Parttime yada fulltime İş fırsatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurozan91

Doçent
Katılım
18 Ekim 2010
Mesajlar
503
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bu iş ispanya ve ingilterede tavan yaptı türkiyede yeni yeni başlıyor ve gerçekten iş çok iyi ben kendim oraya üyeyim normal pazarlamalardan daha iyi bir tekniğe sahip burada network marketing sistemi işler. yani ürün direk üreticiden size geliyor diğer pazarlama şirketleri gibi arada toptancı veya başka bir kişi yok bu işte ön yargılı olmayın bir veya iki kere bu şirketin toplantılarına gidin sizlerde etkileneceksiniz

Etkilenecek mişiz :lol: . Koyunlar hadiiiin atlıyalım :tongue:
 

fat347

Öğrenci
Katılım
15 Temmuz 2011
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Hepinize iyi forumlar dilerim.

İnternette yaptığım kısa bir araştırma sonucu bu siteye rastladım. 19 sayfa boyunca tüm konuşulanları okudum. Kimin ne dediğini tek tek gördüm.

Öncelikle şunu söylemek isterim. Forever Living Productsın 2 aydır üyesiyim.

Şirketle tanışmam ise 6 aya dayanıyor. Yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 6 kere Tam 6 kere seminerlerine katıldım. En az 300 tane soru sormuşumdur. Kimse parayı çayda toplamıyor. Verilen para evet az bi para değil. Hele hele öğrenci için çok büyük bir para.

Şirkete giriş yapmadan önce giden 4 ayıma acıyorum şuanda emin olun.
Bu işi herkes yapacak diye bir kural yok. Bu işi bilip bilmeden kötülemeye hiç kimsenin hakkı yok.
Yok sen yalancısın, dolandırıcısın falan bunlara hiç gerek yok.

Contantin adlı üyenin hatası biraz işi küçümsemiş.
1.Şirket ilkeleri gereği reklam yapması yasak.
2.Reklam sırasında şirket ismi vermesi yasak.
3.Kimseye lütfen gelin deme gibi bir şansı yok. Çünkü şirketi küçültmekten başka bir şey yapmıyor.

Karşı çıkan üyelerin hatası ile internete forever living yazdıktan sonra önüne ilk gelene tıklaması. Orda yazanları okuyup gelip burada konuşması. Bu çok yanlış.

Şimdi size ne derece bir haksızlık yaptığınızdan bahsedeyim.

Haziran başı şirkete giriş yaptım. Tamı tamına 960 lira verip ürün almam gerekti.

Aldıklarımı isteyen varsa tek tek söyleyebilirim.

Aldığım ürünleri 18 gün içerisinde sattım. ( Burası pazarlama gibi duruyor, devamını okuyun) ve elimde hiçbir ürün kalmadı. Satılanların sonunda 1.280 lira gibi bir para oldu. Buda 320 liralık kâra eşit. Buraya kadar pazarlama yapmışsın diyeceksin.

Evet. Pazarlama yaptım. Çünkü borç bulduğum o 960 lirayı geri çıkarıp ödeme yapmam gerekiyordu. Ürün kullanacak durumum yoktu.
Velhasıl kârım 320 lira oldu.

Daha sonra çevremde 1arkadışımabu işten bahsettim. Onlara sadece bir kere seminere gelmelesni rica ettim. Reddetti. Dolayısıyla bu iş tutmaz dedim. Aradan geçen 1 hafta sonra bir cumartesi sabahı telefonum çaldı ve seminere gelmek istediğini söyledi. Seminere geldi.o (İsim vermeme gerek yok) burada ki bir arkadaşın yaptığı gibi ürünleri dinleyip sıkılıp çıkmadı. Kazanç planını merak ettiğini söyledi otrupkazanç planını dinledi.
Seminer sonunda nasıl dediğimde “dinledim soru işaretleri var ama kazananları gördük bizde yapabiliriz bu işi “ dediler. Ve o gün girişini yaptılar.

Bugün temmuz 15. O Hesabıma yatması gereken para yattı. Size internetten baktığım banka hesabımı göstericem. Ama bunu siz ikna olun diye değil kimsenin işini bilip bilmeden kötülemeyin diye göstericem.
160 lira. İnanmayan varsada makbuzunu mailine gönderebilirim.






Uploaded with ImageShack.us

320 + 160 = 480 lira

Tam seminerde söyledikleri gibi. İlk ay 500 lira gibi bir para kazanırsınız. . .

Şimdi; forumdan bir arkadaş anket doldururum, broşür dağıtırım diyen arkadaş. Sen broşür dağıt, anket doldur. O işi yine yap. Bende yaptım onları. Ama artık kendi broşürümü dağıtıyorum ve kendi anketimi yapıyorum YAPTIRIYORUM. Ve bunları 2. ayımda yapıyorum. İnanmayan varsa birebir telefonda, msnde, yüzyüze herhangi bir şekilde konuşabilirim.

