daily.Chavo
Profesör
C'yi 2'ye böleceksin sonra Kali Linux kurulumunda yeni böldüğün kısmı seçip kuracaksın.Arakdaşlar windows ve kali linux dual boot yapıcam nasıl yapabilirim.Rufusa nasıl yazdırıcam kali linux u
Mesaj otomatik birleştirildi:
. EFI Shell
.
.
Biosta secureboot açık başka bir şey açmama falan gerek varmıC'yi 2'ye böleceksin sonra Kali Linux kurulumunda yeni böldüğün kısmı seçip kuracaksın.![]()
Secure Boot'u kapamanız lazım. Rufus'tan GPT FAT32 olarak yazdırmanız lazım.Biosta secureboot açık başka bir şey açmama falan gerek varmı
Sağolun hocamSecure Boot'u kapamanız lazım. Rufus'tan GPT FAT32 olarak yazdırmanız lazım.
Hocam ben kaliyi hem dual boot yapıcam hemde başka 1 pc yede yüklicem rufustan böyle yazdırsam sorun çıkarmaz demiSecure Boot'u kapamanız lazım. Rufus'tan GPT FAT32 olarak yazdırmanız lazım.
PC'ye bağlı.Sağolun hocam
Hocam ben kaliyi hem dual boot yapıcam hemde başka 1 pc yede yüklicem rufustan böyle yazdırsam sorun çıkarmaz demi
Pc nin özelliklerine mi ?PC'ye bağlı.![]()
Evet.Pc nin özelliklerine mi ?
Hayır, içindekileri silmen yeterli.Hocam birde fazla sorduysam pardon ben iso yu yazdırdıktan sonra usbyi tekrar kullanmak için biçimlendiricemmi
Yardım ettiğiniz için teşekkürlerHayır, içindekileri silmen yeterli.