Pc de Müzik dinlerken Ses Titriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcpasa63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Selamün Aleyküm

Arkadaslar Ben bir kaç gün önce pc deki anakart ve işlemcimi değiştirdim
önceki anakartım ve işlemcim intel i3 çift çekirdek hangi nesil oldugunu bilmiyorum
anakartım ise asus p5kpl anakrtıydı gayet guzel calsıyorlardı

daha sonra anakartımı ve işlemcimi değiştirdim
anarkartım asrock taktım modelini bilmiyorum
işlemci ise AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor işlemci

kendim taktım pc ye dier anakartı ise sattım

daha sonra buna format attım 32 bit format attım 2 cg ram vardı şöyle bir sorunla karsılastım

pc de müzik actıgımda ses titriyor bazaen ses titrediğinde pc de hafif br donma oluyor

bazende hiç olmuyor ses titremesi anlamadım gitti bilgisayarcıya götürdüm orda bu hatayı vermedi eve geldim yine aynı hata

kafayı yiyecem müzik dinleyemiyorum video izleyemiyorum film falan her seyde böyle oluyor hatta oyunlarda bile ses te titreme oluyor

bunu nasıl çözebilirim acaba kusura bakmayın biraz uzun yazdım affola ...

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncell Arkadaslar Yardım Edebilecek Kimse Yokmu..!

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Görev yöneticisini aç ve müziğin takıldığı veya pcnin donduğu zamanları cpu yönünden gözlemle.

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hebun021

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bende de aynı sorun oldu bir ara. Farklı bir format cd si ile format attım düzeldi.

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,155
Büyük ihtimalle Power Supply yetersiz kalıyordur. Güçlü bir power supply ile kontrol etmeyi dene.

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimalle Power Supply yetersiz kalıyordur. Güçlü bir power supply ile kontrol etmeyi dene.

Ne Kadar Büyüklükte Bir Power Adminim ???

Edit : benim powerim V input 130/230 V yazıyor yeterlımıdır acaba ???

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,155
Volt'a (V) değil de Watt'a (W) bakman gerekiyor. En az 400 - 450 Watt'lık olmalı. Tabi gerçek 400 w verebilmeli. Marka da önemli bu konuda.

mcpasa63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam üzerinde Combined Power 250.3 W yazıyor Markasıda Toogled mi ne oyle birşey bu arada eminmisiniz power den oldugundan ???

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,155
Tam da düşündüğüm gibi.

Dediğim gibi, yeni bir power almadan önce güçlü bir power ile dene. Sonuç olumluysa yeni bir power supply alırsın.

malipc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başlık eski ama i7 işlemci, 16GB RAM, 512GB SSD 750 WATT güç kaynağı olan makinemde mp3 dinlerken ses parazit yapıyordu. Bu Internet'te gezerken oluyordu. Tarayıcı fark etmeksizin gerçekleşen bu sorunu BIOS'ta yaptığım birkaç ayar sonucu sorunu düzelttim.

İşlemcinin frekans hız değişikliği anlık olarak değişimde bu sorunu yapıyormuş. Tüm ayarları kendim belirledim. Şuan tabiri caizse yağ gibi.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Başlık eski ama i7 işlemci, 16GB RAM, 512GB SSD 750 WATT güç kaynağı olan makinemde mp3 dinlerken ses parazit yapıyordu. Bu Internet'te gezerken oluyordu. Tarayıcı fark etmeksizin gerçekleşen bu sorunu BIOS'ta yaptığım birkaç ayar sonucu sorunu düzelttim.

İşlemcinin frekans hız değişikliği anlık olarak değişimde bu sorunu yapıyormuş. Tüm ayarları kendim belirledim. Şuan tabiri caizse yağ gibi.

Yaptığınız işlemi işlem sırasında anlatırsanız daha faydalı olucaktır.

Novel90

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0

Bende pc yi yeni topladım. Gıcır gıcır tüm parcalar sıfır. Bende de aynısı oldu durduk yere. Bugün basladı bide.