Parmakların sürekli buz gibi olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ThorJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,801
Merhabalar, öncelikle iyi geceler. Bugün akşam 6'dan beri parmaklarım çok soğuk ve ısınmıyor. Sizce ne olabilir?

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,801
Bir yede okumuştum ama doğrumu bilemem (5yıl oldu)
1 ay sonra ölüm belirtisidir yazıyordu. Galiba.
Tövbe tövbe. Ben araştırdım ama kimi kansızlık, kimi de dolaşım ile ilgili diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kansızlık belirtisi olabilir.
Bende var kansızlık ama fosfor benim çok yüksek olduğu için doktor pekmez iç demişti bana. Olabilir bayadır pekmez içmiyordum.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Tövbe tövbe. Ben araştırdım ama kimi kansızlık, kimi de dolaşım ile ilgili diyor.
Kansızlık ve demir eksiliği olanlar da üşüme olur ve sürekli elleri soğuk olur, tanıdığım birinde bunlar vardı. Bir kan tetkiki yaptırın anlaşılır bence.

Bende var kansızlık ama fosfor benim çok yüksek olduğu için doktor pekmez iç demişti bana. Olabilir bayadır pekmez içmiyordum.
Aynen kardeşim ben her sabah aç karnına 2 yemek kaşığı pekmezi üzerine bir kaç damla limon sıkarak içiyorum.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,801
Kansızlık ve demir eksiliği olanlar da üşüme olur ve sürekli elleri soğuk olur, tanıdığım birinde bunlar vardı. Bir kan tetkiki yaptırın anlaşılır bence.
Bi 3 ay evvel yaptırmıştım o zaman düşüktü. Belki hala düşüktür. Yardımınız için çok sağolun, iyi geceler.

Aynen kardeşim ben her sabah aç karnına 2 yemek kaşığı pekmezi üzerine bir kaç damla limon sıkarak içiyorum.
Sizde de mi kansızlık var?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bi 3 ay evvel yaptırmıştım o zaman düşüktü. Belki hala düşüktür. Yardımınız için çok sağolun, iyi geceler.
Tamam işte sorun belli demir eksikliği Ferrasonal isimli demir ilacı iyi gelir size. Kendim kullandım bir süre zımba gibi olmuştum. Yine de en iyisini hekimler bilir. Geçmiş olsun.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,801
Hahaha güldürdün beni ya
Kader işi ama öyle saçma şey de olmaz ama.

Tamam işte sorun belli demir eksikliği Ferrasonal isimli demir ilacı iyi gelir size. Kendim kullandım bir süre zımba gibi olmuştum. Yine de en iyisini hekimler bilir. Geçmiş olsun.
Geçen sene Ferifer kullanmıştım düzelmişti ama şimdi yine düştü demek:(

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Kader işi ama öyle saçma şey de olmaz ama.

Geçen sene Feriferin kullanmıştım düzelmişti ama şimdi yine düştü demek:(
Kanka şaka bir yana kansızlıktan olabilir çünkü bende sürekli var

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Kansızlıktan kaynaklanıyor olabilir, doktora görünmeniz en doğrusu olur size bir kaç ilaç yazar Allah'ın izniyle toparlarsınız.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
Bir yede okumuştum ama doğrumu bilemem (5yıl oldu)
1 ay sonra ölüm belirtisidir yazıyordu. Galiba.
bende hep oluyo galiba hayatın bug ını buldum :) birde internetten sağlık olmaz başım ağrıyo yazsam tabut fiyatı çıkaroyolar :)