Nixadz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 63
Selamlar.Mesela ben game garaj'dan pc aldım,bu pc'nin ekran kartının,işlemcinin felan kutuları yollanılıyormu yoksa sadece kasa olarak içindemi yollanılıyor.
hoccam yollamıyorlarSelamlar.Mesela ben game garaj'dan pc aldım,bu pc'nin ekran kartının,işlemcinin felan kutuları yollanılıyormu yoksa sadece kasa olarak içindemi yollanılıyor.
YollamiyorlarSelamlar.Mesela ben game garaj'dan pc aldım,bu pc'nin ekran kartının,işlemcinin felan kutuları yollanılıyormu yoksa sadece kasa olarak içindemi yollanılıyor.
Game garajda gönderiliyor diye biliyorumSelamlar.Mesela ben game garaj'dan pc aldım,bu pc'nin ekran kartının,işlemcinin felan kutuları yollanılıyormu yoksa sadece kasa olarak içindemi yollanılıyor.
Evet doğru eğer kasayı kurulmuş bir şekilde alırsanız sadece ekran kartı kutunun içinde geliyo geri kalanlar ise ayrı bi kutuda boş kutuları yollanıyoHer yer için durum aynı mı bilmiyorum ama benim bildiğim:
Eğer internet üstünden toplanmış bir bilgisayar alırsanız ekran kartı hariç tüm bileşenler birleştiriliyor. Ekran kartı ayrıca kendi kutusunda gönderiliyor zarar görmemesi için. Ve diğer tüm bileşenlerin kutuları ve garanti belgeleri ayrıca gönderiliyor. Çünkü olur da kısa zaman içinde garantilik bir durum söz konusu olursa kutusuyla göndermeniz gerektiğinden kutu da garantinin geçerli olabilmesi için gönderilmek zorunda. Benim bildiğim bu şekilde ancak alacağınız yerin müşteri hizmetlerini arayarak en doğru bilgiyi alabilirsiniz.