Ben bir pc almak istiyorum masa üstü 11000 tl bütçe var youtubeye başlayacam zula csgo pubg gta5 lol forza horizon fortnite ets2 gibi oyunları oynayacam fakat karara veremedim siz önerirmsiniz mönitör dahil 144 hz falan
Benim bide rander gibi yayon falan gibi niyetim var bunlar da işlemciyi çok yiyor hem işlemcinin iyi olmasını birde soğutmasın iyi olması gereyor ekran kartı da önemli ben bidaha böyle yüksek mevla bir bilgisayar almamak için böyle bir bütçe belirledim yani ilerde tekrar pc sıkıntısı çekmiyim diye 7 yıldır dandik bir laptop kullanıyodum chrome da bile kasıyor adam akıllı video falan izleyemiyorum o yüzdenÖncelikle zula csgo lol ets2 gibi oyunları 11000 tl lik bilgisayar ultra ayarlarda yüksek (100 veya daha fazla) fps ile açar.
Sadece bunlara yönelikse bütçe düşebilir bence.
attığım sistem işini görür ama genede başkalarının önerilerinide değerlendirBenim bide rander gibi yayon falan gibi niyetim var bunlar da işlemciyi çok yiyor hem işlemcinin iyi olmasını birde soğutmasın iyi olması gereyor ekran kartı da önemli ben bidaha böyle yüksek mevla bir bilgisayar almamak için böyle bir bütçe belirledim yani ilerde tekrar pc sıkıntısı çekmiyim diye 7 yıldır dandik bir laptop kullanıyodum chrome da bile kasıyor adam akıllı video falan izleyemiyorum o yüzden
Teşekkür ederim gayet güzel bir sistem siz almışmıydınız sistemi acaba?attığım sistem işini görür ama genede başkalarının önerilerinide değerlendir
Birde yavuz selim kanalının unlost eco+ birde webtekno nun bir kasasında gözüm kalmıştı doğrusu sizce en iyi olan hangisidir birde bende biraz modifiye ettim sistemleriBen bir pc almak istiyorum masa üstü 11000 tl bütçe var youtubeye başlayacam zula csgo pubg gta5 lol forza horizon fortnite ets2 gibi oyunları oynayacam fakat karara veremedim siz önerirmsiniz mönitör dahil 144 hz falan
İşlemci | AMD Ryzen 5 5600X | 2888 | TL |
Ekran Kartı | Gigabyte RTX 2060 OC | 3849 | TL |
Anakart | MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi | 1700 | TL |
Ram | G.Skill Ripjaws V (2X8) 3200MHz CL16 | 679 | TL |
Kasa | Corsair 275R Airflow Beyaz | 704 | TL |
Psu | FSP FSP700 700W 80+ Aktif Power Supply | 459 | TL |
SSD | Western Digital Blue M.2 PCI-Express 3.0 SSD | 559 | TL |
HDD | Seagate 3.5" 2 TB Barracuda 7200 RPM | 500 | TL |
Fare | Logitech G102 Lightsync | 170 | TL |
Klavye | Logitech G213 Prodigy | 348 | TL |
Monitör1 | MSI Optix Freesync Curved Oyuncu Monitörü | 1299 | TL |
Monitör2 | HP V19 Monitör | 485 | TL |
Mikrofon | Thronmax Mdrıll Dome | 649 | TL |
Mikrofon Tripot | Lastvoice BM800 Tripod | 85 | TL |
Kamera | Logitech C920 | 999 | TL |
Kulaklık | Logitech G432 | 558 | TL |
Yeşil Perde / Green Screen | Greenbox Chromakey- Green Screen | 119 | TL |
Softbox Sürekli Işık | Fototek 50 x 70 cm Softbox | 259 | TL |
olmazmış neyseMSI A520M PRO 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA mATX Anakart
ANAKART BU OLSA OLMAZMI
Hocam bişey diyecem sistem çok güzel de ben biraz RGB manyağı bir insanım yani böyle ışıklı bir sisteminizde varmı acaba?Dostum full yayın ekosistemi yaptım senin için, bir tek masa eksik.
