Parttime yada fulltime İş fırsatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Abd menşeeli bir şirket. Bi ara aloe vera ürünleri işi yapıyorlardı. Belki hala öyledir.

Adam bulma stratejileri bu. Asla pazarlama işi olduğunu söylemeyin ama öyle değil işte resmen pazarlama.

Bi arkadaşım Bursa çok ısrar etmişti de gitmiştim. Herkes birbirinin sırtından para kazanıyor. Konuyu açan arkadaş da ne adar eleman bulursa bi o kadar kazanacak. Çok kazanan insanları gösteriyorlar sürekli ama kaybedenler yok malesef hiç. :)

İki arkadaşım girdi 2-3 ay sonra battılar. Zincirin son halkası hep zararda. Ve bal gibide pazarlama işte.

Bir nevi Titan zinciri, titan titana yani

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Abd menşeeli bir şirket. Bi ara aloe vera ürünleri işi yapıyorlardı. Belki hala öyledir.

Adam bulma stratejileri bu. Asla pazarlama işi olduğunu söylemeyin ama öyle değil işte resmen pazarlama.

Bi arkadaşım Bursa çok ısrar etmişti de gitmiştim. Herkes birbirinin sırtından para kazanıyor. Konuyu açan arkadaş da ne adar eleman bulursa bi o kadar kazanacak. Çok kazanan insanları gösteriyorlar sürekli ama kaybedenler yok malesef hiç. :)

İki arkadaşım girdi 2-3 ay sonra battılar. Zincirin son halkası hep zararda. Ve bal gibide pazarlama işte.

Bir nevi Titan zinciri, titan titana yani

işin aslını bilmeden atıp tutmak ne kadar basit ve kolay değilmi sizi tebrik ediyorum çok güzel özetlemişsiniz .
ama işi değil anlamadığınızı

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşım ben bu toplantıya katıldım da yorum yapıyorum. Sen o yorumunu lütfen gitmeyene yap.

Toplantıda videolar seyrettirip hep 10000 lerce dolar para kazananlar gösterilmiyor mu? Gitmesek tamam hadi gidip gördük.

Sen kaçıncı seviyedesin bilmiyorum ama alt sevilerde isen sana tavsiyem zarar etmeden bırak. Ama üst seviyelerde isen ne kadar üye o kadar para.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım ben bu toplantıya katıldım da yorum yapıyorum. Sen o yorumunu lütfen gitmeyene yap.

Toplantıda videolar seyrettirip hep 10000 lerce dolar para kazananlar gösterilmiyor mu? Gitmesek tamam hadi gidip gördük.

Sen kaçıncı seviyedesin bilmiyorum ama alt sevilerde isen sana tavsiyem zarar etmeden bırak. Ama üst seviyelerde isen ne kadar üye o kadar para.

peki gidipte görüpte neyi beyenmedin yada kafana yatmadı.
sen sonuna kadar izledinmi semineri .
bende daha yeni başladım

ayrıca aynı firamadan bahsediyoz dimi

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Evet sonuda kada izledim hatta diyorum iki arkadaşım ikiay çalıştı hemde onlarda anla başla çalıştı. Sonra zarar etmeye başladılar.

Eğer yeni isen yol yakınken dön arkadaşım. 4-5 yıl öncede giren ve hüsrana uğrayan arkadaşlarım oldu. Bu sistemde asıl patronlar emeksiz para kazanıyor sizi çalıştırarak.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Evet sonuda kada izledim hatta diyorum iki arkadaşım ikiay çalıştı hemde onlarda anla başla çalıştı. Sonra zarar etmeye başladılar.

Eğer yeni isen yol yakınken dön arkadaşım. 4-5 yıl öncede giren ve hüsrana uğrayan arkadaşlarım oldu. Bu sistemde asıl patronlar emeksiz para kazanıyor sizi çalıştırarak.

nasihatin için teşekür ederim ama ben denemeye karar verdim bir kere şu an benim için başaramıyacağım hiç bir şey yok ürünlerini kendim ve ailem de kullanıyoruz kısa zamanda çok faydasını gördük yani şu an için olumsuz bir durum yok hayallerim var ve onları gerçekleştirmek için sonuna kadar gidicem inşallah bir gün yollarımız bir yerde kesişir ve inşallah ben o zaman hayallerime kavuşmuş olurum

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Evet ürünler için bunu söylüyorlar arkadaşım ama insan kaynaklarında ustalar. Madem kendine güvenin var bişey diyemem. Ama çok güvenenlerin halini gördüm. Ben 33 yaşında eğitimciyim. Böyle şeylere pek bulaşma.

Ya da ikinci bir tavsiyem giren bir arkadışın varsa onu bi izle bence ona göre gir. Nasıl olsa girmenin bir zamanı sınırı yok bunlarda...

