Pc Şifresi Nasıl Kaldırılır ?

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
S.a arkadaşlar pc ye koyulan şifre unutulduğunda kaldırmak için ne yapmalıyım güvenli moddan açıyorum ancak ordaki admin oturumuda şifreli birde bios pilini çıkarıp takmak işe yararmı böyle bişey okudum ancak emin olamadım srun çıkamı diye olmazsa başka bi yöntemi varmı yardımcı olursanız çok sevinirim...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
xp ise admin şifresi sıfırlayıcı bir çok program var. google'da arat resimli anlatım şeklinde de bulabilirsin.

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
evet xp tamm dediğinizi aratıcam ancak bios pilini çıkarmak işe yarar mı yararsada zararı olurmu

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
bios ile hiçbir alakası yok. Boşuna çıkarmayın yani.. Diyelim ki çıkardınız. Bir zararı olmaz..

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Bios pili hiç bir işe yaramaz.. WindowsXpKey die bir iso dosyasını cd ye yazdırıp boot olarak başlatıp şifreyi 12345 otomatik kendi yapıyordu ve sonra kullanıcı şifreleri 12345 olup açabiliyorsunuz. link veremiyorum sana şimdi . Site gereği kolay gelsin :) Link verebiliyorsam Yönetici arkadaşlar söyleyin vereyim.

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yani bios pilini çıkarmaya gerek yok peki pesimist dediğin programlardan tavsiye edebileceğin varmı ayrıca ben programı çalıştırmak için pc açmam gerekiyo mu yoksa boot şeklindemi açıcam ua-çetin biraz daha açsaydın tam olarak anlayamadım senn dediğini

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Link verebilirsiniz arkadaşlar. Unutulmuş şifreler için yapılmış programlar kendileri.. Sorun yok :)

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güvenli modda aç admin olarak gir denetim masasında kullanıcalar var ordan oturumu seç şifreyi kaldır olcak orda ordan şifreyi bilmeden kaldırabilirsin

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Laputos şimdi Burdan TIKLA INDIR Sonra indirdiğin iso dosyasını bir boş CD ye yazdır. Bilgisayarı kapat bilgisayarı CD 'den başlat karşına windows kurulum gibi gelicek sakın panik yapma devam et. sonra karşınıza kullanıcı hesaplarını gösteren bir pencere çıkacaktır burada yandaki numaralar sayesinde şifresini sıfırlamak istediğiniz kullanıcıyı seçiniz. Sonrasında size şifreyi 1 2 3 4 5 yapmak isteyip istemediğinizi soran bir pencere çıkacak buradan Y yi seçersiniz işlemimiz tamamdır.
Kesin çözümdür. Kolay gelsin.

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ua-çetin sağol program için reflex sende sağol çetinin verdiği programın videosu sanırım çok iyi geldi globy7 onu biliyorum ama olmuyo yinede teşekkürler işime yarıcak sanırım

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Laputos dediğimi yap olmama ihtimali "0" :D

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bılgısayarın acılırken f8 e bas guvenlı moda gec ordan kullanıcı ayarlarından yenı sıfre olustur de (eskısını ıstemez)bıl.yenıden baslattıgında yenı sıfrenle gırebılırsın..

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
gece mavisi sağol ama onu biliyorum olmuyor güvenli moddon açtığında admin oturumuyla açıyosun oda şifreli ona da giremiyorum

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gece mavisi sağol ama onu biliyorum olmuyor güvenli moddon açtığında admin oturumuyla açıyosun oda şifreli ona da giremiyorum
şifreyi programlarla genede kıramazsan yedeklerin varsa live cd kullanarak yedek al sonra bas formatı gitsin :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Konu işletim sistemleri bölümüne taşınmıştır

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ua-çetin sağol program için reflex sende sağol çetinin verdiği programın videosu sanırım çok iyi geldi globy7 onu biliyorum ama olmuyo yinede teşekkürler işime yarıcak sanırım
Evet çetin'in verdiği programın videosu.Verdiğim linkten programada ulaşabilirsin.İşine yaradığına sevindim.:)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Sen hala yapamadın mı Laputus?

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yapıcam pesimist daha eve gitmedim ama kesin yapıcam video da gördüğüm gibi programı cd ye de attım ypıcam yani ;)

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
format atmak kolay herşey içinde format atılmaz sen öyle yapıyosan bilemem :D
ben şifreyi kıramazsan ve içinde yedeklenecek bilgin varsa diye öneride bulundum ayrıca bilgin olsun diye söylüyorum ben antalyanın bir zamanlar en büyük perakende satış yapan bilgisayar firmasında teknik serviste ve beleğin en eski otelinde bilgi işlemde çalıştım :hammer: biraz daha saygılı olabilirsin

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ben şifreyi kıramazsan ve içinde yedeklenecek bilgin varsa diye öneride bulundum ayrıca bilgin olsun diye söylüyorum ben antalyanın bir zamanlar en büyük perakende satış yapan bilgisayar firmasında teknik serviste ve beleğin en eski otelinde bilgi işlemde çalıştım :hammer: biraz daha saygılı olabilirsin

bilgi için sağol ama onların hepsini biliyorum bende başka başka yerlerde de okudum aynı şeyleri ama burda açtığım konuda zaten almak istediğim cevabı aldm antalya da ne iş yapıyosan yap ben istanbuldayım
RunoadeS bak ua-çetinin verdiği program ayrıca Reflex de o programla ilgili bi video verdi izleyip sende yapabilirsin

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
bilgi için sağol ama onların hepsini biliyorum bende başka başka yerlerde de okudum aynı şeyleri ama burda açtığım konuda zaten almak istediğim cevabı aldm antalya da ne iş yapıyosan yap ben istanbuldayım
RunoadeS bak ua-çetinin verdiği program ayrıca Reflex de o programla ilgili bi video verdi izleyip sende yapabilirsin

Denedim ben bu proğramı :) Sp1 Sp2 Sp3 fark etmez.. hepsini kırar.) olduğunda bilgilendirirsen seviniriz. :)

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben denedim verdiğim programı,videoda anlatılanları aynen yaptım ve oldu. :)

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ben sp2 de yaptım oldu diğerlerini bilmiyorum olur ama sistem aynı sistem