Yayıncılık yaptığım dönem bizzat bu mikrofon ve kamerayı kullandım, başlangıç yayıncılık için birebir.
İşlemci render performansında zaten harika bir işlemci. Ekran kartı da açamayacağı oyun yoktur,
Biri gelir şimdi, işlemciyi kısar, anakartı kısar bütün bütçeyi ekran kartına yatırır. Normal oyuncu bilgisayarı toplamaya çalışır dikkatli incele önerileri. Sana güzel işlemci lazım unutma yayın yapacağım diyorsun. Bence uygun konfigürasyon böyle olacaktır.
EKOSİSTEM TOPLAM: 16309 TL
SADECE PC TOPLAM: 11338 TL
İşlemci AMD Ryzen 5 5600X 2888TL Ekran Kartı Gigabyte RTX 2060 OC 3849TL Anakart MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi 1700TL Ram G.Skill Ripjaws V (2X8) 3200MHz CL16 679TL Kasa Corsair 275R Airflow Beyaz 704TL Psu FSP FSP700 700W 80+ Aktif Power Supply 459TL SSD Western Digital Blue M.2 PCI-Express 3.0 SSD 559TL HDD Seagate 3.5" 2 TB Barracuda 7200 RPM 500TL Fare Logitech G102 Lightsync 170TL Klavye Logitech G213 Prodigy 348TL Monitör1 MSI Optix Freesync Curved Oyuncu Monitörü 1299TL Monitör2 HP V19 Monitör 485TL Mikrofon Thronmax Mdrıll Dome 649TL Mikrofon Tripot Lastvoice BM800 Tripod 85TL Kamera Logitech C920 999TL Kulaklık Logitech G432 558TL Yeşil Perde / Green Screen Greenbox Chromakey- Green Screen 119TL Softbox Sürekli Işık Fototek 50 x 70 cm Softbox 259TL
Zahmet olmasaa onunda atabilirmisin linkiyle birlikteHocam bişey diyecem sistem çok güzel de ben biraz RGB manyağı bir insanım yani böyle ışıklı bir sisteminizde varmı acaba?
rgb manyayığysan ayarlanabilir led al kasanın etrafına erişebildiğin her yere yapıştırHocam bişey diyecem sistem çok güzel de ben biraz RGB manyağı bir insanım yani böyle ışıklı bir sisteminizde varmı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zahmet olmasaa onunda atabilirmisin linkiyle birlikte
Ben de rgb severim, rgb ye yönelik ürünleri kaydırabiliriz ama performanstan bir miktar ödün vermek gerekecektir.Hocam bişey diyecem sistem çok güzel de ben biraz RGB manyağı bir insanım yani böyle ışıklı bir sisteminizde varmı acaba?
Doğru rgb için ayarlanabilir led şerit alıp heryeri rgb yapabilirsinrgb manyayığysan ayarlanabilir led al kasanın etrafına erişebildiğin her yere yapıştır
sistem ekipmanları içinde rgb kullanmak saçma olur ki @mychar276 böylesine iyi bir sistem toplamaşken siz ayarlanabilir led alın kasanın etrafına konumlandırın yeterli olucaktır ayrıca masanın arkasına ve altına koyuncada çok güzel oluyorHocam bişey diyecem sistem çok güzel de ben biraz RGB manyağı bir insanım yani böyle ışıklı bir sisteminizde varmı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru ürünleri rgb seçmek performans açısından saçma bir iş. Fazladan gereksiz bir ton para. Bunu yalanlamıyorum ki. Ama görünüşünü seviyorum ne yapayım özümü mü reddedeyim seviyorum. Acayip çekici geliyor.sistem ekipmanları içinde rgb kullanmak saçma olur ki @mychar276 böylesine iyi bir sistem toplamaşken siz ayarlanabilir led alın kasanın etrafına konumlandırın yeterli olucaktır ayrıca masanın arkasına ve altına koyuncada çok güzel oluyor
bana görede rgb gereksiz bir şey fiyatı arttırmak için yapılmış bir göz boyama olarak görüyorumDoğru ürünleri rgb seçmek performans açısından saçma bir iş. Fazladan gereksiz bir ton para. Bunu yalanlamıyorum ki. Ama görünüşünü seviyorum ne yapayım özümü mü reddedeyim seviyorum. Acayip çekici geliyor. Ama her gün rgb siz sistem topluyorum çünkü f/p...