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dayı bu taktikler tutmaz burda pazarlama işi işte hala nıye savunuyon forever ne iş yapar yegen pazarlar dayı iyi ozaman .

sevenlive123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaş şirketin ürünleri yaralı faydalı olabilir ama böyle diye bir anda 800 ve 200 tl ver sonra sende başkalarına anlat onlarda versin 800 ve 200 ve bu paralar istenirken hayırlı bir iş yapmaktan bahsediliyor birilerini bu iş işten para kazanırsın deyip 800 ve 200 tl si almak ne demek oluyor burda sorun ürünlerin sağlıksızlığı kalitesizliği değil bunun pazarlama şeklinde sahtekarlık var yoksa besin takviyesi ürün istiyorsan gidersin forever şirketinin bir iki ürün alır denersin faydasını görürsen devam edersin görmezsen bırakırsın niye 800 ve 200 tl yi kaptıralım bu iş tam bir modern bir dolandırıcılık minareyi çalan kılıfını hazırlar derler şirken bu sözü benimsemiş önce kılıfı hazırlamış sonra gelsin paralar bakalım. ne herkes kazansın faydalasın bir de dua alacaklarmış bu söylenenlere inanmak akıl işi değil beni davet hanım a seminer bittikten sonra tekrar birebir görüşülüyor ve ne düşüyosun diye sordu ben de 800 ve 200 tl yi düşünüyorum dedim o da direk yok siz anlamamılsınız dedi başladı laf kalabalığına sonra bende dedim aklıma pek yatmadı bu iş saollun falan davet eden hn. ozaman 200 tl verin başlayın bir şirketi tanıyın falan filan param yok dedim taksit yaparız dedi bendeiçimden huy artık dedim en son artık siz dedi gelin 200tl taksit yapalım bir deneyin eğer ödeyemezseniz ben ödüyecem deme durumuna geldi hanım bu hanım ablam benden üçbeş kuruş para kazanıcam diye beni 800-200 tl zarara sokucak değer mi arkadaş bu kadar vampir olamaz insan para kazanıcam diye de bu işi yapan vampir olmazsı lazım.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bir akrabam da böyle bir işte hüsrana uğramıştı. Öğrendim ki aynı firmaymış. O da başlarda aynen senin gibi çok hevesliydi. Kendine güveniyordu ve çevresi çok genişti. Ama 6 ay boyunca hiç bir geri dönüş alamadılar. Çünkü kimsenin kafasına yatmıyordu.

constantin, izlemediysen neşeli hayat filmini mutlaka izle. ordaki olayın sonucu dolandırıcılık ama sistem aynısı. Sen gittin, toplantılara katıldın, bir sürü mutlu insan. Eğlence ortamı. Bir çok video izletiyorlar, büyülüyorlar seni. Pozitif enerjiye boğuluyosun. Senin "kendine güven" olayını kullanıyorlar.

Yaşın kaç bilmiyorum. Hayat tecrüben nedir, öğrenim durmun nedir bilmiyorum. Ama bence bu kadar insan boşuna konuşuyor olamaz burada. Bence bu işi bir daha düşün. Ama iyi düşün.

Sokaktaki bir insana araba, ev ve para ver. De ki "video çekecez, bu yazdıklarımızı ezberle, video da aynen söyle." Sizi bu şekilde kafaya almaları gayet kolay. O videolardaki veya bu işten çok para kazandıklarını sana anlatan kişileri araştırdın mı.? Gerçekten doğru söylediklerini nereden biliyorsun?

Bu işe sarfedeceğin eforu daha başka garantili işlere aktarman senin için daha hayırlı olur. Sonradan pişman olma. Yeni başlamışsın dön geri bence...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bu işe bir şekil bulaşan veya gözlemleyen arkadaşlar doğru tepkiler göstermişler. ne kadar pazarlama yapmıyoruz sakın ha seminere gelenlere bir şey söylemeyin deselerde olay pazarlama ve piramit sistemiyle işliyor. (a.k.a saadet zinciri)
belli bir miktar (1 veya 2 tane değil en az 100€ ki sizin üstünüzdeki kişisizden ~150tl direk kazanabilsin diye) ürünlerden (ilaç değil gıda takviyesi ) alınca bilmem kaç kredi puanı kazanıyorsunuz. siz aldıkça kredi puanınız artıyor dolayısıyle sizi bu zincire sokan distributörün de. böyle böyle sisteme sokulan satılan ürün oranınca para yukardan aşağı dağıtılıyor en son giren en az kazanıyor.

sizin distributor olmanız için sisteme en az 5 kişi sokmanız lazım. lider falan oluyorsunuz. o yüzden fark ederseniz size seminerde falan çok liderlik vasıfları taşıyorsun vs gibi süslü cümleler kullanıyorlar. böyle böyle supervisor, müdür yardımcısı, müdür, diamond müdür vs oluyorsunuz. kendiniz ürün alıp ve sisteme yeni üye soktukça (size prim diye hesabınıza aktarılacak paralar ve üstlerinize elbette) kredi puanınızı arttırmanız lazım böyle yuksek seviyelere ulaşabilmek için.

