xbox one s kullanıyorsun sanırım nasıl memnun musun game pass de ki tüm oyunları uynayabiliyor musun ? xbob series s almaktan mantıklı olur mu ?xbox koluna alışabilirsen efsane olur. benim de pc çok iyi değildi. ortalama bir pc idi. zaten sadece pc ye özel (pubg,cs) gibi oyunları pek sevmiyordum. 5000+ üzeri para bayılmak yerine tüm set çift kol zamanında 2300 verdim. oyunlar da dahilben alıştım sen de alışırsın.
sana tavsiyem imkanın varsa series x al. series s biraz daha döviz konusunda (alımda) sıkıntılı ülkeler için çıkarılacak olan konsol. benim konsola gelecek olursak ben oldukça memnunum çünkü ne istediğimi bilerek ürünü gittim aldım. bazıları diyorlar ya 'yok abi sabit 30fps, yok her şeye para' gibi gibi, aslında öyle değil yani. game pass baya iyi. düşünsene bi kampanyaya denk geldim 3 ay 5 tl gibi bir fiyattı ilk çıktığında, inan ki o 3 ayda nereden baksan normalde 1500 liraya yakın toplam oyun bitirdim.xbox one s kullanıyorsun sanırım nasıl memnun musun game pass de ki tüm oyunları uynayabiliyor musun ? xbob series s almaktan mantıklı olur mu ?
knk series x pahalı 4k tv de pahalı o yüzden series s almaya karar verdim hayırlısısana tavsiyem imkanın varsa series x al. series s biraz daha döviz konusunda (alımda) sıkıntılı ülkeler için çıkarılacak olan konsol. benim konsola gelecek olursak ben oldukça memnunum çünkü ne istediğimi bilerek ürünü gittim aldım. bazıları diyorlar ya 'yok abi sabit 30fps, yok her şeye para' gibi gibi, aslında öyle değil yani. game pass baya iyi. düşünsene bi kampanyaya denk geldim 3 ay 5 tl gibi bir fiyattı ilk çıktığında, inan ki o 3 ayda nereden baksan normalde 1500 liraya yakın toplam oyun bitirdim.![]()
![]()
bir ay daha 44 lira verdim forza için sonra da kapattım. oldukça iyi bu yönden. 4k TV de varsa yeme de yanında yat.