yarışçı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
Az önce Pardus ile ilgili yazınızı okudum ve çok dikkatimi çekti, eğer ben de Pardus'a geçmek istersem
mesela Need for speed undercover'ı yükleyebilir miyim? çalıştırabilir ve Windows'tan daha yüksek performansta oynayabilir miyim?
Pardus'ta Vista'daki gibi çok büyük simge özellikleri var mı?
Pardus'ta itunes falan kullanabilir miyim(itunes'u mp3 lere albüm kapağı eklemek için kullanıyorum)
pardus'ta vista'daki gibi dream özellliği var mı(arka plan olarak video oynatma)
Pardus'un 64 biti var mı
ACDSee Photoshop gibi yazılımlar bir şekilde kullanılabilir mi?
şu program yüklerken bile kodlarla ve parametrelerle uğraşma olayı(hani windows'ta hep next next diye yüklüyoruz ya) doğru mu?
windows'ta çalıştığım programlar pardus'a entegre edilebilir mi?
dizüstü bilgisayarımın kablosuz ses klavye touchpad driverları sorun çıkarır mı?
mesela Need for speed undercover'ı yükleyebilir miyim? çalıştırabilir ve Windows'tan daha yüksek performansta oynayabilir miyim?
Pardus'ta Vista'daki gibi çok büyük simge özellikleri var mı?
Pardus'ta itunes falan kullanabilir miyim(itunes'u mp3 lere albüm kapağı eklemek için kullanıyorum)
pardus'ta vista'daki gibi dream özellliği var mı(arka plan olarak video oynatma)
Pardus'un 64 biti var mı
ACDSee Photoshop gibi yazılımlar bir şekilde kullanılabilir mi?
şu program yüklerken bile kodlarla ve parametrelerle uğraşma olayı(hani windows'ta hep next next diye yüklüyoruz ya) doğru mu?
windows'ta çalıştığım programlar pardus'a entegre edilebilir mi?
dizüstü bilgisayarımın kablosuz ses klavye touchpad driverları sorun çıkarır mı?