Birileri yazmış “ biliyorum ben bunu Avon, Herbalife’ın aynısı diye.” Önce bu işi araştırın sonra bu söylediğiniz firmalarla karşılaştırın.

Kimseyi işime almak için yazmadım bu yazıyı. Bundanda bu mübarek günde emin olmanızı isterim.

Bu yazıyı benim işime yapılan hakaret için yazdım. Costantin adlı arkadaşı rencide ettiğiniz için değil. Yine söylüyorum: Hiç kimsenin işini bilip bilmeden kötülemeye en ufak hakkınız yok.

Daha dikkatli olmanız temennisiyle. . . Hayırlı kandiller. . .
 

çağlar522

Doçent
Katılım
6 Ağustos 2009
Mesajlar
569
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
fat 347 arkadaşım ,ufak cuzzi bir para vererek sizi oyalamaktalar 1 ayda 500 tl ne demek ya şaka mı?fazla hayalle kaptırmışlar sizi ,umarım bu uykudan uyanırsınız...o kadar ugraşıp didinecen 500 tl kazandın diyecekler...peki senin aynı işe koydugun arkadaşın ne olacak ondan 900 küsür aldılar vicdanın sızlamıyor mu???
 

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Katılım
4 Haziran 2008
Mesajlar
11,527
Reaksiyon puanı
2,285
Puanları
113
480 Lira mı? Ben haftada o kadar harcıyorum zaten.
 

yarışçı

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2008
Mesajlar
1,921
Reaksiyon puanı
9
Puanları
38
Bu tür pazarlamacıların beyin yıkama yöntemlerine inanmayın beyler.
 

mardecity

Asistan
Katılım
20 Mart 2010
Mesajlar
174
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
aklıma yılmaz erdoğanın neşeli hayat filmi geliyor bunları görünce :D
 

fat347

Öğrenci
Katılım
15 Temmuz 2011
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Çağlar522 nickli arkadaşa;

Zararı söyleyin bana? Bedava bir iş sahibi oldum. Eğer bugün o arkadaşım "Beni bu işe soktun Allah senden razı olsun" diyebiliyorsa emin olun değil 480 lira. 4800 liradan dahada mutlu eden birşey bu. Küçücük bir şey yaptım 500 lira kazandım gayette mutluyum. Ne bekliyorsunuz? 1 ayda 10 milyar para mı vercek vasıfsız bir elemana?
Vİcdan meselesine değinmişsiniz. o arkadaşım giriş yaptığında 900 küsür lira ile ananesinin eklem rahatsızlarına bir ürün almıştı. Bilirmisiniz eklem rahatsızlığını? Dizdeki sıvı biter. Katır Kutur ses gelir. Namazını oturarak kılamayan o kadın şuanda pazara gidip eşyalarını kendisi taşıyor. Şimdi sen söyle vicdandan bahseden arkadaşım. BÖyle bir durumda vicdan sızlar mı? Mutlu mu olursun?

Bunun yanında uğraşıp didinicen demişsin. Yazıyı dikkatli okuduysan sadece 1 arkadaşıma 1 defa söylediğimi yazdım. Kendi işimi yaparken havadan gelen 480 lira maddiyatını bilmiyorum ama benim için mükemmel bir para. :) 22 yaşında kazandığım maksimum para 1.500 lira. oda gece fırında gündüz fotoğrafçıda çalışarak. Görüldüğü gibi işten atıldım. costantin yazmış 31 nisanda burdayım diye. temmuzdayız haber yok. birşey söyledi arkasında dursun. Öyle yaptığı için siz şirketimi kötülüyorsunuz.

Daha bitmedi. Ben 22 yaşıma kadar en fazla erzuruma gittim ailemde akraba ziyaretine. bu şirket beni bedava tatil imkanı sundu. Hem eğitimimi gördüm hem tatilimi 5 yıldızlı otelde yaptım. İsteyen varsa resimlerimizi yollayabilirim :)

Rica ederim bilmeden yorum yapmayın kimsenin işine.

Tekrar söylüyorum amacım sizi işe almak değil. sadece insanları kırmayın. Değmez.


---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:58 ----------

finix nickli arkadaşa;

Hocam o zaman senin işe ihtiyacın yok. K.bakma benim babam 56 yaşında devletten emekli babam ayda harcamıyor o parayı :)


---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 16:00 ----------

yarışçı nickli arkadaşa;

Yazıyı dikkatli okuduysan kimseyi işe almak için yazmadığımı belirtmiştim.


---------- Post added at 16:03 ---------- Previous post was at 16:01 ----------

mardecity nickli arkadaşa;

Çok duydum bu sözü nedense. Gidip filmi izledim. Farkını söyliyim sana. O filmde malları devlet topluyordu.

Ürünlerimizin hepsi Tarım ve köy işleri bakanlığından onaylı bununla beraber bakanlar kurulunun onayı var. İsteyenler varsa imzalar ile birlikte maillerim ;)
 

execute

Asistan
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
469
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Kardeşim bu iş pazarlama işidir. Pazarlama sanattır. Sanatını iyi yapan herşekilde parasını kazanır.Bu işdede muhakkakki para kazanılacak. Herkes kazanacak diye birşey yok. Ama herkesede işi büyük hayaller kurdurarak anlatmaya gerek. Gerçi bu işinde raconu böyle :)
 

fat347

Öğrenci
Katılım
15 Temmuz 2011
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
execute nickli arkadaşa;

Sen çok emin konuşuyosun. Diyosn ki bu iş pazarlama işidir. Bende sana diyorum ki bu iş pazarlama işi değil.

Şunları söyle bana bakalım:

1- Hangi pazarlama firması seni tatile gönderir?
2-Hangi pazarlama firması yurt dışını görme fırsatı sunar?

Büyük hayaller kurmaya gerek yok demişsin. Bak ben 22 yaşımdayım. 19 yaşında bir arkadaşım var. Bu işte. Forever Livingin aylık dergilerinden bakabilrsin en genç müdürümüz olarak. O çocuğun aylık kazandığı para 4000 tl civarında. Farkındaysan yazdıklarımın hiç birisinde bir kere bile büyük bir paradan bahsetmedim. Eğer bunu okuduktan sonra " Hadi Len !" diyosan :) Forever Livingin Nisan ayı dergisine bi gözatmanı istiyorum. Netten bi araştırmayla ulaşabilirsin.

 

PylsWeb

Profesör
Katılım
28 Eylül 2007
Mesajlar
1,359
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Çağlar522 nickli arkadaşa;

Zararı söyleyin bana?...

execute nickli arkadaşa;

Sen çok emin konuşuyosun...


Mesajlarınız forum kurallarının onuncu maddesine göre yasaktır. Lütfen önce forum kurallarını okuyunuz. :)

Forum Kuralları Madde 10 "Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır, mesaj içeriğinin tamamı ya da tamamına yakın bir bölümü kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır."
 

execute

Asistan
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
469
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Emin konuşucam tabi yıllardır ticaret ile uğraşıyorum. Dediğiniz türden çevremde biçare olupda hayallerle yaptığı işler oldu tabi sonuç hüsran. Hadi len diyicem tabi. Sen müdüre bakma onu oraya oturtup onunla hangi kesiimi elinde tutacağını bilen bir yönetici var demekki. Sonuçta 1 örnek herkese hayal kurdurabiliyor. Kardeşim pazarlama ayıp değil. Pazarlama herkesin becerebileceği işde değil. Senin burda bu işi yapman bak iş diyorum :) bu yazıyı yazman bile bir pazarlama. Ortada para varsa her iş ticarettir.

Hangi pazarlama firması seni tatile gönderir demişsin. Gören desin bahsettiğin firma geleni taitle gönderiyor. Sen hangi ürünün pazarlamasını yaparsan yap işverenini ürün satışında mutlu et seni uzaya bile gönderir. Bu işinde raconu bu. Ah ah ticaret farklı ezbere konuşmak farklı.Siz benim kardeşimden de küçüksünüz. Gayretiniz hırsınız güzel. Sizde güzel yerlere gelebilirsiniz belki bu bahsettiğiniz işte ama herkesede hayal kurdurmanın anlamı yok. Gerçi hayal pazarlamak ürün pazarlamakdan daha kolaydır.Vs. vs. anlat anlat devam eder böyle. Sizin bildikleriniz size doğru.
 

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Katılım
4 Haziran 2008
Mesajlar
11,527
Reaksiyon puanı
2,285
Puanları
113
finix nickli arkadaşa;

Hocam o zaman senin işe ihtiyacın yok. K.bakma benim babam 56 yaşında devletten emekli babam ayda harcamıyor o parayı :)

İşsizim. :) 480 lirayı haftada harcaya olabilirim. Fakat bir ay harcadığımı amorte edecek bir şey lazım bana. 480 lirada çok fazla para sayılmaz hani.
 

fat347

Öğrenci
Katılım
15 Temmuz 2011
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
@execute

Dediğiniz türden derken kastettiğin Network Marketing sistemi. Türkiyede bu sistemle çalışan 500 ü aşkın küçüklü büyüklü firma var. Network Marketing sistemi İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesinde Okutulan dersler arasında. Ayrıca hardvard üniversitesinde bölümü açılmış bir sistem. O yüzden sizlere sistemi anlatmama gerek yok. Bu birincisi.

Yıllardır ticaretle uğraşıyosunuz. Sizi bilmem ama benim çevremdede ömrü boyunca esnaf doğmuş esnaf olarak yaşayan bir çok kimse var. Bunlardan hiç birtanesi (Sen araba sattın gel seni viyanaya götürelim) Hatırlamıyorum. Yada gel sen çok güzel fasulye satıyosun al sana 5 yıldızlı bir otel tatili dediğini sanmıyorum. Bana 1 tane buna benzer bir firmanın distiribütörlerini tatile gönderdiğini kanıtlayın. Forumdan üyeliğimle birlikte mesajlarımı sileyim.

Sizin kardeşinizden küçük olmamın bu işle ne gibi bir ilgisi var onuda anlamış değilim.

