PC ile makina sürücüsü çalıştırmak olurmu???

mr.AYDIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MRB arkadaşlar fabrikamızda laptop eternet ile bir makina çalıştırmaktayız, ama laptopu meşgul etmek yerine pc ile çalıştırmayı denedik ama pc eternetini tanımıyor, yani sözün özu pc eternet ile sürücü çalışırmı? başka eternet kartımı gerekli? ne? :cursing:

teşekkürler
AYDIN

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Laptoptaki ethernet ayarlarını (ip adresini) diğer bilgisayara girin. muhtemelen özel bir ip adresi girilmiştir. (100.100.100.x gibi)

mr.AYDIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı ip en başta kontrol etik başka başka laptop larda denediğimiz için. sorun ip değil sorun eternet girişinde, yardım edin lutfen.
ilginiz için teşekkürler

Alestra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni Ethernet kartı al kasaya Harici PCI slotlarına tak kullan ama diyorsan ki normal Internet kablosu taktığımda çalışıyor Makinanın kablosunu taktığımda çalışmıyor ek ayarlar da gerekebilir ama ethernet girişi bozuksa anakart üzerinde ki onboard o zaman 15 TL ye yeni harici bir Ethernet kartı al işini görür

mr.AYDIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni eternet kartı da taktık olmadı hatta başka kasa da getirdik olmadı, ama laptopların hepsinde çalışıyor.

Alestra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım sorun ethernet kartında değilse çalıştığına eminsen olayın yazılımsal kısımlarıyla ilgilenmen lazım kullandığın laptopların işletim sistemi ve driverlarını yüklenen programları netframworkler bile etkili olabilir stabil çalışan laptop ile masaüstünü aynı duruma getirmen işiniz çözebilir

mr.AYDIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok oylede olmadı ama sorunun ne olduğunu buldum, laptop ethernet portu endüstriyel parçadır ama pc portu oyle değil miş.