Pardus ve Windows 7 başlangıç sorunu

yigilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim bilgisayarda win 7 vardı. bir başka bölümde pardus kurdum. açılışta pardus temalı bir seçme kısmı görünüyor. win 7 mi pardus mu diye. ama herhangi şekilde tercih yapılmazsa ilgili sürede, pardus otomatik başlatıyor. ben tam tersini istiyorum. tercih yapmasam bile süre sonunda win 7 açılsın.
hani bilgisayarı açar mutfağa telefona çıkarız bazen. beklemeyiz açılırken. böyle bir durumda misal win 7 ile başlasın istiyorum. nasıl olacak. bir yardım please...
(not: bu arada pardus 2011 i çok beğendim. alışmak biraz vakit alabilir belki ama hakikaten milli bir yazılım için desteklenmesi gereken bir çözüm bence.)
smiley_clap.gif
smiley_nuke.gif

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
menüde arama kısmına açılış yöneticisi yaz ordan çıkar zaten karşına. ordanda windows olanı seç , istersen bekleme zamanını falan ayarla açılışta menü gelir daha sonra windowsu açar. Şu an pardus kurulu değil format atmam gerekiyor bilgisayara hatam varsa affola :) pardus şu anda bir çok linux sürümünden daha kararlı ve daha kullanışlı. ama keşke çekirdeğini de kendimizin yazdığı daha milli bir işletim sistemimiz olsaydı