uzak durun, ha bir de siz bilmem kaç kredi puanı kazandıkça ürünleri %bilmem kaç indirimle alacaksınız deniyor. bu kadar indirim, bu kadar sisteme sokulan paranın dağıtımı vs derken maliyetleri düşünün bir? muhtemelen 1-2dolara mal etttikleri ürünleri 30-40liraya pazarlayıp ona buna bilhassa da en tepedekilere dağıtıtıyorlar sizi de doğal ürünleri kullanmakla ve kendi işinizi kurmuş olmakla gazlıyorlar niye siz lidersiniz çünkü :D

sadeli61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de bu işe bulaşılmaması gerektiği şeklindeki düşüncemi, tüm yazıları okuyunca daha da pekiştirdim. Bu ve benzer işlerin anlatılmama şekli de çok ilginç. İş nedir değil de ne değildir diye ilan veriliyor. Bunları herhangi bir kişiye yönelik yazmıyorum yanlış anlaşılmasın.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu işe bulaşmayın arkadaşlar kaybeden siz olursunuz size bir kaç kaynak vericem oradaki haberleri okuyun

yedi ülkede yasak

qnet gerçeği

70 kişi göz altına alındı

pardon kardeş ama bunlardan hangisi forever living products şirketini anlatıyor ben göremedim 3 linkte de QNET adlı firmadan bahsediyor. bak kardeş madem araştırmacısın lütfen doğru araştır amacın foreve living şirketini karalamaksa biraz gerçekçi olda insanlar itimat etsin

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:44 ----------

bu işe bir şekil bulaşan veya gözlemleyen arkadaşlar doğru tepkiler göstermişler. ne kadar pazarlama yapmıyoruz sakın ha seminere gelenlere bir şey söylemeyin deselerde olay pazarlama ve piramit sistemiyle işliyor. (a.k.a saadet zinciri)
belli bir miktar (1 veya 2 tane değil en az 100� ki sizin üstünüzdeki kişisizden ~150tl direk kazanabilsin diye) ürünlerden (ilaç değil gıda takviyesi ) alınca bilmem kaç kredi puanı kazanıyorsunuz. siz aldıkça kredi puanınız artıyor dolayısıyle sizi bu zincire sokan distributörün de. böyle böyle sisteme sokulan satılan ürün oranınca para yukardan aşağı dağıtılıyor en son giren en az kazanıyor.

sizin distributor olmanız için sisteme en az 5 kişi sokmanız lazım. lider falan oluyorsunuz. o yüzden fark ederseniz size seminerde falan çok liderlik vasıfları taşıyorsun vs gibi süslü cümleler kullanıyorlar. böyle böyle supervisor, müdür yardımcısı, müdür, diamond müdür vs oluyorsunuz. kendiniz ürün alıp ve sisteme yeni üye soktukça (size prim diye hesabınıza aktarılacak paralar ve üstlerinize elbette) kredi puanınızı arttırmanız lazım böyle yuksek seviyelere ulaşabilmek için.

uzak durun, ha bir de siz bilmem kaç kredi puanı kazandıkça ürünleri %bilmem kaç indirimle alacaksınız deniyor. bu kadar indirim, bu kadar sisteme sokulan paranın dağıtımı vs derken maliyetleri düşünün bir? muhtemelen 1-2dolara mal etttikleri ürünleri 30-40liraya pazarlayıp ona buna bilhassa da en tepedekilere dağıtıtıyorlar sizi de doğal ürünleri kullanmakla ve kendi işinizi kurmuş olmakla gazlıyorlar niye siz lidersiniz çünkü :D

galiba sizde inatla saadet zinciri ne benzetmek istiyorsunuz sizede diyecek bir şey bulamıyorum çünkü ben her nekadar saadet zinciri değil desemde siz diretmekte ısrar ediyorsunuz sizede saygılarımla

---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Ben de bu işe bulaşılmaması gerektiği şeklindeki düşüncemi, tüm yazıları okuyunca daha da pekiştirdim. Bu ve benzer işlerin anlatılmama şekli de çok ilginç. İş nedir değil de ne değildir diye ilan veriliyor. Bunları herhangi bir kişiye yönelik yazmıyorum yanlış anlaşılmasın.
gerçekten bütün mesajları okudunuz mu ben inanmıyorum okuduğunuza ama olsun bir fikir beyan etmişsiniz sizede saygım var ancak lütfen araştırmadan bilgi sahibi olmadan karalama kampanyası yapar gibi sakın yapmayın ,etmeyin, gitmeyin falan demeyin lütfen

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Arkadaşım bak yine dert yanmışsın Titan diyorsun başka birşey demiyorum anlamıyorsun diye.

Nedir Titan; Para akışı sağlanabilen ve alabilmek için oluşturulmuş bir Piramiddir. İşte anlayın o Piramidin içindesin yada içindesiniz. Belki en alt kademedesin belki 1 üst kademeye geçtin ama sizi en güzel kandırma yöntemi çok süslü laflarla şaşalı yönetici isimlerini biraraya getirerek anlatma yöntemidir.

