• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Pasaport kayıtlı cihazlar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GPS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Android telefonlarda snapdragon mu ? Kirin mi ?

• Snapdragon

Kullanılan: 9 100.0%
  • Kirin

Kullanılan: 0 0.0%
  • diğer

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9

GPS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, keyifli forumlar dilerim arkadaşlar. Bildiğiniz üzere ülkemizde iyi bir telefon kullanmak neredeyse fiyatlardan dolayı imkansız hale geldi.
Ülkemizde satışı olmayan (örn:One Plus) internette pasaport kayıtlı olarak bulduğumuz cihazları kullananlar var mı? Deneyimlerini bu forum altında model belirterek kayıtlı cihaz almak isteyen üyelere yardımcı olabilirler ise sevinirim.
Peki ya siz ülkemizde olmayan ve çok kullanmayı arzu ettiğiniz telefonu paylaşabilir misiniz ❓:)

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
pasaport kaydı eski yasaya göre yapılmışsa sıkıntı yoktur ama o cihazlardan birisini kullanmıyorum :(

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Tekno mehmetten alabilirsin kullanıma hazır satıyorlar

Oneplus 7 pro almak isterdim

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Merhaba, keyifli forumlar dilerim arkadaşlar. Bildiğiniz üzere ülkemizde iyi bir telefon kullanmak neredeyse fiyatlardan dolayı imkansız hale geldi.
Ülkemizde satışı olmayan (örn:One Plus) internette pasaport kayıtlı olarak bulduğumuz cihazları kullananlar var mı? Deneyimlerini bu forum altında model belirterek kayıtlı cihaz almak isteyen üyelere yardımcı olabilirler ise sevinirim.
Peki ya siz ülkemizde olmayan ve çok kullanmayı arzu ettiğiniz telefonu paylaşabilir misiniz ❓:)
Mİ9T kullanıcısıyım bütçe sıkıntım olmasaydı OnePlus 7T eğer kavisli ekran kullanabilseydim 7T Pro almak isterdim
OnePlus modelleri çok rahat imei atılabiliyor bu yüzden OnePlus tercih ederdim