Tövbe tövbe. Ben araştırdım ama kimi kansızlık, kimi de dolaşım ile ilgili diyor.Bir yede okumuştum ama doğrumu bilemem (5yıl oldu)
1 ay sonra ölüm belirtisidir yazıyordu. Galiba.
Bende var kansızlık ama fosfor benim çok yüksek olduğu için doktor pekmez iç demişti bana. Olabilir bayadır pekmez içmiyordum.Kansızlık belirtisi olabilir.
Kansızlık ve demir eksiliği olanlar da üşüme olur ve sürekli elleri soğuk olur, tanıdığım birinde bunlar vardı. Bir kan tetkiki yaptırın anlaşılır bence.Tövbe tövbe. Ben araştırdım ama kimi kansızlık, kimi de dolaşım ile ilgili diyor.
Aynen kardeşim ben her sabah aç karnına 2 yemek kaşığı pekmezi üzerine bir kaç damla limon sıkarak içiyorum.Tövbe tövbe. Ben araştırdım ama kimi kansızlık, kimi de dolaşım ile ilgili diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende var kansızlık ama fosfor benim çok yüksek olduğu için doktor pekmez iç demişti bana. Olabilir bayadır pekmez içmiyordum.
Bi 3 ay evvel yaptırmıştım o zaman düşüktü. Belki hala düşüktür. Yardımınız için çok sağolun, iyi geceler.Kansızlık ve demir eksiliği olanlar da üşüme olur ve sürekli elleri soğuk olur, tanıdığım birinde bunlar vardı. Bir kan tetkiki yaptırın anlaşılır bence.
Sizde de mi kansızlık var?Kansızlık ve demir eksiliği olanlar da üşüme olur ve sürekli elleri soğuk olur, tanıdığım birinde bunlar vardı. Bir kan tetkiki yaptırın anlaşılır bence.
Aynen kardeşim ben her sabah aç karnına 2 yemek kaşığı pekmezi üzerine bir kaç damla limon sıkarak içiyorum.
Hahaha güldürdün beni yaBir yede okumuştum ama doğrumu bilemem (5yıl oldu)
Tamam işte sorun belli demir eksikliği Ferrasonal isimli demir ilacı iyi gelir size. Kendim kullandım bir süre zımba gibi olmuştum. Yine de en iyisini hekimler bilir. Geçmiş olsun.Bi 3 ay evvel yaptırmıştım o zaman düşüktü. Belki hala düşüktür. Yardımınız için çok sağolun, iyi geceler.
Kader işi ama öyle saçma şey de olmaz ama.Hahaha güldürdün beni ya
Geçen sene Ferifer kullanmıştım düzelmişti ama şimdi yine düştü demekTamam işte sorun belli demir eksikliği Ferrasonal isimli demir ilacı iyi gelir size. Kendim kullandım bir süre zımba gibi olmuştum. Yine de en iyisini hekimler bilir. Geçmiş olsun.
Kanka şaka bir yana kansızlıktan olabilir çünkü bende sürekli varKader işi ama öyle saçma şey de olmaz ama.
Geçen sene Feriferin kullanmıştım düzelmişti ama şimdi yine düştü demek![]()
İnşallah daha önemli bir şey yoktur.Kanka şaka bir yana kansızlıktan olabilir çünkü bende sürekli var
Yoktur benceİnşallah daha önemli bir şey yoktur.
İnşallah... Senin de inşallah bir şeyin yoktur kardeş.Yoktur bence
Benim ki belli zaten kansızlık var bende ilaçları içmiyorum tadı kötü diye yinede sağol ??İnşallah... Senin de inşallah bir şeyin yoktur kardeş.
Evet ya. O FeriFer isimli ilaç berbat. Bir de bir ay kullandım?Benim ki belli zaten kansızlık var bende ilaçları içmiyorum tadı kötü diye yinede sağol ??
Ferrasonal kullanın faydasını görürsünüz ama önce doktora görünün tahlil neticesi yazarsa ilaç bunu yazdırın.Evet ya. O FeriFer isimli ilaç berbat. Bir de bir ay kullandım?
Öneriniz için teşekkür ederim.Ferrasonal kullanın faydasını görürsünüz ama önce doktora görünün tahlil neticesi yazarsa ilaç bunu yazdırın.
İnşallah, zaten doktor da demişti, üşümenin ve ellerinin soğuk olmasının sebebi diye.Kansızlıktan kaynaklanıyor olabilir, doktora görünmeniz en doğrusu olur size bir kaç ilaç yazar Allah'ın izniyle toparlarsınız.
bende hep oluyo galiba hayatın bug ını buldumBir yede okumuştum ama doğrumu bilemem (5yıl oldu)