Buna benzer bir yöntemle geçen yaz karşılaştım arkadaşım zincire 1650 Lira verdi ve benide bu işin içine almaya çalıştı. Şimdi bir ürün alarak (orada kolye, güneşe benzeyen yüz ifadeli şeyler ya da 1 haftalık tatil paketi alıyorsun ) Piramide giriyorsun ardından altında sağda ve solda olmak ( sistemsel şekil olarak ) üzere birer kişi getiriyorsun onlarda birer kişi derken bilmem kaç kişi olunca banka hesabına 250 Dolar geçiyor ardından onlarda birilerini getirecek 1600 TLye ürün alacaklar ve zincir büyüyecek sen lider olacaksın zamanı gelince hiç çalışmayacaksın bedavadan eline para geçecek.!!! Sakın deme o ayrı bu ayrı karşılartırma diye, bir sistemden bahsediyorum ben, aynı sistemler olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz...

10 ay olacak verdiği parayı halen karşılayamadı o 10 ayda çalışsaydı hem para biriktirirdi hemde 1600 halen kendi banka hesabında oluyordu. Diyeceksin ki halen Titan zinciri diyorsun e kardeşim aynı niye anlamak istemiyorsun canım benim. Sen ürün alacaksın sonra altındakilere de ürün aldırtmaya çalışacaksın onlarda aldımı bilmem kaç kişi olunca bir miktar para geçecek elinize. O para geçince sıfırlanıp tekrar kişi sayısını doldurark para alacaksınız.

Yöneticilik bilmem ne müdürü sonra Amerikalarda konaklama imkanı sıfır mercedes alma durumu hiç çalışmasanda eline yıllarca geçecek paralar ne güzel hayat yha...

Zor ve mantıklı olmayan bir yol kardeşim, bak o kadar mesajlarıma bir mantıklı açıklama getiremedin halen açıkla diyorum sistemi açıkla kim nasıl zengin olup refaha kavuşacak diyoruz bilip bilmeden konuşmayın diyorsun e anlat bak bilenler ben dahil fikirlerimizi paylaşıyoruz, video var yükleyemiyorum anlayacaksınız diyorsun öyle video yüklemekle de olmuyor çünkü o videoyu da yöneticilerin yaptı. Ona göre size nasıl dünyanın en güzel şeyi diye gösterildiyse aynısını videoyuda aktarmıştır hadi bizde kanalım.

sadeli61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pardon kardeş ama bunlardan hangisi forever living products şirketini anlatıyor ben göremedim 3 linkte de QNET adlı firmadan bahsediyor. bak kardeş madem araştırmacısın lütfen doğru araştır amacın foreve living şirketini karalamaksa biraz gerçekçi olda insanlar itimat etsin

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:44 ----------

galiba sizde inatla saadet zinciri ne benzetmek istiyorsunuz sizede diyecek bir şey bulamıyorum çünkü ben her nekadar saadet zinciri değil desemde siz diretmekte ısrar ediyorsunuz sizede saygılarımla

---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

gerçekten bütün mesajları okudunuz mu ben inanmıyorum okuduğunuza ama olsun bir fikir beyan etmişsiniz sizede saygım var ancak lütfen araştırmadan bilgi sahibi olmadan karalama kampanyası yapar gibi sakın yapmayın ,etmeyin, gitmeyin falan demeyin lütfen

Ya niye yalan konuşacağım hayret birşey, karalama kampanyası diyorsun karalamayı sen yapıyorsun. Araştırıp araştırmadığımı nereden biliyorsun. Hata biz de ki pazarlama değil diye tanıtılan işin pazarlama çıkmasından dolayı yaftalama yapmadık.
İşinize gelmeyen fikirlerin üstünü çizmeyin. İsteyen beğensin isteyen beğenmesin benim fikrim bu. Yalancılıkla suçlandığım için bu cevabı yazdım onu da belirtmekte fayda görüyorum. Daha fazla kişiselleştirilmemeli durum.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım bak yine dert yanmışsın Titan diyorsun başka birşey demiyorum anlamıyorsun diye.

Nedir Titan; Para akışı sağlanabilen ve alabilmek için oluşturulmuş bir Piramiddir. İşte anlayın o Piramidin içindesin yada içindesiniz. Belki en alt kademedesin belki 1 üst kademeye geçtin ama sizi en güzel kandırma yöntemi çok süslü laflarla şaşalı yönetici isimlerini biraraya getirerek anlatma yöntemidir.

Buna benzer bir yöntemle geçen yaz karşılaştım arkadaşım zincire 1650 Lira verdi ve benide bu işin içine almaya çalıştı. Şimdi bir ürün alarak (orada kolye, güneşe benzeyen yüz ifadeli şeyler ya da 1 haftalık tatil paketi alıyorsun ) Piramide giriyorsun ardından altında sağda ve solda olmak ( sistemsel şekil olarak ) üzere birer kişi getiriyorsun onlarda birer kişi derken bilmem kaç kişi olunca banka hesabına 250 Dolar geçiyor ardından onlarda birilerini getirecek 1600 TLye ürün alacaklar ve zincir büyüyecek sen lider olacaksın zamanı gelince hiç çalışmayacaksın bedavadan eline para geçecek.!!! Sakın deme o ayrı bu ayrı karşılartırma diye, bir sistemden bahsediyorum ben, aynı sistemler olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz...

