PC oyundayken res atıyor

mosswanted11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
??? Ben knight online oynayan(aynı zaman da knight online a bagımlı olan) bir sdn kullanıcısıyım ama 3 aydan beri pc oyuna girdiğim zaman res atıyor ne yapmam gerek sinirden cıldırmak üzereyim lütffen acele yardım pls %( :@

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Valla format gerekebilir ben tam anlamıyorum o konulardan ama bi ara banada oluyodu ekran kartının fanı yanmış ondanmış düzelttim yenisini taktım geçti bi kasayı kontrol et derim

mosswanted11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc ye daha 2 gün önce format attım ve her yolları denedim

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
O zaman tam bilemem ama belki kasada bi parçada sorun vardır biraz bekle burada anlayan arkadaşlar yavaş yavaş gelirler

mosswanted11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
regedit dedi ki:
burada oluşabilecek tüm durumları anlatmış. bi incele istersen.

http://www.teakolik.com/bilgisayarim-reset-atiyor-ve-surekli-restart-ile-yeniden-basliyor/

Everest Ultimate Edition ile donanım ısılarını kontrol etmekte fayda var.
saol ark. ama ben bunu daha önce okudum ama ram uyumsuzlugu filan dio linkte benm anakartım ekran kartım sonra ram hepsi deişti ekran kartı üzerinde bi fan yok ram uyumsuzlugu olamaz çünkü dediğim gibi deiştirildi kendi servisi tarafından işlemci fanının kayması sacma bence çünküfanın baglı oldugu yer sert plastikten yapılmış ve işlemci üzerine sabitleştirilmiş güç kaynagında bi sorun ve ya donanım parcalarında bi sorun olcagını sanmıorum pc her ay servise gidip kontrol edilio eletirik tesisatında bi sorun olcanı sanmıorum çünkü pc o zamn sadece oyunda deil her acılışta res atardı ama biosdan olabilir

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ya bir donanim arızalı ya donanım birleşenlerinde aşırı bir ısınma veyahut şebeke elektiriginde yaşanan voltaj oynamaları bu sorunu yaşatıyor olabilir ...

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
banada aynısı olmustu baktım kı ekran kartının fanı cıkmış bı bak ıstersen olabılır belkı :S

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
işlemcinin fanı ısınıyormu peki?

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
mosswanted11 dedi ki:
??? Ben knight online oynayan(aynı zaman da knight online a bagımlı olan) bir sdn kullanıcısıyım ama 3 aydan beri pc oyuna girdiğim zaman res atıyor ne yapmam gerek sinirden cıldırmak üzereyim lütffen acele yardım pls %( :@

Türkçe konuş !!!