Champion78
Profesör
Tam 10 dakika önce mail kutuma düşen mail ile RC2'nin hazır olduğu haberini aldım.. Denemek ve indirmek isteyenler aşağıdaki adresi kullanabilir:
Pardus 2009 RC2
Pardus 2009 RC2
nedendir hala bulamadım ama bi türlü netbookuma yükleyemedim şu pardusu. bi yolunu bilen varsa bi yazıversin bi zahmet netten de araştırdım ama bulamadım. her linuxu kuruyom bi pardus kurulmuyo. unetbootin'i de denedim tüm isoyu usbye atıp usbden bootu da denedim (diskpart'dan bootable yapıp, vistayı ve 7yi de böle yüklemiştim. linuxler de yükleniyor)
*baştan söliyim pardus wikideki usbden kurulum linkini vermeyin![]()
nedendir hala bulamadım ama bi türlü netbookuma yükleyemedim şu pardusu. bi yolunu bilen varsa bi yazıversin bi zahmet netten de araştırdım ama bulamadım. her linuxu kuruyom bi pardus kurulmuyo. unetbootin'i de denedim tüm isoyu usbye atıp usbden bootu da denedim (diskpart'dan bootable yapıp, vistayı ve 7yi de böle yüklemiştim. linuxler de yükleniyor)
bu arada pardus wiki deki belgede anlatılanı yaptınız da hatayla mı karşılaştınız (ne hatası?), yoksa karışık geldi yapmaya mı çekindiniz![]()