10 ay olacak verdiği parayı halen karşılayamadı o 10 ayda çalışsaydı hem para biriktirirdi hemde 1600 halen kendi banka hesabında oluyordu. Diyeceksin ki halen Titan zinciri diyorsun e kardeşim aynı niye anlamak istemiyorsun canım benim. Sen ürün alacaksın sonra altındakilere de ürün aldırtmaya çalışacaksın onlarda aldımı bilmem kaç kişi olunca bir miktar para geçecek elinize. O para geçince sıfırlanıp tekrar kişi sayısını doldurark para alacaksınız.

Yöneticilik bilmem ne müdürü sonra Amerikalarda konaklama imkanı sıfır mercedes alma durumu hiç çalışmasanda eline yıllarca geçecek paralar ne güzel hayat yha...

Zor ve mantıklı olmayan bir yol kardeşim, bak o kadar mesajlarıma bir mantıklı açıklama getiremedin halen açıkla diyorum sistemi açıkla kim nasıl zengin olup refaha kavuşacak diyoruz bilip bilmeden konuşmayın diyorsun e anlat bak bilenler ben dahil fikirlerimizi paylaşıyoruz, video var yükleyemiyorum anlayacaksınız diyorsun öyle video yüklemekle de olmuyor çünkü o videoyu da yöneticilerin yaptı. Ona göre size nasıl dünyanın en güzel şeyi diye gösterildiyse aynısını videoyuda aktarmıştır hadi bizde kanalım.

bakın kendiniz anlatıyorsunuz 1600 tl veriyosun filan diyosun kolyeden falan bahsediyorsun ben bitkisel gıda takviyesi ürünlerden bahsediyorum ve 153 ülkeni ilgili bakanlıklarının izinlerini almış ,dünyaca bilinen sertifikaları almış ,hersene vergi rekortmeni olan ,sağladığı iş istihdamı sebebiyle devletin desteğini almış, dünyaca bilinen bir ödül olan kristal pegasus ödülünü her sene alan (çalışanlarına en adil şekilde kazanç sağlayan firmalara verilen ödüldür)dünyanın farklı ülkelerinden gelen binlerce insanı bir organizasyonda toplayabilen bir şirketten bahsediyorum siz ise bana falanca şirketin insanları nasıl dolandırdığını ,filanca şirketin nasıl para tuzağı olduğunu anlatıyorsunuz ben onları zaten biliyorum siz karşınızdaki firmayı tanımadan sadece karalıyorsunuz bu yaptığınız da ne vicdanen nede ahlaken doğru değildir

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
way arkadas bunasıl işmiş öyle hayallerimize umutlarımıza özgürlüğümüze kavasturabilirmiş:)
düpe düz pazarlama yaa siz allta müşteri bulucam ürün satıcan 3 kuruş alıcam diye yırtınırken tepedekiler sadece oturup bekler.. sonra onlar 5 alırken size 1 verirler... saçma sapan bişy işte

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
saadet zinciri demesem piramit stili pazarlama ağı desem, diğer yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
sistem böyle işlemiyor mu siz ve sizin altınızdakiler üye olup da ürün alacak (sizin ID'nize bağlı olarak satın alacaklar yanılıyor muyum? normal seminerde bu satış amme hizmeti gibi anlatılıyor, tanıdıklarınız yoğun kimyasallar içeren diş macunu/sabun alacağına bizden aleo veralı doğal ürüner alsınlar denmiyor mu?) ki (en az 100€'luk başlangıç paketi) kredi puanlarınız artsın, size ve üstlerinize prim gelsin, doğal ürünlere herkes kavuşsun.
bu iş pazarlamadır sağa sola verilen ilanlarda ve seminerlerde yok öyle değil satış değildir dense de olay bu.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ya niye yalan konuşacağım hayret birşey, karalama kampanyası diyorsun karalamayı sen yapıyorsun. Araştırıp araştırmadığımı nereden biliyorsun. Hata biz de ki pazarlama değil diye tanıtılan işin pazarlama çıkmasından dolayı yaftalama yapmadık.
İşinize gelmeyen fikirlerin üstünü çizmeyin. İsteyen beğensin isteyen beğenmesin benim fikrim bu. Yalancılıkla suçlandığım için bu cevabı yazdım onu da belirtmekte fayda görüyorum. Daha fazla kişiselleştirilmemeli durum.

ben size yalancı demedim sadece bütün mesajları okuduğunuza inanmıyorum dedim çünkü bu imkansız en az bir saat okumanız gerekir bütün mesajları ve sonucunda bu kadar kısa ve öz bir şekilde karalama yapar gibi sakın girmeyin filan diyosun neden gelmesinler ne kaybederler iki saatten başka gelip bilgi sahibi olup öyle yorum yapsalar daha adaletli olmazmı

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:29 ----------

saadet zinciri demesem piramit stili pazarlama ağı desem, diğer yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsunuz?
sistem böyle işlemiyor mu siz ve sizin altınızdakiler üye olup da ürün alacak (sizin ID'nize bağlı olarak satın alacaklar yanılıyor muyum? normal seminerde bu satış amme hizmeti gibi anlatılıyor, tanıdıklarınız yoğun kimyasallar içeren diş macunu/sabun alacağına bizden aleo veralı doğal ürüner alsınlar denmiyor mu?) ki (en az 100�'luk başlangıç paketi) kredi puanlarınız artsın, size ve üstlerinize prim gelsin, doğal ürünlere herkes kavuşsun.
bu iş pazarlamadır sağa sola verilen ilanlarda ve seminerlerde yok öyle değil satış değildir dense de olay bu.

