Rena
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Selam arkadaşlar, bilgisayarıma pardus kurmak istedim ve D: sürücüsüne format attım. Ardından pardus'u D: sürücüsüne yükledim, ve çalıştırdım. Uğraşıyordum, windows'a girdiğimde bakalım ne olacak dedim ve seçim ekranında " sabit disk ile devam et " seçerek devam ettim. Windows açıldı, masaüstü iconlarım vs. geldi ve ardından dimdirek bilgisayar reset attı. Güvenli modda açmayı denedim, güvenli modda açıldı, ve reset atmadı. MSCONFIG ile ilgili olacağını düşündüm, açtım fakat oradada ters giden hiçbirşey yok (sanırım).
Böyle olunca, güvenli modda D: sürücüsüne format attım, fakat sanırım Pardus'un başlangıç menüsü yüklü kaldı, bilgisayarı yeniden başlattığımda GRUB(ismini tam olarak hatırlamıyorum) ERROR hatasını verdi, ve windows açılmadı.
Sanırım başlangıç menüsü kalıcı olarak kaldı, Pardus'u tekrar yükledim ve şu an Pardus ile giriyorum. Windows açılıyor fakat Pardus'u silersem aynı hata ile tekrar karşı karşıya kalacağımı hissediyorum, acil yardımlarınıza muhtacım.
Böyle olunca, güvenli modda D: sürücüsüne format attım, fakat sanırım Pardus'un başlangıç menüsü yüklü kaldı, bilgisayarı yeniden başlattığımda GRUB(ismini tam olarak hatırlamıyorum) ERROR hatasını verdi, ve windows açılmadı.
Sanırım başlangıç menüsü kalıcı olarak kaldı, Pardus'u tekrar yükledim ve şu an Pardus ile giriyorum. Windows açılıyor fakat Pardus'u silersem aynı hata ile tekrar karşı karşıya kalacağımı hissediyorum, acil yardımlarınıza muhtacım.