Pardus'a geçmek hakkında

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Az önce Pardus ile ilgili yazınızı okudum ve çok dikkatimi çekti, eğer ben de Pardus'a geçmek istersem
mesela Need for speed undercover'ı yükleyebilir miyim? çalıştırabilir ve Windows'tan daha yüksek performansta oynayabilir miyim?
Pardus'ta Vista'daki gibi çok büyük simge özellikleri var mı?
Pardus'ta itunes falan kullanabilir miyim(itunes'u mp3 lere albüm kapağı eklemek için kullanıyorum)
pardus'ta vista'daki gibi dream özellliği var mı(arka plan olarak video oynatma)
Pardus'un 64 biti var mı
ACDSee Photoshop gibi yazılımlar bir şekilde kullanılabilir mi?
şu program yüklerken bile kodlarla ve parametrelerle uğraşma olayı(hani windows'ta hep next next diye yüklüyoruz ya) doğru mu?
windows'ta çalıştığım programlar pardus'a entegre edilebilir mi?
dizüstü bilgisayarımın kablosuz ses klavye touchpad driverları sorun çıkarır mı?

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Yukardaki sorulara cevap olarak değil de benden sana tavsiye(kardeş tavsiyesi) sakın yapma bunu.
Bak ne güzel ilerlemişsin bilgisayarda. Bir anda cahil olacaksın.
Bi de görsellik olarak çok kötü...

Bence Windows...

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Pardusta veya herhangi bir linux sürümünde windows üzerinde çalıştırdığın oyunları ve programları çalıştıramazsın.Çünkü onlar linux için programlanmıştır.Bazı yardımcı programlarla windowsta çalışan oyunların linuxtada çalıştırıldığını biliyorum ama çok zahmetli bildiğim kadarıyla.Bence değmez eğer oyun oynuyorsan windowstan şaşma.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
mesela Need for speed undercover'ı yükleyebilir miyim? çalıştırabilir ve Windows'tan daha yüksek performansta oynayabilir miyim? malesef oyunlar oynanmıyor
Pardus'ta Vista'daki gibi çok büyük simge özellikleri var mı? simge ayarları yapılabiliyor
Pardus'ta itunes falan kullanabilir miyim(itunes'u mp3 lere albüm kapağı eklemek için kullanıyorum) yanlış hatırlamıyorsam böyle bir özellik var
pardus'ta vista'daki gibi dream özellliği var mı(arka plan olarak video oynatma) bilmiyorum , bilen varsa söylesin :D
Pardus'un 64 biti var mı yok
ACDSee Photoshop gibi yazılımlar bir şekilde kullanılabilir mi? photoshop tarzı kendi programı var depoda
şu program yüklerken bile kodlarla ve parametrelerle uğraşma olayı(hani windows'ta hep next next diye yüklüyoruz ya) doğru mu? direk pardus kendi kuruyor. sorun yok yabi
windows'ta çalıştığım programlar pardus'a entegre edilebilir mi? ismini hatırlayamıyacağım da bi programla bazıları yapılabiliyordu..ama tam verim yok
dizüstü bilgisayarımın kablosuz ses klavye touchpad driverları sorun çıkarır mı? bnde notebookta kullanıyorum sadece ati ekran kartı sorunu yaşamıştım öncekilerde 2008de o sorunda yok

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben de öyle düşünmüştüm ama Pardus'a bir şans vereyim dedim
Ne yapalım belki ileride o zaman:D