Sizin kadar olmasada ticaretin bende içindeyim yıllardır. Az çok edindiğim tecrübelerim bilgilerim var. Ama ticareti bu işle nasıl bir kıyaslamaya soktunuz anlam veremedim?

Dİğer bir konu ezber meselesi. Araştırın ! Başka bir forumda bu tarz yazılarla tartışmaya girmişmiyim.
Bu yazıyı yazmamada pazarlama demişsiniz. Kİme ben gelin şu kadar para kazanın dedim?

Farzedinki ben sizin yaptığını işe " o iş kandırmaca, insanları kandırıyosunuz, dolandırıcılar, sahtekarlar" desem tepkiniz ne olurdu?

Çevrenizde ki biçare olmuş kimseleri çok merak ettim. Forever Livingle mi biçare olmuşlar acaba?
Eğer öyleyse çok yazık. Şu ana kadar tek bir şikayet dahi görmediğim şirkete giripte biçare duruma düşen birisi varsa hakikaten kandırılmışız.

Tüm yazılarımda somut konuştum farketiniz mi? Şöyleymiş böyleymiş sözlerle kimsenin işi kötülenmez.

Bu yazdığım cevaptada yineliyorum. Kimseye işi anlatmak için yazmadım bunları. Sadece costantin adlı kullanıcının yapmış olduğu yanlışları düzeltmek.

Eğerki siz gelipde "güzel yerlere gelebilirsiz" gibi bir cümle kuruyorsanız hiç kusura bakmayın bu saatten sonra iş hayalede girer. Evet benim bir hayalim var. Benim bir hedefim var.

Dediğiniz gibi. Bizim bildiklerimiz bize doğru. Gelip bana diyin ki senin şirketinin şu şu şu kötülükleri var. Şu tarihte şu olmuş. Somut konuşun kısaca benim gibi. Öyle sağdan soldan duyduklarınızı forum sayfalarında anlatmayın.

Şuanda size bu yazdıklarım tamamen benim gelişmeme yardımcı. Bana zararı yok. Aksine faydası var.

Konuşmalarımda kimseyi kırmamaya özen gösterdim. Aynı özeni sizdende bekliyorum.

Saygılar.

---------- Post added at 18:13 ---------- Previous post was at 18:09 ----------

@finix

480 lira emin ol çok büyük para.

Sen ne dedin? "haftada harcıyorum o parayı" haftada 480 lira harcayan birisinin aylık gideri 1920 liradır. Düz hesap 2000 lira. 2000 lira harcaması için bir kimsenin en azından ayda 4000 lira geliri olması gerekir. Dediğiniz işsizim sözüyle biraz çelişmiyor mu?

Emekli maaşının 900 lira olduğu bir zamanda tutupta 480 liraya çok büyük bir para sayılmaz diyebiliyorsanız. Tebrik ederim siz zenginsiniz. :)
 

execute

Asistan
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
469
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
@execute

Dediğiniz türden derken kastettiğin Network Marketing sistemi. Türkiyede bu sistemle çalışan 500 ü aşkın küçüklü büyüklü firma var. Network Marketing sistemi İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesinde Okutulan dersler arasında. Ayrıca hardvard üniversitesinde bölümü açılmış bir sistem. O yüzden sizlere sistemi anlatmama gerek yok. Bu birincisi.

Yıllardır ticaretle uğraşıyosunuz. Sizi bilmem ama benim çevremdede ömrü boyunca esnaf doğmuş esnaf olarak yaşayan bir çok kimse var. Bunlardan hiç birtanesi (Sen araba sattın gel seni viyanaya götürelim) Hatırlamıyorum. Yada gel sen çok güzel fasulye satıyosun al sana 5 yıldızlı bir otel tatili dediğini sanmıyorum. Bana 1 tane buna benzer bir firmanın distiribütörlerini tatile gönderdiğini kanıtlayın. Forumdan üyeliğimle birlikte mesajlarımı sileyim.

Sizin kardeşinizden küçük olmamın bu işle ne gibi bir ilgisi var onuda anlamış değilim.

Sizin kadar olmasada ticaretin bende içindeyim yıllardır. Az çok edindiğim tecrübelerim bilgilerim var. Ama ticareti bu işle nasıl bir kıyaslamaya soktunuz anlam veremedim?

Dİğer bir konu ezber meselesi. Araştırın ! Başka bir forumda bu tarz yazılarla tartışmaya girmişmiyim.
Bu yazıyı yazmamada pazarlama demişsiniz. Kİme ben gelin şu kadar para kazanın dedim?

Farzedinki ben sizin yaptığını işe " o iş kandırmaca, insanları kandırıyosunuz, dolandırıcılar, sahtekarlar" desem tepkiniz ne olurdu?

Çevrenizde ki biçare olmuş kimseleri çok merak ettim. Forever Livingle mi biçare olmuşlar acaba?
Eğer öyleyse çok yazık. Şu ana kadar tek bir şikayet dahi görmediğim şirkete giripte biçare duruma düşen birisi varsa hakikaten kandırılmışız.

