Parmak izi okuyucu bozuldu

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
709
Parmak izimi bazen okuyor bazen okumuyor annem bi kaç günde bir telefonu siliyor biraz ıslak bezle telefonu sildiği zaman parmak izi okuyucusunun üstüde ıslak kalıyor anneme telefonu silme diyorum ama dinlemiyor bu yüzden bozulmuş olabilir mi?

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Parmak izimi bazen okuyor bazen okumuyor annem bi kaç günde bir telefonu siliyor biraz ıslak bezle telefonu sildiği zaman parmak izi okuyucusunun üstüde ıslak kalıyor anneme telefonu silme diyorum ama dinlemiyor bu yüzden bozulmuş olabilir mi?
Olabilir. Anlaşılan verimli çalışmıyor bazen okuyor bazen okumuyor. Islak mendille sildirmeyin bastırıp suyunu çıkarıyorsanız, içine geçiyordur ıslak kalıyordur orası. Silerken bastırmadan silsen ve kurulasın silecekse.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Olabilir. Ama aynısı annemin A9 unda oluyor. Bu parmak izi okuyucuları çok kaliteli değil.