Herkese Selamün Aleyküm
Arkadaslar Ben bir kaç gün önce pc deki anakart ve işlemcimi değiştirdim
önceki anakartım ve işlemcim intel i3 çift çekirdek hangi nesil oldugunu bilmiyorum
anakartım ise asus p5kpl anakrtıydı gayet guzel calsıyorlardı
daha sonra anakartımı ve işlemcimi değiştirdim
anarkartım asrock taktım modelini bilmiyorum
işlemci ise AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor işlemci
kendim taktım pc ye dier anakartı ise sattım
daha sonra buna format attım 32 bit format attım 2 cg ram vardı şöyle bir sorunla karsılastım
pc de müzik actıgımda ses titriyor bazaen ses titrediğinde pc de hafif br donma oluyor
bazende hiç olmuyor ses titremesi anlamadım gitti bilgisayarcıya götürdüm orda bu hatayı vermedi eve geldim yine aynı hata
kafayı yiyecem müzik dinleyemiyorum video izleyemiyorum film falan her seyde böyle oluyor hatta oyunlarda bile ses te titreme oluyor
bunu nasıl çözebilirim acaba kusura bakmayın biraz uzun yazdım affola ...
Arkadaslar Ben bir kaç gün önce pc deki anakart ve işlemcimi değiştirdim
önceki anakartım ve işlemcim intel i3 çift çekirdek hangi nesil oldugunu bilmiyorum
anakartım ise asus p5kpl anakrtıydı gayet guzel calsıyorlardı
daha sonra anakartımı ve işlemcimi değiştirdim
anarkartım asrock taktım modelini bilmiyorum
işlemci ise AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor işlemci
kendim taktım pc ye dier anakartı ise sattım
daha sonra buna format attım 32 bit format attım 2 cg ram vardı şöyle bir sorunla karsılastım
pc de müzik actıgımda ses titriyor bazaen ses titrediğinde pc de hafif br donma oluyor
bazende hiç olmuyor ses titremesi anlamadım gitti bilgisayarcıya götürdüm orda bu hatayı vermedi eve geldim yine aynı hata
kafayı yiyecem müzik dinleyemiyorum video izleyemiyorum film falan her seyde böyle oluyor hatta oyunlarda bile ses te titreme oluyor
bunu nasıl çözebilirim acaba kusura bakmayın biraz uzun yazdım affola ...