Tüm yazılarımda somut konuştum farketiniz mi? Şöyleymiş böyleymiş sözlerle kimsenin işi kötülenmez.

Bu yazdığım cevaptada yineliyorum. Kimseye işi anlatmak için yazmadım bunları. Sadece costantin adlı kullanıcının yapmış olduğu yanlışları düzeltmek.

Eğerki siz gelipde "güzel yerlere gelebilirsiz" gibi bir cümle kuruyorsanız hiç kusura bakmayın bu saatten sonra iş hayalede girer. Evet benim bir hayalim var. Benim bir hedefim var.

Dediğiniz gibi. Bizim bildiklerimiz bize doğru. Gelip bana diyin ki senin şirketinin şu şu şu kötülükleri var. Şu tarihte şu olmuş. Somut konuşun kısaca benim gibi. Öyle sağdan soldan duyduklarınızı forum sayfalarında anlatmayın.

Şuanda size bu yazdıklarım tamamen benim gelişmeme yardımcı. Bana zararı yok. Aksine faydası var.

Konuşmalarımda kimseyi kırmamaya özen gösterdim. Aynı özeni sizdende bekliyorum.

Saygılar.


---------- Post added at 18:13 ---------- Previous post was at 18:09 ----------

@finix

480 lira emin ol çok büyük para.

Sen ne dedin? "haftada harcıyorum o parayı" haftada 480 lira harcayan birisinin aylık gideri 1920 liradır. Düz hesap 2000 lira. 2000 lira harcaması için bir kimsenin en azından ayda 4000 lira geliri olması gerekir. Dediğiniz işsizim sözüyle biraz çelişmiyor mu?

Emekli maaşının 900 lira olduğu bir zamanda tutupta 480 liraya çok büyük bir para sayılmaz diyebiliyorsanız. Tebrik ederim siz zenginsiniz. :)

Yuh be kardeşim madem anlatmanıza gerek yok niye bu kadar yoruyorsunuz kendinizi. Kimse kimseyi 5 kilo fasulye satmakla göndermez bir yere Sen fasulye mi satacaksınki gönderecekler seni. . Bu işi ticaretle nasıl bir araya soktunuz demişsin. Yuh be kardeşim senin yaptığın iş değilmi para kazanmıyormusun. Her zaman para kazanalım denmez bazen insanları cezbetmekde yeter. Ha forever ha korever ne farkeder. Yol aynı yol. Kaç tane insana bunları anlatıp ürün satıp sattırıp kazanıyorsunuz.10 kişiye anlatıyorsun bunlarda kazanmak için ürün alıyor ya satıyor ya satamıyorlar ürünler ellerinde kalıyor mecbur kullanıyorlar vs. vs. sonuçta bu firma bu ürünleri daha tüketiciye ulaştırmadan kendi personeline satarak kazanıyor.Bu işe güzel rakamlar hayali kurup bir işim oluck kazanıcam ne güzel anlattılar diyen elindeki ürünle kalıyor.İstismar kötü birşey. Hala daha kalkıp yok yok bu pazarlama değil diyorsunuz. İş olsun insalar kazansın. Burda sorun şu insanlara bu işin pazarlama olmadığını söyleyip sonra pazarlamaya mecbur bırakmak.
 

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Katılım
4 Haziran 2008
Mesajlar
11,527
Reaksiyon puanı
2,285
Puanları
113

@finix

480 lira emin ol çok büyük para.

Sen ne dedin? "haftada harcıyorum o parayı" haftada 480 lira harcayan birisinin aylık gideri 1920 liradır. Düz hesap 2000 lira. 2000 lira harcaması için bir kimsenin en azından ayda 4000 lira geliri olması gerekir. Dediğiniz işsizim sözüyle biraz çelişmiyor mu?

Emekli maaşının 900 lira olduğu bir zamanda tutupta 480 liraya çok büyük bir para sayılmaz diyebiliyorsanız. Tebrik ederim siz zenginsiniz. :)
Whoaaa!
Her ay bana 2000 lira gönderiliyor. Doğrudur. Bunun ilk haftası 500 lirası faturalara gidiyor. İkinci haftasındaki 500 lira ise ihtiyaçlara gidiyor. Üçüncü ve dördüncü haftasındaki 1000 lira ise isteklere gider normalde. 2000 lira normal bir para bu memlekette. Öyle değil mi?

Emekli maaşı 900 lira mı? Az gibi.
 

yarışçı

Profesör
Katılım
30 Ağustos 2008
Mesajlar
1,921
Reaksiyon puanı
9
Puanları
38
bu adamın buraya gelip yazmasının bile bir nedeni var beyler.
o neden çoğu kişinin tahmin ettiği gibi bize iyilik yapmak vb değil.
buradan belki bir kişiyi kapsa onun ismini verse kayıt olurken ona para gidecek.
gerçi adam da haklı, onu da böyle kandırmışlar
 

fat347

Öğrenci
Katılım
15 Temmuz 2011
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
[MENTION=34027]finix[/MENTION]

Hocam sen nasıl bir yerde yaşıyosun ki 500 lira fatura? :)

Bizde insanız be kardeşim. Bizde ev geçindiriyoruz.

