Pc kasıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BUR4K1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BUR4K1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar herkese. Birkaç gün önce bilgisayarımda bir anda ekran gelmeme sorunu oldu. Güç düğmesine bastığımda fanlar vesaire çalışıyor fakat ekran gelmiyordu. Uzun bir süre uğraştıktan sonra(kablo kontrolleri vs) herhangi bir çözüm bulamadım. Daha sonra youtube'da tam da yaşadığım sorunla ilgili bir video buldum. BIOS pilini çıkartıp takınca düzeldiği söyleniyordu. Tedirgin olsam da yaptım. İşe yaradı ve bilgisayar açıldı fakat daha sonra ciddi bir kasma olduğunu farkettim. Sıfırlamayı denedim, işlemciyi performans moduna aldım hafif de olsa rahatlamalar oldu fakat hala düzelmiş değil. Bu sorunu yaşamadan önce rahatlıkla oynadığım oyunlarda(GTA V ve MOUNT AND BLADE BANNERLORD gibi) ciddi kasmalar vardı. En düşük ayarlarda bile çok kasıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi forumlar.
Bu arada sistemim;
Intel(R) Core(TM) i5-2300 CPU @ 2.80GHz 3.00GHz
8 GB RAM
GTX 1050 ekran kartı

suleymandy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
42
Bilgisayarınız açıkken bu işlemi yaptıysanız donanımınız zarar görmüş olabilir, eğer kapalıyken yaptıysanız bios pilini çok hızlı takmışsınız ve birşeye zarar vermiş olabilirsiniz.

BUR4K1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İşlemi bilgisayar kapalıyken yaptım. Peki eğer dediğiniz gibiyse neye zarar verdiğimi anlamamın bir yolu var mıdır? Ona göre yol alayım. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarınız açıkken bu işlemi yaptıysanız donanımınız zarar görmüş olabilir, eğer kapalıyken yaptıysanız bios pilini çok hızlı takmışsınız ve birşeye zarar vermiş olabilirsiniz.
İşlemi bilgisayar kapalıyken yaptım. Peki eğer dediğiniz gibiyse neye zarar verdiğimi anlamamın bir yolu var mıdır? Ona göre yol alayım. Teşekkürler.

xScaryNight

Asistan
Reaksiyon puanı
73
Anladığım kadarıyla bu işlerden anlamıyorsun uzmandan yardım al elleme daha da bozabilirsin anlamıyorsun YouTube izlediğin videolar da senin sorunun çözümü olmayabiliyor uzmana başvur
Mesaj otomatik birleştirildi: