Pc Amacsızca Reset Atıyor !!

cetepolissss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam Byler Bnim Pcm İntel Pentium d 3.00 Ghz ddr2 Anakart Ram 1 gb power 380 wolt
Bn Yni ddr3 Anakart Ve 4 gb ram Aldım Taktım Ve Facede Oyun Oynasm Bir Oyuna Girsem Hemen Pc Resetleniyor Eski Parcaları Takınca Sorun Kalkıyor Neden Acaba Anakrtamı Sorun Var yoksa Powermı Yetmıyor
Şimdiden Teşekkürler...

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sorun ekran kartı ile ilgili galiba ekran kartını bi sök tak belki düzelir :)

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarının tüm özelliklerini yazarsanız yardımcı olabiliriz. yazdığınız özellklerde problem gözüküyor

cetepolissss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabi yazarım özelliklerini
nvidia ge force 9500 gt 1 gb - Ram ddr2 1 gb İşlemci İntel Pentium d 3.00Ghz power 380 wolt ama 0kadar Veremez anakart intel ddr2 Suan Böyle Ynisi İse
Ekran Kartı Aynı Power Aynı Anakart İntel msı ddr3 Ram İse 4 Gb ddr3 İşlemci Aynı Ynileri Takınca Pc Kndini REsetliyor Oyun oynarken

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekran kartını cıkarıp Takdım Ondan Değil Galiba Bn Power Diyorum Kaç Lazım Veya Ankartmı Bozuk

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Power eski sisteme yetıyorsa sorun yok. Sonuçta yeni işlemci ve ekran kartı yok ortada. PSU bunları ilgilendiyor. anakart ve RAM ekstra alınanlar değilmi? o zaman buyuk ihtimalle RAM lerle alakalıdır. MEMtest programı ile ramleri taratın. Hata veriyorsa ramleri kullanmayın. Anakart tam modelini yazarsanız (DDR3) belki combo ise ddr2 ramleri kullanabilirsiniz. Test etmek uzun gelirse çalışan bir DDR3 ram bulun takın ve yine deneyin. Sorun verirse anakartta arıza vardır. Sorun vermez ise yeni ramlerde arıza vardır.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ramleri teker teker takıp dene

cetepolissss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anakart msı g41m-p33 combo ddr3 ve ddr2 simdi bunu takıp ddr 2 1gb ramı taksam reset atmazmı pc sorun ram denmı

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
anakart msı g41m-p33 combo ddr3 ve ddr2 simdi bunu takıp ddr 2 1gb ramı taksam reset atmazmı pc sorun ram denmı

RAMlerden yana bir sıkıntı var sanıyorumki. Combo demişsiniz birde. Kanal değiştirerek ramleri takın. Yani ilk slota takın pc yi açın test edin. Sorun devam ediyorsa 2.ye takın. Birde RAM desteğine göre en fazla ddr3 1333mhz ram desteklemekte. 1600mhz ramlerde açılmıyor sorun çıkarıyor okuduğum kadarıyla. Sizin DDR3 belleğin hızı 1333mhz mi 1600mhz mı?

cetepolissss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1333 mhz Bncede Ramde Sorun Var Bn En İyisi Bi Test Edim Sonra Size Dönerim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

memtesti bulamadım Vrmı Link

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sanki psu da sıkıntı var oyunda psu cok önemlidir psu performansı ekran kartına eslik eder sen onu 500 watt yaparsan sıkıntı ortadan kalkacaktır bak olmadımı muhtemelen anakartın gereksiz kendini korumak için reset atıyor olabilir....

cetepolissss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorun galiba ram Yarın Ram Alıcam Bi tane Size Dönerim Teşekkürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bak bilgisayarım sağ tık özellikler gelişmiş Başlangıç kurtarma nın altındaki ayarlar Otomatik olarak yeniden başlat tiki kaldır tamam uygula tamam pc reset at düzelir