Tayyihan Çat
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
az sonra babamla konuşcam pc almak için ikna ettirmek için fikir verirmisiniz.
Aileni tanıyan kişi sensin senin ikna etmen lazım.az sonra babamla konuşcam pc almak için ikna ettirmek için fikir verirmisiniz.
Zoom girmiyor de.şuan laptop kullanıyorum 15 20 yıllık laptop ama sadece ben değil bu laptop 2.el
bende ikna etmeye çalışacağım ama yok yani ne desem olmuyoAileni tanıyan kişi sensin senin ikna etmen lazım.
Yani eğer baban arada kaldıysa ikna etmek senin elinde biraz ikna edici bi dille bu pc nin uzun yıllar gideceğni kesin ve emin bi dille söylerseniz alabilir ama kesin almayacağım diyosa geçmiş olsunaz sonra babamla konuşcam pc almak için ikna ettirmek için fikir verirmisiniz.
yaş doğru ama zaten derslerim iyi geçen sene takdir aldım babama dedim takdir alırsam pc al diye ama almadı14 yaşındasınız galiba. LGS hedefi belirleyin ve babanıza ben şu puandan fazla alırsam bana PC al deyin. Yüksek ihtimalle puanı tutturursanız alacaktır.
Evet bu taktik ise yarıyo ben bu karnede kullandım eğer notlar iyi olursa istediğim mouse ve akıllı bilekliği alacaklarını söylediler14 yaşındasınız galiba. LGS hedefi belirleyin ve babanıza ben şu puandan fazla alırsam bana PC al deyin. Yüksek ihtimalle puanı tutturursanız alacaktır.
Eğer benim gibi baban varsa biraz zor ben tamir bahanesiyle götürüp kitlemiştim yazın çalışıp ödeyeceğim diye.az sonra babamla konuşcam pc almak için ikna ettirmek için fikir verirmisiniz.
baba ben 100 puandan yüksel alırsam bana pc al14 yaşındasınız galiba. LGS hedefi belirleyin ve babanıza ben şu puandan fazla alırsam bana PC al deyin. Yüksek ihtimalle puanı tutturursanız alacaktır.
LGS 100 puan alırsan bir baş alırsın.baba ben 100 puandan yüksel alırsam bana pc al
100 puandan yüksek olan puan hangisi acaba ?baba ben 100 puandan yüksel alırsam bana pc al
Sadece sor.Durumunuz var mı yok mu bilemem.Ama para söz konusu.az sonra babamla konuşcam pc almak için ikna ettirmek için fikir verirmisiniz.
100puan devlet veriyor lgs de 500 üzerinden100 puandan yüksek olan puan hangisi acaba
Heee o lgs puanindan bahsediyosunuz k.b100puan devlet veriyor lgs de 500 üzerinden
Baba bana PC al deaz sonra babamla konuşcam pc almak için ikna ettirmek için fikir verirmisiniz.
aşırı mantıklı beBaba bana PC al de
Bence etkili bir yöntem. Fakat başta da söylediğim gibi, kendini ekran kartı sanıp delirirse daha kolay olacaktır. ''Baba vallahi ekran kartıyım bak, millet yanına I9 çekmiş ben hâlâ sap.''Baba bana PC al de
Aşırı mantıklı konuya aşırı mantıklı cevap verilir...aşırı mantıklı be
kanka bende böyle şeyler açardım ama her insanın kişiliği farklı genellikle böyle forumların işe yaradığını sanmam ama yinede taktik vereyim mevcut bilgisayarına BIOS yerinden ram'mi verceksinb bilmiyorum o olayı ama bi yerden sonra bilgisayar ısınmadan dayanamayıp bozulcaktır babana baba bilgisayar bozuldu diceksin ama eğer o bilgisayarı babanla ortak kullanıyorsan yani arada bi baban bakıyorsa yap oda kendisine lazım olucağı için alıcaktır baba iş için uygun bilgisayar budur diyip gtx 1660'lık bi bilgisayar gösterirsin zaten genellikle babalar çok anlamıyo bilgisayardan falan .daz sonra babamla konuşcam pc almak için ikna ettirmek için fikir verirmisiniz.
bu bilgisayar zaten her gün format atıyom ama yine olmuyo buguün sabah attım yarın sabahta atcamkanka bende böyle şeyler açardım ama her insanın kişiliği farklı genellikle böyle forumların işe yaradığını sanmam ama yinede taktik vereyim mevcut bilgisayarına BIOS yerinden ram'mi verceksinb bilmiyorum o olayı ama bi yerden sonra bilgisayar ısınmadan dayanamayıp bozulcaktır babana baba bilgisayar bozuldu diceksin ama eğer o bilgisayarı babanla ortak kullanıyorsan yani arada bi baban bakıyorsa yap oda kendisine lazım olucağı için alıcaktır baba iş için uygun bilgisayar budur diyip gtx 1660'lık bi bilgisayar gösterirsin zaten genellikle babalar çok anlamıyo bilgisayardan falan .d