Sen sensin, ben benim, O oaynen haklısınız
bana görede rgb gereksiz bir şey fiyatı arttırmak için yapılmış bir göz boyama olarak görüyorum
aynen haklısınSen sensin, ben benim, O o
Herkesin sistemi kendine
Adam rgb istiyorsa biz önerimizi yaparız, kararı adam verir.
Ben de rgb ye odaklanmayı önermiyorum. Boşuna para gidiyor.
Hocam kararımı verdim sistemin linkini atma şansınız varmıDostum full yayın ekosistemi yaptım senin için, bir tek masa eksik.
Yayıncılık yaptığım dönem bizzat bu mikrofon ve kamerayı kullandım, başlangıç yayıncılık için birebir.
İşlemci render performansında zaten harika bir işlemci. Ekran kartı da açamayacağı oyun yoktur,
Biri gelir şimdi, işlemciyi kısar, anakartı kısar bütün bütçeyi ekran kartına yatırır. Normal oyuncu bilgisayarı toplamaya çalışır dikkatli incele önerileri. Sana güzel işlemci lazım unutma yayın yapacağım diyorsun. Bence uygun konfigürasyon böyle olacaktır.
EKOSİSTEM TOPLAM: 16309 TL
SADECE PC TOPLAM: 11338 TL
İşlemci AMD Ryzen 5 5600X 2888TL Ekran Kartı Gigabyte RTX 2060 OC 3849TL Anakart MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi 1700TL Ram G.Skill Ripjaws V (2X8) 3200MHz CL16 679TL Kasa Corsair 275R Airflow Beyaz 704TL Psu FSP FSP700 700W 80+ Aktif Power Supply 459TL SSD Western Digital Blue M.2 PCI-Express 3.0 SSD 559TL HDD Seagate 3.5" 2 TB Barracuda 7200 RPM 500TL Fare Logitech G102 Lightsync 170TL Klavye Logitech G213 Prodigy 348TL Monitör1 MSI Optix Freesync Curved Oyuncu Monitörü 1299TL Monitör2 HP V19 Monitör 485TL Mikrofon Thronmax Mdrıll Dome 649TL Mikrofon Tripot Lastvoice BM800 Tripod 85TL Kamera Logitech C920 999TL Kulaklık Logitech G432 558TL Yeşil Perde / Green Screen Greenbox Chromakey- Green Screen 119TL Softbox Sürekli Işık Fototek 50 x 70 cm Softbox 259TL
Dostum ben yatıyorum, verdiğim fiyatlar tek siteden değildi birkaç siteye dağıtılmış haldeydi. Yarın aklım başımda daha detaylı bakarım uykulu uykulu yanlış yönlendirmeyeyim şimdi.Hocam kararımı verdim sistemin linkini atma şansınız varmı
vermiş olduğu sistemde ssd yetersiz pcı 4.0 daha iyi olur samsung 980pro yu bekleyin 7gb okuma ddan bahsediyoruzHocam kararımı verdim sistemin linkini atma şansınız varmı
vermiş olduğu sistemde ssd yetersiz pcı 4.0 daha iyi olur samsung 980pro yu bekleyin 7gb okuma ddan bahsediyoruz