bazı bilgilere sahipsiniz belli KP, ID filan siz ya emwey firmasındansınız yada herbıllife firmasından belli zaten bu yüzden bu kadar ısrarla saadet zinciri diyosunuz tek amacınız burda ki insanları gaza getirmek ve soğutmak ben her ne kadar bilgi sahibi olun desemde siz başka firmaların iş sistemlerini burda anlatıp onları soğutuyorsunuz sizde gayet iyi biliyorsunuzki bizim insanımız kulaktan dolma hareket eder bu yüzden onların bilgi sahibi olmasına dahi müsade etmeden karalma yapıyorsunuz

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
constantin hiç kıvırma, bugün kaç para kazandın :) bak 2 gündür bir konuda 14 sayfa oldu bu mesele.. Habire savunup duruyorsun, yeniyim diyorsun,, toz kondurmuyorsun. Bugün ki net kazancın ne kadar? Ama mert ol ;)

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
bakın kendiniz anlatıyorsunuz 1600 tl veriyosun filan diyosun kolyeden falan bahsediyorsun ben bitkisel gıda takviyesi ürünlerden bahsediyorum ve 153 ülkeni ilgili bakanlıklarının izinlerini almış ,dünyaca bilinen sertifikaları almış ,hersene vergi rekortmeni olan ,sağladığı iş istihdamı sebebiyle devletin desteğini almış, dünyaca bilinen bir ödül olan kristal pegasus ödülünü her sene alan (çalışanlarına en adil şekilde kazanç sağlayan firmalara verilen ödüldür)dünyanın farklı ülkelerinden gelen binlerce insanı bir organizasyonda toplayabilen bir şirketten bahsediyorum siz ise bana falanca şirketin insanları nasıl dolandırdığını ,filanca şirketin nasıl para tuzağı olduğunu anlatıyorsunuz ben onları zaten biliyorum siz karşınızdaki firmayı tanımadan sadece karalıyorsunuz bu yaptığınız da ne vicdanen nede ahlaken doğru değildir

Ben oraya para tuzağı demedim zorluğu ve mantıksızlığı açıkladım orada parasını alamadı derken parasını çıkaramadı aynı durum senin altındakilerde satmazsa senide iflas edeceğindir ayrıca aynı sistemin geçerliliğine dikkat etmeni istedim etmek istememişsin ayrıca o bilmem kaç tane bakanlığın izniymiş kaç kişinin çalıştığı istihdam edildiğiymiş ve kendi sitesinden bilmem hangisini kullanarak en güvenli internet güvenlik sistemini kullandıklarını en başta anlatan bir yerdi. Ödüllerinden başlarında bulunan meşhur insanlara kadar anlattılarda anlattılar. Aynı siz gibi. Dolandırıcılıktan bahsetmiyorum sana örnek de vermeye gelmiyor sistemin saçmalığı ve sizi nasıl kullandıklarına parmak basıyorum ama her bir sözü yok sayıp aynı yerden devam etmek istiyorsun kardeşim.

Ahalaksız davranmadım sözünü bilerek yaz, Forever Living firmasının gidişatı nasıl para kazanma hedefi olduğunu çoğu kişi bilmektedir. Madem çok güzel bir şey o ürünleri eczanelerde marketlerde görmek istiyoruz var mı bilmiyorum hiç denk gelmedim. Hemen bir karşı atağa geçip yok karalamaya çalışıyorsunuz yok bilmiyorsunuz ahlaksızlık ve vicdansızlık gibi kelimelere başvurma. Baştan yazdığın yalan olduğu ortaya çıktı yine bişey demedik pazarlama ve Piramid yolla para kazanma şekli, gıda takviyesiymiş o küçük kutuların içinde gıda takviyesi de o parayla olmaz bi hesapla sen, ortalama 200 grama 200 milyon. Burada bir çok şirket örneği verilir yapılanlara ve aynı durumun getirdiği şekle bakılarak hemen bizi onla karşılaştırma biz şuyuz buyuz demek de nedir. halen cevap atamadın sistemi nasıl çalışılabileceğini aktarmadın aktaramadın... Yazdıklarımıza mantıksal cevaplar vermeyi yeğle artık kardeşim öyle değil böyle değil şunla karşılarştırma bilmiyorsunuz anlamıyorsunuz karalamayın demekle kimin aklına girebilirsinki hiçbirşeyi adamakıllı anlatamadıktan sonra.!

