Pc backup sorunu

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
herkese selamlar....

pc yi yedeklemem gerek bir şekilde ama ne denediysem olmadı..aslında direk sorun olarak yedekleme yapamama değil..bir sorundan dolayı yedekleme yapılmıyor...o sorun kalksa yedekleme yapılacak...bu sorun sistem geri yüklemeyle ilgili yardım ederseniz iyi olur...sorunum şu...sistem geri yüklemeyi kullanamıyorum...sistem geri yükleme kapalı diyor ve.açmak için biligsayarım özellkilerinden sistem geri yüklemeye girdiğimde ordaki c ve d sürücüleri geri yükelemleri kapalı diyor. tiki kaldırdığımda uygula veya direk tamam dediğimde ise s.g.yükleme bir veya birçok sürücüde etkinleştirme/devredışı yaparken bir hatayla karşılaştı.makinayı tekrar başlattıntan sonra yeniden deneyin deniliyor.hersferinde aynı cvpı veriyor...bu sorunu pc de girmediğim yer yok çözümü bulamadım..forumuda araştırdım bulamadım...googleda araştırdım bulamadım..daha dorusu bu problem çok kişide var ama çözümü açılayıcı veren yok..format diyor herkes..format atmadan çözüm isstiyorum..zaten yedekleme yapmak istiyorum yedekleme yapmak için format atmak çok saçma bi uygulama olur..her neyse...xp den onarma yapmaya çalışıyorum ama pcp yi başka cd ile format atıldığından ve o cd olmadığından dolayı onarma yapamaıyorum.hata veriyor cd yi değiştirin felan diyor...acaba ne yapabilirim..yedekleme olarak nortonghostu denedim hem boot ederek denedim hemde normal uygulama olarak ama hata veriyor...sistem geri yüklemeyi aktif yapın felan deniliyor.