Parti Afişi Tasarımı

Can Havli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakında bi partimiz var ama onun için afiş yapamıyorum bana yardımcı olur musunuz ?

isimleri kendim yazıcam bana rap hiphop graffiti içeren bi party afişi yapabilecek bi arkadaş varsa bu konu altından yardımcı olursanız sevinirim

--- Mesaj Güncellendi ---

yok mu yardimci olacak biri yav?

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
144r0.jpg

Dostum senin için bazı materyalleri kullanarak, hızlıca böyle birşey yaptım. PSD dosyasını istersen altta.. ;

http://www.mediafire.com/?ibidl22b9xd7223

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Daha 2 mesajın var geliyorsun buradan yardım istiyorsun adamlar uğraşıp hazırlıyor bir teşekkür etmek yerine yok mu başka yapacak ?? diye mesaj atıyorsun. Kusura bakma ama konuya girerken yardım edecektim tavrını gördükten sonra insanın yardım edesi kalmıyor...

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Daha 2 mesajın var geliyorsun buradan yardım istiyorsun adamlar uğraşıp hazırlıyor bir teşekkür etmek yerine yok mu başka yapacak ?? diye mesaj atıyorsun. Kusura bakma ama konuya girerken yardım edecektim tavrını gördükten sonra insanın yardım edesi kalmıyor...

parti ve bu tarz kabaca uslüpla aklıma hemen zengin ve şımarık gençler geliyor nedense...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalarrr ya evimde minik bi parti vericem:blush: fakat davetiye için afiş yaptırmak istiyorum herkesde o günün anısına kalması için:)bana yardımcı olabilecek birileri varmı acabaaa:w00t: