Pardus'tan yılbaşı hediyesi

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
tshirt.png

Pardus Projesi katkıcılarına teşekkür etmek amacıyla, bugüne dek Pardus'a kod ve topluluk portalımız Özgürlükİçin'de haber çevirisi, Nasıl belgesi, oyun incelemesi, paket tanıtımı yazmış, e-dergimizde aktif rol almış 200 kadar katkıcısına, 2009 sürümünün renklerinde özel bir t-shirt hediye ediyor.

Haber kaynağı : http://www.ozgurlukicin.com/forum/haberler/12888/?page=1

------------

İşte bu tişört ve yanında sürpriz hediyeler içeren paketi bugün bende teslim aldım.

Sürprizlerin en güzeli, TÜBİTAK UEKAE Enstitü Müdürü Önder YETİŞ imzasıyla, Milli Savunma Bakanlığı, SGS ve CMMI (level 3) logolu TEŞEKKÜR BELGESİ oldu.

Ve tişörtün önden ve arkadan fotoğrafları, yanında şapka ve rozetle birlikte.

Resimdeki rozetten iki tane göndermişler, ayrıca iki tane tükenmez kalemi ve Orijinal baskılı Pardus 2009 cd'si. (Bu 4. Orijinal baskılı CD oldu.)

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ben bunları; daha çok tanıtım yapmam, daha çok teknik destek vermem, daha çok Pardus kurmam için sebep olarak değerlendirip, daha çok çalışacağım inşaallah.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Tebrikler.Başarılarının devamını diliyorum.:thumbup:

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
bu arada resimlerden birinin linkinde iki kez h koymuşsun hhtp olmuş açılmıyor:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Tebrik ederim, senin adına çok sevindim. :)

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Tebrikler MaviAteş. :)

Ben de mi desteklesem şu Pardus'u ne? :D

Ben, bunları buraya, niye yazdım zannediyorsun? Hepsi senin içindi. :devil:

Teşekkürler arkadaşlar. Linux için bir şeyler yapmaya çalışıyordum bu hediyeler yaptıklarımın somut karşılığı oldu.

İnşallah hep beraber, daha çok şey öğrenip, daha çok şey paylaşırız.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben, bunları buraya, niye yazdım zannediyorsun? Hepsi senin içindi. :devil:

Teşekkürler arkadaşlar. Linux için bir şeyler yapmaya çalışıyordum bu hediyeler yaptıklarımın somut karşılığı oldu.

İnşallah hep beraber, daha çok şey öğrenip, daha çok şey paylaşırız.

MaviAteş, tam olarak nasıl bir katkıda bulunuyorsun? Merak ettim.

Bir de yazılımcı mısın?

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
MaviAteş, tam olarak nasıl bir katkıda bulunuyorsun? Merak ettim.

Bir de yazılımcı mısın?

Programlama yapabiliyorum tabi ki ama daha çok web programlama (php, Mysql) üstüne yoğunlaşmış durumdayım. Pardus projesi için yapılan programlarsa Python'la geliştiriliyor. Stajer alırlarkende Python bilenler tercih sebebi oluyor. (http://tr.pardus-wiki.org/Staj2009)

Hediye verileceklerin arasına beni katmalarının sebebi sanırım,
Özgürlük için forumlarında insanlara yardımcı olmam,
Az da olsa Pardus Vikisine (tr.pardus-wiki.org) ve hata takip sistemine (hata.pardus.org.tr) bir şeyler girmiş olmam olabilir.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Programlama yapabiliyorum tabi ki ama daha çok web programlama (php, Mysql) üstüne yoğunlaşmış durumdayım. Pardus projesi için yapılan programlarsa Python'la geliştiriliyor. Stajer alırlarkende Python bilenler tercih sebebi oluyor. (http://tr.pardus-wiki.org/Staj2009)

Hediye verileceklerin arasına beni katmalarının sebebi sanırım,
Özgürlük için forumlarında insanlara yardımcı olmam,
Az da olsa Pardus Vikisine (tr.pardus-wiki.org) ve hata takip sistemine (hata.pardus.org.tr) bir şeyler girmiş olmam olabilir.

Anladım. En zor kısmını yapıyormuşsun yani. :)

Ne diyelim, darısı bizlerin başına. Tekrar tekrar tebrikler. :)

Oinopion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar işletim sistemini kullanmak istedim bilgisayarım içiin 32" ekran kullanıyorum ve her ne yaptıysam kurulum görünümünü çözüürlüğünü ayarlayamadım bu konu ile ilgilenirseniz iyi olur linux yuklemem için 19" ekran kullanmak zorunda kalacağım :DD

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ya bana da geldi mail, cevapladım ama hala bi şey yok ortada :D ya kargocular yürüttü ya da bana seneye gönderecekler :lol: