Paypal da adres sınırlaması olabilir mi?

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar bir alışveriş sitesi yapıyorum. Paypal ödeme sistemi kullanılıyor sistemde. Sormak istediğim bir şey var. Biz sadece antalya için satış yapmayı planlıyoruz. Fakat internete açık bir ortam olduğu için herkes alabiliyor. Ödeme yapılırken adres bilgilerini soruyor şehir kısmından seçebiliyoruz.

Burada sormak istediğim o şehir kısmını kısıtlayarak sadece antalya seçilmesini nasıl sağlayabiliriz?

Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok iyi olur :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Onun yerine kendi sistemin üzerinde bunu yapman daha verimli olur. PayPal'da bu şekilde bir adres sınırlamasının olmadığını biliyorum eğer yanılmıyorsam. Zaten de sen PayPal'ı kontrol etmek yerine kendi siteni daha kolay kontrol edersin. Ödeme sayfasında adres girmelerini sağlayabilir ve bir uyarı yazısı yazarak Antalya dışında satış yapmadığınızı bildirebilirsin.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Onun yerine kendi sistemin üzerinde bunu yapman daha verimli olur. PayPal'da bu şekilde bir adres sınırlamasının olmadığını biliyorum eğer yanılmıyorsam. Zaten de sen PayPal'ı kontrol etmek yerine kendi siteni daha kolay kontrol edersin. Ödeme sayfasında adres girmelerini sağlayabilir ve bir uyarı yazısı yazarak Antalya dışında satış yapmadığınızı bildirebilirsin.

İşte sitem sopsy.com üzerinden alınma ben sitenin kodlarına dokunamıyorum. Ödeme sayfamda direk paypala yölendiriyo kendisi otomatik. Artık dediğiniz gibi bir uyarı yazıcam.

Birde yönlendirme ile ilgili sorunum var. benim şuanki adresim örnek.sopsy.com şeklinde ben bunu aldığım domain adresine yönlendirmek istiyorum. Yönlendirme kısmında direk ve maskeli yönlendirme var. maskeli yönlendirme yaptığımda paypal ödeme sistemine geçiş yapmıyor sistem. direk yönlendirme yaptığımda ise www. şeklinde yazınca yönlendirmiyor.

Ne yapabilirim?