Arkadaşlar birkaç gündür bu oluyor. açma düğmesine basıyorum işlemci fanı 1 saniye dönüyor ardından duruyor Pc açılmıyor. Dün sabah tekrar denemiştim açıldı ara sıra açılıyor ara sıra açılmıyor ne yapmam lazım Yardım edin
ekran kartı yok pcde zaten 10 yıllık pc anakartın yanmış olduğunu da sanmıyorum çünkü açıldığı da oluyor aradaana kartı yakmış olabilirsin veya ekran kartını
MasaüstüRamlerle ilgili bir sıkıntı veya işlemciyle ilgili bir sıkıntı olabilir. Bir ihtimal Güç beslemesinden olabilir. Cihaz masaüstü mü Dizüstü mü?
ekran kartı yok pcde zaten 10 yıllık pc anakartın yanmış olduğunu da sanmıyorum çünkü açıldığı da oluyor arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masaüstü
Yok açılmadıBellekleri çıkartıp sarı uç kısımlarını silgi ile silin. Teker teker her slotta deneyin bellekleri.
Monitörün kablosunu falan her şeyi söküyorum sadece kasa var ama o zaman da açılmıyor. Lehim nedir bilmiyorum ama anakart üzerindeki kabloları sök tak yapacağım buraya yazarım sonucunuBir şey kısa devre yapıyor olabilir mi ? anakart üzerindeki kabloları sök-tak yapın ve lehimleri kontrol edin
kasadan sadece monitörün kablosu kalacak şekilde bütün kabloları söküp deneyin bir de.
Anakartın yandığı nasıl anlaşılır bir de pc ara sıra açılıyor anakart yanmış olsa açılır mı? Bilmiyorum da.Kısa devre sıkıntısı varmı? Veya anakart sorunlumu anakart yanmış olabilirmi?
Kardeş ben bir ramleri çıkarıp takma fantezisine gireyim dedim eski laptopta bişey olmadı da yeni laptop senin durumunun aynısı oldu.Monitörün kablosunu falan her şeyi söküyorum sadece kasa var ama o zaman da açılmıyor. Lehim nedir bilmiyorum ama anakart üzerindeki kabloları sök tak yapacağım buraya yazarım sonucunu
Anakartın yandığı nasıl anlaşılır bir de pc ara sıra açılıyor anakart yanmış olsa açılır mı? Bilmiyorum da.