Benim babamın her ay aldığı emekli maaşı 900 lira. Bi çıkıp etrafında ki kimselere bak bakalım kaç para emekli maaşı alıyorlar. 700 lira alan dahi var.

ikinci hafta harcadığın ihtiyaç için olan 500 lira ve geriye kalan 1000 liralık istekler nası bir alışveriş anlamış değilim :)

Biz 3 kişilik bir aileyi 2300 liralık bir para ile geçindiriyoruz. Yanlış anlama 1200 lirası kredi bu paranın. Anlatmak istediğim evimin ekonomisi değil. 1500 liralık ihtiyaç bir işsize olmaz. Saçma oldu biraz.


---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:30 ----------

[MENTION=40483]yarışçı[/MENTION]

Valla kardeşim şöyle söyliyim sana. Konuyu başlatan arkadaş istanbul ikametli. Ben izmirliyim sadece tesadüf eseri denk geldim ve üye oldum. Benim adımı bilmezsin telefonumu bilmezsin. Nası seni üye yapabilrim? Bir diğeri birisi gelsin bana desin ki ben forumshiftdelete.net den yazıyı okudum beni üye yap. Eğer yaparsam bu mübarek gecede söylüyorum: müfterihim. Sakın bir daha kimsenin hakkında bilmeden konuşup hakkına girme. Ödeyemezsin.




---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

[MENTION=124235]execute[/MENTION]

1. yazıyı iyice bi okuyun neden bu kadar yazdığımı anlarsınız.
2. Ben fasulye satmıcam ben yaptığım işin karşılığı olarak belirlenen yurt dışı EĞİTİMİMİ kazanıcam bununla birlikte tatilimi yapıcam. Daha önce oldu mu diceksin? Araştırmadığınız için bilmezsiniz.

Size tüm yazılarımda somut konuştum sizin bana yazdığınız ise tam olarak şu "
10 kişiye anlatıyorsun bunlarda kazanmak için ürün alıyor ya satıyor ya satamıyorlar ürünler ellerinde kalıyor mecbur kullanıyorlar vs. vs. sonuçta bu firma bu ürünleri daha tüketiciye ulaştırmadan kendi personeline satarak kazanıyor.Bu işe güzel rakamlar hayali kurup bir işim oluck kazanıcam ne güzel anlattılar diyen elindeki ürünle kalıyor." Yapmayın nolur. Yılların esnafıyım dediniz. Daha önce bilmediğiniz daha kaç iş hakkında konuştunuz?

Sürekli aynı şeyi tekrarlıyorum: Bilmediğiniz bir iş hakkında kimsenin işini kötülemeyin. Sayın abim bilmiyorsunuz. Sadece kafadan uyduruyosunuz. "
şu şöyledir, pazarlıcaksın, kapı kapı dolaşıcaksın " Tüm yazdıklarınızda aynı şeyi tekrarlayıp durdunuz. Ben 1 kere bile kapı kapı gezmediğimi size inandırmak durumunda değilim. Ben size sadece gelip " siz bu işi bilmiyorsunuz. yorumlamayın " dedim. siz soyut şeylerle beni ikna etmeye çalışıyorsunuz. Boşuna. Ekmek yediğim bir işe dil uzatılırsa kusura bakmayın sessiz kalamam.

Bi süre sonra bu forumdanda ayrılırım. Hiç birşey kaybettim mi? Hayır!
Ne kazandım? Bana gelecek tepkilerin ne olduğunu gördüm. cevaplarımı sıraladım.

Yine aynı şeyi söylücem burda 3-4 kişi ile müakaşaya girdim. Biriniz bile bana somut birşey söyleyemedi. Hep öyle olur böyle olur diye konuştunuz.

Ben size kanıtlarıyla ispatlarıyla sundum.

En azından hatayı kabullenmek Erdemdir. Bunu farkına varın.

Son defa söylüyorum: Bilmiyorken yorum yapmayın ! Tek ricam bu.
 

execute

Asistan
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
469
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Sen hala burnunun dikine gidiyorsun. Ben sana kapı kapı dolaşıyorsun demedim ki. Pazarlamanın 1001 şekli vardır. Yattığın yerden bile ürün satabilirsin. Ben fasulye satmıcam demişsin? Ne satığın farketmez sonuçta satacaksın. Sen para almaz tatile gidersin kimisede para kazanır tatile gider.Senin somut dediğin şeyler laf. Gelde sana somut işlerle nasıl para kazanılır. Kazandığın para ile neler yapılır öğreteyim. Sen hala biz sana pazarlama işi bu dedikce sen savunmaya geçiyorsun. İki tane ürün satıyorsunuz ticaret erbabı kesiliyorsunuz.Kimse sana para kazanamazsında demiyor. Sen anladın benim dediklerimide neyse.
 