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
constantin arkadaşıma :

arkadaşım belki inanmayacaksın ama evet yazılanların hepsini okudum 1 saatimi de almadı. Neyse geçelim asıl konuya bu qnet , network marketing vb oluşumları ve o evleri bizzat gidip görmüş, sizin o eğitim dediğiniz olayı verilen yerlerde izlemiş bir insanım.Bana da " gel bi gör! bu farklı dediler gittim gördüm. Çok şükür iradeli bi insan olduğum için yalanlarını yüzüne vurup çıktım. Yaşımı sorarsan çok büyük değilim 22 yaşındayım. ( bi yerde yaşla ilgili polemik yaşamışsınız da ne olur ne olmaz söleyim dedim. ) Neyse sen bu ürünü al şu kadar paraya sonra YAKINLARINA - EŞ- DOSTLARINA- ÇEVRENE sat bizde bundan para kazanalım sana da para verelim.Dikkat et büyük yazdım oraları bu işten sadece sen değil çevrende zararlı çıkıyor. niye? ne idüğü belli olmayan şeyleri sen para kazan diye satın aldıkları için hemde 1 liralık bi malı 100 liraya. Tabi sen bunu sattıktan sonra aldığın 5 lira ile kar ettim zannı ile sevinirken sevdiklerin 95 er lira bayılmaya devam ediyor.

Not : rakamlar semboliktir, takılmayınız

ben sadece buradaki bilinçli kardeşlerimi senin teklifine atlamadan sorgulayarak yaklaşmaları yönünden tebrik ederken senin o yaşın kaç diye terslediğin sana göre çocuk olan kişinin sorularına bile cevap veremediğin gerçeği ile yüz yüze bırakmak istiyorum. Aklı yaşta mı başta mı sen düşün artık.

Sonuç olarak bu bir pazarlama işidir ve bu işten siz ve çevreniz hariç herkes karlı çıkar.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
constantin hiç kıvırma, bugün kaç para kazandın :) bak 2 gündür bir konuda 14 sayfa oldu bu mesele.. Habire savunup duruyorsun, yeniyim diyorsun,, toz kondurmuyorsun. Bugün ki net kazancın ne kadar? Ama mert ol ;)

seni inandırabilmem için ne yapmam gerek ? ben bütün gün evdeydim hiçbir işlem yapmadığım için para kazanmıyorum daha yeniyim dedim ya ayrıca 14 değil 15 . sayfa oldu :)

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:50 ----------

Ben oraya para tuzağı demedim zorluğu ve mantıksızlığı açıkladım orada parasını alamadı derken parasını çıkaramadı aynı durum senin altındakilerde satmazsa senide iflas edeceğindir ayrıca aynı sistemin geçerliliğine dikkat etmeni istedim etmek istememişsin ayrıca o bilmem kaç tane bakanlığın izniymiş kaç kişinin çalıştığı istihdam edildiğiymiş ve kendi sitesinden bilmem hangisini kullanarak en güvenli internet güvenlik sistemini kullandıklarını en başta anlatan bir yerdi. Ödüllerinden başlarında bulunan meşhur insanlara kadar anlattılarda anlattılar. Aynı siz gibi. Dolandırıcılıktan bahsetmiyorum sana örnek de vermeye gelmiyor sistemin saçmalığı ve sizi nasıl kullandıklarına parmak basıyorum ama her bir sözü yok sayıp aynı yerden devam etmek istiyorsun kardeşim.

Ahalaksız davranmadım sözünü bilerek yaz, Forever Living firmasının gidişatı nasıl para kazanma hedefi olduğunu çoğu kişi bilmektedir. Madem çok güzel bir şey o ürünleri eczanelerde marketlerde görmek istiyoruz var mı bilmiyorum hiç denk gelmedim. Hemen bir karşı atağa geçip yok karalamaya çalışıyorsunuz yok bilmiyorsunuz ahlaksızlık ve vicdansızlık gibi kelimelere başvurma. Baştan yazdığın yalan olduğu ortaya çıktı yine bişey demedik pazarlama ve Piramid yolla para kazanma şekli, gıda takviyesiymiş o küçük kutuların içinde gıda takviyesi de o parayla olmaz bi hesapla sen, ortalama 200 grama 200 milyon. Burada bir çok şirket örneği verilir yapılanlara ve aynı durumun getirdiği şekle bakılarak hemen bizi onla karşılaştırma biz şuyuz buyuz demek de nedir. halen cevap atamadın sistemi nasıl çalışılabileceğini aktarmadın aktaramadın... Yazdıklarımıza mantıksal cevaplar vermeyi yeğle artık kardeşim öyle değil böyle değil şunla karşılarştırma bilmiyorsunuz anlamıyorsunuz karalamayın demekle kimin aklına girebilirsinki hiçbirşeyi adamakıllı anlatamadıktan sonra.!

sadece size değil hiç kimseye burda en ince ayrıntısına kadar anlatamam çünkü ben daha yebiyim ve eğitim alıyorum bilgi kazanıyorum ayrıca amacım kimseye hakaret etmek değil ama sizlerin illa burda herşeye açıklık getirmemi istemeniz bazen sinirimi bozuyor yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Kırmadın kardeşim, çok fazla bilgi sahibi olmadığın yeni şirketinde bilgi sahibi olan kişiler yazdı sadece. Zaten yenisin buraya iş ilanı vermek biraz garip kaçtı tabii ki.

