Pc Durduk Yere Kasıyor

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Microsoft'un forumu hariç herhangi bir forumda ceza falan alınmaz.
Eğer üst yönetimden kafanıza göre cevapları silme yetkisi aldıysanız zaten diyecek birşey yok.
Ama öyle birşey olduğuna inanmıyorum. Kafanıza göre işlem yaptığınız takdirde adminlere iletirim, boş zamanım varsa uğraşırım.
Hiç kimse sırf Windows 7'yi öneriyor diye ergence bir cezaya maruz kalamaz.
Uğraştığımız şeylere bak.
Not: Windows 10 ile ilgili görüşünüze saygı duyuyorum ama cezaya değil.
Microsoft forumu dışında ceza yenmez mi? Başka forumlara hiç girmediğin ne kadar belli. Mis gibi veriliyor hemde çok kolay bir şekilde. Türkçe'ye uymayan 1 harfi yanlış yaz 1 gün bir kaç kere yaz 1 ay. Yanlış bilgilendirme 1 hafta ile 1 ay arasında değişiyor. Özelden yaz sana forumu söyleyeyim burada yazamam. Her forumda ceza vardır. Dediğin gibi profesyoneller Windows 7 kullanıyor ama daha stabil olduğu için değil. W10'dan daha fazla program ile uyumlu olduğu için. W10 daha yeni çıktı ve bazı programlarla uyumlu değil. Ayrıca o ergence bir ceza olmuyor. İnsanları yanlış yönlendirdiğin için küçük bir uyarı oluyor sadece. Recep Baltaş gibi adamlar boşuna mı Windows 10'a geçin diye bağırıyor o zaman. Sence para mı alıyor bu adam? Bir şeyler bildiği için söylüyor.

hknky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Microsoft forumu dışında ceza yenmez mi? Başka forumlara hiç girmediğin ne kadar belli. Mis gibi veriliyor hemde çok kolay bir şekilde. Türkçe'ye uymayan 1 harfi yanlış yaz 1 gün bir kaç kere yaz 1 ay. Yanlış bilgilendirme 1 hafta ile 1 ay arasında değişiyor. Özelden yaz sana forumu söyleyeyim burada yazamam. Her forumda ceza vardır. Dediğin gibi profesyoneller Windows 7 kullanıyor ama daha stabil olduğu için değil. W10'dan daha fazla program ile uyumlu olduğu için. W10 daha yeni çıktı ve bazı programlarla uyumlu değil. Ayrıca o ergence bir ceza olmuyor. İnsanları yanlış yönlendirdiğin için küçük bir uyarı oluyor sadece. Recep Baltaş gibi adamlar boşuna mı Windows 10'a geçin diye bağırıyor o zaman. Sence para mı alıyor bu adam? Bir şeyler bildiği için söylüyor.

Sırf senin abidik gubidik hareketine güldüğüm için kaydoldum. İlahi sen Windows 7 önerdi diye adamı banlasaydın bari(W harfini büyük yazdım adminim civanım). Testleri ıvır zıvırları es geçerek soruyorum zamanının (yaşın yetiyorsa tabi) en ateşli Windows Vista savunucusu olduğunu düşünüyorum ayrı bir gülme geliyor. Nasıl olsa yeni olan iyidir değil mi? Tartışmaya, fikir öne sürmeye gerek yok. Aferin, susturun herkesi.

Dikkat ettiysen gülmekten argüman bile üretmedim hala gülüyorum. "Windows 10 varken 7 önerdi tiz kellesi vurula"!!!

Recep Baltaş kim ayrıca. Git oraya üye ol çok beğeniyorsan. Onun yolundan gittiğin belli oluyor. Ezik mezik deseydin tam olurdu.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Olayi bahsi gecen arkadaslar arasinda cözdük. Bundan sonraki mesajlarimiz konu ile alakali olsun arkadaslar.

iyi forumlar.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Ona göre abd'nin ordu sistemi halen Windows Xp kullanıyordu. Xp en iyisi oluyor o zaman. Ne de olsa ordu yani bu en iyi en güçlü en dayanıklı şeyleri kullanıyorlar.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ona göre abd'nin ordu sistemi halen Windows Xp kullanıyordu. Xp en iyisi oluyor o zaman. Ne de olsa ordu yani bu en iyi en güçlü en dayanıklı şeyleri kullanıyorlar.
Merhaba, yorumun için teşekkürler. Ama bahsi geçen konu söndü. Yeniden ateşlemeye gerek yok.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
İşte demek istenilen nokta buydu aslında.
Durum, kaynaklar, sorunlar gibi konulara göre değişir en iyisi.
Güncel olan her durum için en iyi değildir.

Ekleme : ABD ordusunun XP kullandığı sanmıyorum. Linux tabanlı kendilerinin yaptığı bir işletim sistemini kullanmaları çok daha güçlü bir ihtimaldir.

Son düzenleme:

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ekleme : ABD ordusunun XP kullandığı sanmıyorum. Linux tabanlı kendilerinin yaptığı bir işletim sistemini kullanmaları çok daha güçlü bir ihtimaldir.
ABD ordusu hala XP kullanıyor. Daha yüksek sürümler çok pahalı olur diye demişlerdi ama ne kadar mantıklı bilemem. Sonuçta ABD ordusu bedavaya alırdı yani. En azından ülkemizde böyle olurdu.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
3GB belleğe 64 bit sistem kurduğunuz için kasıyordur.
Kasma nedeni bellek yetmeyince Windows'un pagefile'a yönlenmesi ve pagefile üzerindeki işlemler bitene kadar diğer IO işlemlerinin kısıtlanması ve bu süre zarfında işlemcinin gereksiz yere beklemesi.
Kesinlikle 32 bit işletim sistemi kurun. Format atıp tüm programları kurduktan sonra msconfig üzerinden gereksiz açılan programları, services.msc üzerinden gereksiz açılan servisleri ve task scheduler üzerinden gereksiz listeleri silin. Hatta device manager üzerinden kullanmadığınız aygıtları kapatın.
Ne 32 biti. Ben gt330 m 3gb ramli bilgisayara ultimate 64 bit kurdum chromeda bile 10 sekme açıyor.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Peki W10 gibi detaylı bir işletim sisteminin 3GB bellekti bir Bilgisayar sistemine kurulmasını destekliyormusunuz?Ayrıca sistemim 5 senelik demiş arkadaş.Yani o bilgisayara en fazla W8.1!!Windows 7 gerçekten bellek meşgul etmeyen bilgisayarı ısıtmayan bir işletim sistemi.(ISINMA KONUSUNDA BİRŞEY SÖYLEYEMEM BENİM BİLGİSAYARIM DAHA AZ ISINMAYA BAŞLADI) W7 - HomeBasic en az bellek kullanan işletim sistemidir.Gerekenler yapıldığında 4GB belleği olan bir bilgisayarı canavar'a dönüştürebilir.
@Confickerbelasi şuna win 10 kullandığın sistemi anlatıver :D