Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alt,ctrl ve delete ye aynanda bas görev yöneticisini başlat üstteki dosyaya tıkla yeni görev çalıştırda explorer yazıyo ona tamam se olur bende de oluyordu
gtx 560 model ekran kartı kullanıyorum dün gittim casper markalı masaüstü pc ye taktım açılmadı onun kullandığı eski ekran kartını taktım görüntü geldi pc yi ekran kartsız açtım cpu'dan normal görüntü gelmedi. sonra bir daha 560 ı taktım gene olmadı bu işlemi en az 5 defa yaptım biosunu da sıfırladım öyle denedim. içine yeni güç kaynağıda aldım 600w fazlasıyla yetiyor. bu arada ekran kartını bios sıfırladıktan sonrada taktım yine olmadı güç girişlerini vga girişlerini sıkı sıkı taktım farklı kablolar denedim normal'de sonradan yapılsada, ben eski ekran kartıyla açtığım pc'ye driverını bile yükledim. ekran kartının fanı her zaman döndü, dönmediğini hiç görmedim ama hiçde ısınmadı. anakarta baktım pce 16x ti sanırsam o muhabbettende var. sonra gtx i aldım benim evdeki pc ye taktım çalıştı çok ilginç nerede sıkıntı çıktı acep.
arkadaşlar power supply değiştirmek zorunda kaldım değiştirdikten sonra bilgisayarı açıyorum kısa bir zaman sonra monitördeki görüntü gidiyor kasa çalışıyor ama görüntü yok ekran kartında bir sorun yok neden kaynaklanıyor bu sorun yardımcı olursanız sevinirim
Bende de kasa çalişiyo ve sadece antivirüs gözüküyo ctrl+alt+delete yapip görev yöneticisinden microsoft windows host script i kapatiyorum ekran o zaman geliyo sorun ne ola bilir
Beyler pc toplama metin2 oynuyordun net gitdi kapatactin uclu den sonra dumge ye bastin ekran karti marka si geldi sonra biraz beyazik la siyah erkan geldi cozum nedir biraz arastirdin cokmus ola bilirni ekran karti ise degistiyirimm
Beyler pc toplama metin2 oynuyordun net gitdi kapatactin uclu den sonra dumge ye bastin ekran karti marka si geldi sonra biraz beyazik la siyah erkan geldi cozum nedir biraz arastirdin cokmus ola bilirni ekran karti ise degistiyirimm
Arkadaslar hard diski söktum geri taktm kasa aclyor ama ekrana vermior yani ekran kapali bilgisayari algilamior gibi bisey bide aclirken 1-2 saat tak tak tak tak ses ckaryor sonra aclyor yardmci olabilirmisiniz
Ben kasayı açıyorum çalışıyor bip seside geliyor ram den sıkıntı yok yani. Ama monitöre ekran gelmiyor bios pilini çıkardım taktım yine aynı sorun var.
ARKADAŞLAR VATANDAN YENİ PC TOPLADIM GELİRKEN HAFİF SALLADIM VE EVE GELDİM PCYİ BAGLADIM KASA ÇALIŞIYOR FAKAT MONİTÖRE EKRAN GELMİYOR BUNUN SEBEBİ NE OLABİLİR