fat347

Öğrenci
Katılım
15 Temmuz 2011
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Sen hala burnunun dikine gidiyorsun. Ben sana kapı kapı dolaşıyorsun demedim ki. Pazarlamanın 1001 şekli vardır. Yattığın yerden bile ürün satabilirsin. Ben fasulye satmıcam demişsin? Ne satığın farketmez sonuçta satacaksın. Sen para almaz tatile gidersin kimisede para kazanır tatile gider.Senin somut dediğin şeyler laf. Gelde sana somut işlerle nasıl para kazanılır. Kazandığın para ile neler yapılır öğreteyim. Sen hala biz sana pazarlama işi bu dedikce sen savunmaya geçiyorsun. İki tane ürün satıyorsunuz ticaret erbabı kesiliyorsunuz.Kimse sana para kazanamazsında demiyor. Sen anladın benim dediklerimide neyse.


@execute

Bunca konuşmadır kimseyi kırmak istemedim. Kırmadığımıda düşünüyorum. Tüm konuşmalarda üslubum aynıydı bu konuşmada bana takınılan üslubla cevap veriyorum.

Bak işte senin anlamadığın daha doğrusu bilmedin nokta bu. Bana diyosun ki SATACAKSIN yok öyle bi dünya.
2 ürün satıp ticaret erbabı kesilme diyerek benim bişiler sattığımı imâ ettin yine onu geç bi kere. Giriş paramı çıkarmak için sadece ürün sattım onuda yazdım.
He aylık 2000 lira geliri olan bi arkadaş vardı o satmayabilir. isterse kullanır ;)

Somut işleri emin ol bilirim ben. 6 yaşından beri çalışıyorum ben. Öyle baba işi falan değil. Emekle. Terle çalışıyorum. O paralarla neler yapılır onuda bilirim. Öğretmeye kalkmayın yaşınıza istinaden.
Çok tecrübeli bir ticaret adamı olabilirsin. Saygım vardır. İstediğim nasıl başkalarının senin yaptığın işe saygısı varsa seninde başkalarının işine saygın olsun.

Gördüğüm kadarıyla işinize geleni yorumluyorsunuz :) Sen para almaz tatile gidersin yazmışsınız. Hocam para almadan tatile gitmek alacağım parayı şirkete verip al beni tatile götür demek. Bunu senin gibi bir ticaret erbabının anlayamamasını yadırgadım doğrusu :)

Dandirik bir firma değil müsterih olun o konuda.

Siz pazarlama işi dedikçe evet ben savunmaya geçiyorum. Geçicemde. Değil çünkü. Kabul etmiyorum. Ben pazarlama işi yapmıyorum.

Kaç konuşmadır Siz bu işi bilmiyorsunuz. Bilmeden konuşuyorsunuz sözlerime tek bir cevap bile verilmedi bunca adamdan?
 

execute

Asistan
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
469
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
İma etmedim söyledim. Hadi bakalım o zaman yaptığın işi anlat burda nasıl bir işmiş bu. Madem paranı çıkarmak için ürünü sattın parada kazandın. Paranı çıkardın peki şimdi nasıl para kazanıcaksın. Ne yaparak kazanıcaksın. Şimdi diyeceğimki neden burda anlatıyorsun tüm bunları muhtemel olarak insanlara faydam olsun diye diyeceksin. Bir açıkla kısaca insanlar ne yapacakda böyle birşey satmadan veya satarak para kazanacaklar.
 

fat347

Öğrenci
Katılım
15 Temmuz 2011
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
[MENTION=124235]execute[/MENTION]

Hocam yine kendiniz yazmış kendiniz oynamışsınız :) Burda işi anlatırsan tüm söylediklerimi yemiş bulunurum.
İlk yazdığım yazıda dedim ki msn, telefon yüzyüze hertürlü anlatırım yazmıştım dikkatli okumuş olsaydınız görmüş olurdunuz.

Diğer bir konu ise ben costantin adlı kullanıcıya dedim ki bu iş burda anlatılmaz. Yasak diye. Onuda okumuş olmalıydınız :)

Fayda isteyene sadece faydam dokunur. Önceki yazdıklarımda demiştim ki bu siteden gelip birisi beni işe al diyipde alırsam müfterihim diye.

Velhasıl ben söylediklerimin harfi harfine arkasındayım görüldüğü üzere. Tek bir cümlemin bile üstünü çizmiyorum. Bu ay nasıl para kazandıysam ağustostada paramı kazanacağım. İsterseniz mail adresinize banka hesabımı yollarım ki hatalı ithamlar ettiğinizi görür bir daha bilip bilmeden yorum yapmazsınız.

