Yardım PC kapanma sorunu

R.EmreGedik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarıma yeni ekran kartı aldım markası RX580 oc 8gb ne zaman oyun oynamaya başlasam PC kapaniyor ne yaptıysam düzelmedi sonunda Asus un programı olan gputweak III uygulamasını bilgisayarıma indirdim ve oradan kurcalama yaparken ekran kartı güç hedefini %50 ye düşürdüm artık bilgisayarım kapanmıyor ama oyunlardaki performansı düştü bilgisayarın. Ben sorunun ekran kartında olduğunu düşünmüyorum çünkü önceki ekran kartimida da buna benzer olaylar yaşadım tabi bu kadar sık olmuyordu, yardım ederseniz sevinirim.

f1rinci

Asistan
Reaksiyon puanı
83
büyük ihtimal güç kaynagında sorun var arkadaş fln varsa ondan alıp deneyin bi süre.

R.EmreGedik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
büyük ihtimal güç kaynagında sorun var arkadaş fln varsa ondan alıp deneyin bi süre.
Evet dediğiniz doğru olabilir güç kaynağı arızalarına baktım eğer adı sanı bilinmeyen kıytırık bir markaysa ekran kartına tam güç veremez ve kapanır yada yeniden başlatır kendini diyor. Yardımın için teşekkür ederim.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Evet dediğiniz doğru olabilir güç kaynağı arızalarına baktım eğer adı sanı bilinmeyen kıytırık bir markaysa ekran kartına tam güç veremez ve kapanır yada yeniden başlatır kendini diyor. Yardımın için teşekkür ederim.
önceden de varmış ve güvü %50 ye düşürünce olmuyosa psu yetersiz