Pc açıldıktan sonra monitör kararıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok saçma gelicek ama ekran kartını sökun tüm vidalar eksiksiz be sıkı olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim pc açılır açılmaz ekran kararıyı ve anca monitörün power tuşuna basıp kapatıp açmam gerekiyı öyle görüntü geliyo ama sürekli 5 saniyede gidiyo birdaha görüntü fanların içini temizledim hepsi çalışıyo neden oluyodur acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynn beyler o sorun tozdandır bi üfledim geçti la harbi diyom

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm merhaba benim leptopum açılıyor windosu başlat diyoe sonra windovs düzenleniyor diyor monütörde sadece geri dönüşüm kutusu görünüyor internetede girebiliyorum beni istediğim ekranı neden karardı ve ne yapmam lazım acil yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamın Aleyküm Öncelikle Beyler Benim Bilgisayarım Actıgında Esc To Bot Menu Yazsından sonra Ekran kararıyor Monitörün açma kpatma tusuna bastıgımda 2 sn geliyor sonra tekrar gidiyor YARDIM edin Lütfen ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar pc açıldıktan 1dk ile yarım saat sonra ekrannınz kararıyorsa ekran kartınız çok ısınıyordur varsa ekran kartınızın fanı yanmıştır isterseniz yetkiliye gösterip fan taktırınız isterseniz bir bilgisayarcıdan ekran kartı fanı alıp kendiniz takabilirsiniz eğer windows en başta açılırken bios ekranında kararıyorsa monitörünüz ekran kartınız kesinlikle bozulmuştur ancak yetkili kişiye götürerek sorununuzu çözebilirsiniz hepsi bu kadar başka bir çözüm aramanıza gerek yoktur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bilgisayar bazen açılıyor bazen açılmıyor açılmadıgı zaman da format cd sini takıyorum iki üçkere kapatıp açıldıktan sonra açıyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben pc oynarken birden kapandı ve sonra tekrar açıldı. Açıldığında ekran simsiyah ve sadece üstünde mouse var mouse hareket ediyor. Bilgisayar da kapanabiliyor. Düzeltmek için ne yapabilirim?

K

Kenan çetin

SDN Okuru
Bilgisayarım ekran alt lambası yaniyor mausun ok isarryi ekrana cikiyor ama ekran simsiyah acilirken ekran normal windows dosyaları geri yüklüyor diyor bir müddet sonra. Windows gezgini durduruldu diyor. Ama ekran simsiyah. Nasil düzeltebilirim işi bilen arkadaşlar yardımcı olanilirmi teşekkür ederim

foxmdogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc açıldığında ekran bazen 1-2 saniye kararıyorsa, bazen oyun oynarken veya film izlerken ekran 1-2 saniye arada kararıp geliyorsa sorun yazılımsal olabilir. Benim başıma geldi. Çözümü msconfig - ön yükleme - gelişmiş seçenekler den işlemci sayısınız 1 ise onu en yükseği yapın. Tek işlemci zorlanıyor ve takılmalara sebep oluyor. Normalde windowsun hemen diğer işlemcileri de etkinleştirmesi gerekirken her şeyi tek işlemciyle halletmeye çalışıyor. Dediğimi yaparsanız pc niz daha hızlı çalışacaktır.