Sen şöyle yap o zaman işi tam öğrendikten sonra nasıl bu işe başlanılır koşul nedir, çalışmak için ne gereklidir sigortası var mıdır, para alabilmek için ne yapılmalıdır, daha çok kazanabilmek için çizilen yolun ayrıntılı açıklaması...

Zamanı geldiğinde yeni bir konu açarak hepsini ayrıntılı açıklamanı istiyoruz şimdilik kolay gelsin.

sadeli61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben size yalancı demedim sadece bütün mesajları okuduğunuza inanmıyorum dedim çünkü bu imkansız en az bir saat okumanız gerekir bütün mesajları ve sonucunda bu kadar kısa ve öz bir şekilde karalama yapar gibi sakın girmeyin filan diyosun neden gelmesinler ne kaybederler iki saatten başka gelip bilgi sahibi olup öyle yorum yapsalar daha adaletli olmazmı

Ya dur bi ya nereye imkânsız. Birilerinin ayda 12 Milyar kazanması imkânlı da benim bu yazıları okumam imkânsız he.Bu yazıları ilkokul çocuğuna ver 15dk geçmeden okur. Yarısı alıntı zaten. İnanmıyorsan gel görüşelim 15 dakikada okuyayım sana ne kaybedersin ki? :)
Ben de senin güvenilir bir kişi olduğuna inanmıyorum ama yanlış anlama öylesin yada değilsin demiyorum. Ben inanmıyorum sadece...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bazı bilgilere sahipsiniz belli KP, ID filan siz ya emwey firmasındansınız yada herbıllife firmasından belli zaten bu yüzden bu kadar ısrarla saadet zinciri diyosunuz tek amacınız burda ki insanları gaza getirmek ve soğutmak ben her ne kadar bilgi sahibi olun desemde siz başka firmaların iş sistemlerini burda anlatıp onları soğutuyorsunuz sizde gayet iyi biliyorsunuzki bizim insanımız kulaktan dolma hareket eder bu yüzden onların bilgi sahibi olmasına dahi müsade etmeden karalma yapıyorsunuz
resmen ajan muamelesi gördüm senden :) o iki firmayı maalesef FLP ile tanıştıktan sonra duydum onlar da aynı network marketing sistemiyle çalışıyorlar. benim bu kadar bilgili olmamın sebebi deger verdigim bir arkadaşımın işsiz kaldığım hatta bir forex şirketinden dilim yandığı bir zamanda süper bir iş, gel gör falan hesabı beni Kadıköy'de bir home office tarzı bir binaya götürdü(hani çek resmi olan doktor serdar Hakan çiftçi'nin müdür falan olduğu şirket). Hiç tabela falan yoktu öyle diyim binada. Dr. Serdar Hakan çiftçi verdi semineri, şov amaçlı bir kaç deney de yaptılar ürünlerle.
sonra urunlerimiz söyle sağlıklı böyle hastalıklara iyi geliyor (genelde distribütörler ilaçla tedavi bulamayan veyahut saglık konusunda hassas kisileri getiriyorlar seminere, haliyle etkileniyor doktor da reçete yazar gibi size arı sutu/poleni 625kodlu bilmem ne iyi gelecektir tarzı telkinlerde bulunuyor).
kredi puanı sisteminden bahsediliyor (kp) müdürlük/distuributorluk vs. su kadar ürün almanız lazım bu kadar kisiyi de bu networke katmanız lazım uzun uzadiya yazmiycam şimdi. siz üye oldukça daha ucuza ürünleri alacaksınız başlangıçta odeginiz parayı fazlasıyla cikaracaksiniz. ama kesinlikle piramit vb Saadet zinciri olmadıklarını söylüyorlar.
@ert_60'in da dediği gibi özet gecersem olay 5 liralık malı 100 liraya sana bana ona sattirarak yukardaki patronlara para kazandırmak.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Constantin, yeni başlamışsın ama sanırım zaten sen vazgeçmesen de 1 haftaya kalmaz seni dışarı atacaklar. Niye mi?
SDN forumlarındaki bir konu, Google indexlerine çok rahat bir şekilde ve üst sıralardan giriyor. Şimdi bu şirketi araştırmak isteyen bir kişi Google'a yazdığında taş çatlasın 10. sırada bu konuyu görecek.
Sen her söylenene karşı savunmaya geçiyorsun, konu uzadıkça uzuyor. 15 sayfa boyunca bir tane bile olumlu bir mesaj yok. Ve yazılanların çoğu da mantıklı.
Bu işi araştıran kişi ise bu konuyu incelemesi sonucu niyeti varsa bile vazgeçecek.
Sen savunma yaparak iyi bir şey yaptığını düşünüyorsun ama aslında şu an şirketin potansiyel girişlerine engel olmaktasın, farkında değilsin. Bu duruma sebebiyet verdiğinden dolayı da yakında senin distribütörlüğünü iptal ederler, demedi deme :D

Samline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SLM. Bu işi düşünen arkadaşlara benden bir tavsiye: SAKIN BULAŞMAYIN!
Bazı arkadaşlar tecrübelerini yazmışlar. Bunları dikkate almanızı tavsiye ederim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...