Çok büyük bir şey değil abartmayın.JIRA açık kaynağa destek veriyorsa bir problem yok demektir...
Saçmalamayın lütfen.
Özgür yazılım diye çığrınan bir dağıtımı özgür olmayan bir yazılımla geliştirmek??!
Bana sarfettiği sözlere yanıt verdim yalnızca. O ileti kaldırılırsa benimki de kaldırılabilir. Zaten bu ileti, Linux bölümüne attığım son iletidir.başka yerdeki tartismalariniz başka yerde kalsın arkadaşlar. Lütfen buraya taşımayalım.
@Realmanager, aradan benim bazı cümlelerimi cımbızla çekip beni karalamaya çalışmış. Bu forumda bu kadar değer verdiğim bir insanın ağzından çıkan cümlelere artık inanamıyorum. Tartışmanın tamamını http://forum.ubuntu-tr.org/index.php/topic,20858.0.html bağlantısından okuyabilirsiniz.
Realmanager gibi aradan cümle seçerek değil tartışmayı başından sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim. Şahsıma ettiği hakaretlere de yanıt verip onun seviyesine inmeyeceğim. Biri hakkında yargıya varabilmek için onun tüm cümlelerinden aradakileri cımbızla seçip, bazılarını da cümlenin tamamını bile almadan buraya kopyalamak ne kadar etik takdiri size bırakıyorum.
Bunca ithamına rağmen forumdan kimse onun bize yaptığı gibi kendisine "yalaka, sokak serserisi, kalitesiz vs". gibi ithamlarda bulunmadı. Yazık diyorum sadece.
Daha kolay geliştirilecekse neden olmasın sonuçta para vermiyorlar bir şey yapmıyorlar yazılıma.Sadece bir konuya odaklanmamak lazım şimdi biz PARDUS destek olmazsak Sanıyorum ki TUBITAK elini kolunu çekicek artık bu işten bir kalem çizip atmamak lazım.PARDUS'ün gelişmesi için veya kullanılması için kolay bir yöntem var reklam reklam reklam.Bunu yaptıktan sonra eminimki büyür...
Ben real'in burada sana yazdığı birşey göremedim.Bana sarfettiği sözlere yanıt verdim yalnızca. O ileti kaldırılırsa benimki de kaldırılabilir. Zaten bu ileti, Linux bölümüne attığım son iletidir.
Özgür yazılımın felsefesini özümsemeyi bırak ö'sünü bilmeyenler var aramızda, bunu görmüş olduk.
Hadi onlar bilmiyor
Size ne oluyor.
En özgür yazılım debian'mış!
Redhat jira kullanıyormuş.
Kim söylüyor, kimden duydunuz bunları? Elinizin altında internet diye birşey var azıcık kullanmayı öğrenin hala mişlerle muşlarla konuşuyoruz.
Jira gibi bir program seçildiğine göre kimsenin şüphesi yoktur ki bu program teknik özellik olarak açık kaynak özgür alternatiflerinden daha güçlü.
Ancak özgür yazılım felsefesine bağlı kalmadıktan sonra Pardus ne kadar iyi de olsa, özgür yazılım, açık kaynak, gnu, gpl ve bu değerlere sahip çıkanlar için gözünden düşmüştür.
Pardus ekibi zamanında komite kuranlara dava açtı mı
AÇTI
Pardus ekibi sayı olarak az olmasına rağmen bağımsız olacağız diye diretti mi
DİRETTİ(Bakın Mint'e önce Ubuntu tabanlıydı şimdi Debian, 5 yıl sonra bağımsız paketimizi üretiyoruz derlerse şaşırmam, emeklemeyi bilmeden uçacam ben derseniz uçururlar sizi)
Pardus ekibi kendilerine gelen önerilerin çoğunu küçümseyip işimize karışmayın havasına girdi mi
GİRDİ
Pardus ekibi eleştirilere kulağını tıkayıp kendi bildiklerini okudu mu
OKUDU
Basım işlerinde ve hata düzeltmede kapalı kaynak yazılım kullanan bu adamlar, bu özgür olmayan yazılımları yarın sistemin en ücra noktasına kadar sokar mı
SOKAR
Bundan sonra Pardus başına gelebilecek her türlü kötü durumu hak etmektedir.
Benim zaten bunlarla hiçbir ilgim yok,
ancak Pardus gözümden son sürat düşmüştür.
ahtapota soralım kullanılsın mı kullanılmasın mı ? en doğru yanıtı ahtapot verecektir![]()
Ahtapot bile 1 kere yanılmış HapS.![]()