PC alma ikna etme

Tayyihan Çat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
şuan laptop kullanıyorum 15 20 yıllık laptop ama sadece ben değil bu laptop 2.el

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
14 yaşındasınız galiba. LGS hedefi belirleyin ve babanıza ben şu puandan fazla alırsam bana PC al deyin. Yüksek ihtimalle puanı tutturursanız alacaktır.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,394
az sonra babamla konuşcam pc almak için ikna ettirmek için fikir verirmisiniz.
Yani eğer baban arada kaldıysa ikna etmek senin elinde biraz ikna edici bi dille bu pc nin uzun yıllar gideceğni kesin ve emin bi dille söylerseniz alabilir ama kesin almayacağım diyosa geçmiş olsun

Tayyihan Çat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
14 yaşındasınız galiba. LGS hedefi belirleyin ve babanıza ben şu puandan fazla alırsam bana PC al deyin. Yüksek ihtimalle puanı tutturursanız alacaktır.
yaş doğru ama zaten derslerim iyi geçen sene takdir aldım babama dedim takdir alırsam pc al diye ama almadı

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,394
Evet bu taktik ise yarıyo ben bu karnede kullandım eğer notlar iyi olursa istediğim mouse ve akıllı bilekliği alacaklarını söylediler

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Bilgisayar alırsan eğer ben daha uslu olacağım ve de söz dinleyeceğim. Hep dersime çalışacağım gibi şeyler dersen olabilir belki.

Tayyihan Çat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
ben 3600 tl pc buldum ama monitör ve klavye mouse set dahil onu bahane edip söylesem olma ihtimali varmı

Marsy

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
174
az sonra babamla konuşcam pc almak için ikna ettirmek için fikir verirmisiniz.
kanka bende böyle şeyler açardım ama her insanın kişiliği farklı genellikle böyle forumların işe yaradığını sanmam ama yinede taktik vereyim mevcut bilgisayarına BIOS yerinden ram'mi verceksinb bilmiyorum o olayı ama bi yerden sonra bilgisayar ısınmadan dayanamayıp bozulcaktır babana baba bilgisayar bozuldu diceksin ama eğer o bilgisayarı babanla ortak kullanıyorsan yani arada bi baban bakıyorsa yap oda kendisine lazım olucağı için alıcaktır baba iş için uygun bilgisayar budur diyip gtx 1660'lık bi bilgisayar gösterirsin zaten genellikle babalar çok anlamıyo bilgisayardan falan .d

Tayyihan Çat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
kanka bende böyle şeyler açardım ama her insanın kişiliği farklı genellikle böyle forumların işe yaradığını sanmam ama yinede taktik vereyim mevcut bilgisayarına BIOS yerinden ram'mi verceksinb bilmiyorum o olayı ama bi yerden sonra bilgisayar ısınmadan dayanamayıp bozulcaktır babana baba bilgisayar bozuldu diceksin ama eğer o bilgisayarı babanla ortak kullanıyorsan yani arada bi baban bakıyorsa yap oda kendisine lazım olucağı için alıcaktır baba iş için uygun bilgisayar budur diyip gtx 1660'lık bi bilgisayar gösterirsin zaten genellikle babalar çok anlamıyo bilgisayardan falan .d
bu bilgisayar zaten her gün format atıyom ama yine olmuyo buguün sabah attım yarın sabahta atcam

DMZMAli

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Reyiz Çok kolay Bu pc ile canlı dersler olmuor kasıyor de mecbur alır :)