Onca konuşmada kırdığım kimse varsa Hakkını helal etsin.
 

execute

Asistan
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
469
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ben sana firma adı ver ürün adı ver demiyorum. İş hakkında bilgi vereceksin ne yapıcak bu insanlar. Hep aynı nakarat. Bu kadar yazı yazılmış. Bu kadar kelime yazmışsın hep üstü kapalı yazılar. Gören desin neyi saklıyorsunuz.
 

onurozan91

Doçent
Katılım
18 Ekim 2010
Mesajlar
503
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ben sana firma adı ver ürün adı ver demiyorum. İş hakkında bilgi vereceksin ne yapıcak bu insanlar. Hep aynı nakarat. Bu kadar yazı yazılmış. Bu kadar kelime yazmışsın hep üstü kapalı yazılar. Gören desin neyi saklıyorsunuz.
[MENTION=124235]execute[/MENTION] arkadaşım. Lütfen şu yazdığımı okur musun. Boşuna fat347 gibi şahıslarla konuşma.. Bunun da amacı işe girenlerinlerinkiyle aynı. Aynı konuşmalar aynı üsluplar :D .

Artık basit birer yaratık gibi görünüyorlar hepsi.. Yazımı okursan anlarsın bunların ne olduklarını.. Saygılar..
 

halil413

Profesör
Katılım
21 Aralık 2008
Mesajlar
1,314
Reaksiyon puanı
0
Puanları
36
bu insanlarla niye muhattaba gırıyonuz anlamıyom zaten 1-2 kişi iş aradıgında bu tiplerle karsılasır dolandırıldıgını anlarlar
 

execute

Asistan
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
469
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
@execute arkadaşım. Lütfen şu yazdığımı okur musun. Boşuna fat347 gibi şahıslarla konuşma.. Bunun da amacı işe girenlerinlerinkiyle aynı. Aynı konuşmalar aynı üsluplar :D .

Artık basit birer yaratık gibi görünüyorlar hepsi.. Yazımı okursan anlarsın bunların ne olduklarını.. Saygılar..

Doğru söze ne hacet.
 

1905

Asistan
Katılım
8 Ekim 2006
Mesajlar
113
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bu isten uzak durun.Benimde bi arkadas bu isteydi salak salak ürün satmaya calisiyodu.bide tavsiye ediyodu kendi kullanmis gibi.Aynisiydi bunun.Seminer de adamlari hipnotizemi ediyolar napiyolar kandiriyolar...
 

fat347

Öğrenci
Katılım
15 Temmuz 2011
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ben sana firma adı ver ürün adı ver demiyorum. İş hakkında bilgi vereceksin ne yapıcak bu insanlar. Hep aynı nakarat. Bu kadar yazı yazılmış. Bu kadar kelime yazmışsın hep üstü kapalı yazılar. Gören desin neyi saklıyorsunuz.
21. Sayfada mi söylüyorsunuz anlat diye? Isi anlatayim anlatmasına katrilyon kazansak bi kılıf bulursunuz. En basitinden haram der çıkarsinız işin içinden :) hep aynı şeyleri tekrarlıyorum çünkü bilginiz yok. Bilmediğin bir konuyu yorumluyorsn kafana göre. Buna cevap ver? Biliyorum de hadi?

---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:11 ----------

[MENTION=124235]execute[/MENTION] arkadaşım. Lütfen şu yazdığımı okur musun. Boşuna fat347 gibi şahıslarla konuşma.. Bunun da amacı işe girenlerinlerinkiyle aynı. Aynı konuşmalar aynı üsluplar :D . Artık basit birer yaratık gibi görünüyorlar hepsi.. Yazımı okursan anlarsın bunların ne olduklarını.. Saygılar..
sayılar yazmışsın en sonuna saygısızlik etmişsin. Benim gibi insanlar demekten kasıt ne? Ne biliyorsn ki anlatıyosn? Üslubumu bozunca mi illa anlaşılacak?

---------- Post added at 10:13 ---------- Previous post was at 10:13 ----------

[MENTION=124235]execute[/MENTION] arkadaşım. Lütfen şu yazdığımı okur musun. Boşuna fat347 gibi şahıslarla konuşma.. Bunun da amacı işe girenlerinlerinkiyle aynı. Aynı konuşmalar aynı üsluplar :D . Artık basit birer yaratık gibi görünüyorlar hepsi.. Yazımı okursan anlarsın bunların ne olduklarını.. Saygılar..
sayılar yazmışsın en sonuna saygısızlik etmişsin. Benim gibi insanlar demekten kasıt ne? Ne biliyorsn ki anlatıyosn? Üslubumu bozunca mi illa anlaşılacak?
 

annttiigs

Profesör
Emektar
Katılım
7 Şubat 2007
Mesajlar
2,589
Reaksiyon puanı
24
Puanları
38
uzun zamandır ilk defa yazıyorum konuya. fat374; bize işe girişte bir kişiye imzalatılan ya da sözlü olarak tebliğ edilip onaylattırılan metni yazar mısın ? karşılık olarak; ayy çok güzel, şöyle güzel, böyle güzel demek yerine, bakın şartlar şudur. haklarınızı da buna göre ararsınız diyebileceğin bir metin. senin savunma hakkın kadar insanların da fikirlerini/eleştirilerini kötü de olsa yapma hakları var. bunu durdurmanın yolu da belirttiğim yoldur.

ilgili paylaşımı yapmanı bekliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst