Pc Açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0ner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0ner

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar birkaç gündür bu oluyor. açma düğmesine basıyorum işlemci fanı 1 saniye dönüyor ardından duruyor Pc açılmıyor. Dün sabah tekrar denemiştim açıldı ara sıra açılıyor ara sıra açılmıyor ne yapmam lazım Yardım edin

Brian O'Conner

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
722
ana kartı yakmış olabilirsin veya ekran kartını

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Ramlerle ilgili bir sıkıntı veya işlemciyle ilgili bir sıkıntı olabilir. Bir ihtimal Güç beslemesinden olabilir. Cihaz masaüstü mü Dizüstü mü?

0ner

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
12
ana kartı yakmış olabilirsin veya ekran kartını
ekran kartı yok pcde zaten 10 yıllık pc anakartın yanmış olduğunu da sanmıyorum çünkü açıldığı da oluyor arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramlerle ilgili bir sıkıntı veya işlemciyle ilgili bir sıkıntı olabilir. Bir ihtimal Güç beslemesinden olabilir. Cihaz masaüstü mü Dizüstü mü?
Masaüstü

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Bellekleri çıkartıp sarı uç kısımlarını silgi ile silin. Teker teker her slotta deneyin bellekleri.
ekran kartı yok pcde zaten 10 yıllık pc anakartın yanmış olduğunu da sanmıyorum çünkü açıldığı da oluyor arada

Masaüstü

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,996
Bir şey kısa devre yapıyor olabilir mi ? anakart üzerindeki kabloları sök-tak yapın ve lehimleri kontrol edin

kasadan sadece monitörün kablosu kalacak şekilde bütün kabloları söküp deneyin bir de.

Marco Diaz

Doçent
Reaksiyon puanı
179
Kısa devre sıkıntısı varmı? Veya anakart sorunlumu anakart yanmış olabilirmi?

0ner

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
12
Bir şey kısa devre yapıyor olabilir mi ? anakart üzerindeki kabloları sök-tak yapın ve lehimleri kontrol edin

kasadan sadece monitörün kablosu kalacak şekilde bütün kabloları söküp deneyin bir de.
Monitörün kablosunu falan her şeyi söküyorum sadece kasa var ama o zaman da açılmıyor. Lehim nedir bilmiyorum ama anakart üzerindeki kabloları sök tak yapacağım buraya yazarım sonucunu

Kısa devre sıkıntısı varmı? Veya anakart sorunlumu anakart yanmış olabilirmi?
Anakartın yandığı nasıl anlaşılır bir de pc ara sıra açılıyor anakart yanmış olsa açılır mı? Bilmiyorum da.

Son düzenleme:

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
Monitörün kablosunu falan her şeyi söküyorum sadece kasa var ama o zaman da açılmıyor. Lehim nedir bilmiyorum ama anakart üzerindeki kabloları sök tak yapacağım buraya yazarım sonucunu

Anakartın yandığı nasıl anlaşılır bir de pc ara sıra açılıyor anakart yanmış olsa açılır mı? Bilmiyorum da.
Kardeş ben bir ramleri çıkarıp takma fantezisine gireyim dedim eski laptopta bişey olmadı da yeni laptop senin durumunun aynısı oldu.