Pc Güvenli Modda başlıyor (Güvenli Moda ayarlı olmadığı halde güvenli)

halo2829bnm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc güvenli modda başıyor msconfig den güvenli mod kapalı olduğu halde güvenli modda başlıyor bir günce önce winthruster denen programı kullanmıştım ve ordan kayıt defterini birleştirdim ancak bundan önce az bişey hatırlıyorum msconfig de bi ayar yapmıştım sonra pc ye rest attıktan sonra pc açıldı şöyle düşünün güvenli modda açılıyor ancak bütün programlar da yükleniyor o yüzden pek anlamadim. simgeler fln büyük değildi. neyse sonra
bir virüs programı yükledim yüklemesi başarılı oldu ancak programda saçma sapan hatalar vardı önemsemedim sonra pc nin sesini services.msc 'ye girip düzeltmek istedim net de böyle yaziyrdu sonra windows ses i başlat dediğimde şöyle bir hata verdi:

Windows Yerel Bilgisayar Üzerindeki Windows ses hizmetini başlatamadı

hata 1068: Bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı

yazdı

YlMOqz.jpg

sonra burdan (hizmetlerden) bnm yeni yüklediğim programı açtım ancak buda şöyle bir hata verdi

Windows Yerel Bilgisayar Üzerindeki Antivirüs proxy başlatılamadı fln

altında da şöyle bir şey yazdı

Hata 1084:

bu hizmet Güvenli modda başlatılamaz

resmi:

j2LQgr.jpg

ve sadece bu kadar diğil ses yok ses sadece güvenli modda olmaz yani ses simgesinin üzerinde bir çarpı var

masaüstüne gelip ekrana sağ tıkladığımda kişiselleştir diyorum ancak ordan arka planı değiştiremiyorum bu yüzden pc nin güvenli modda ve bütün programları başlatarak başladığını düşünüyorum lütfen yardım edin

biraz uzun oldu kusura bakmayın