Paranormal Activity

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Arkadaşlar merhaba

Kuzenlerim ile izlemek için Paranormal Activity'i indirdim. 2 bölümden oluşuyor. cd1'in altyazısını buldum ama 2. bulamadım. Nereden bulabilirim?

Paranormal Activity'i önerir misiniz? Daha sonra inception'u izleyeceğiz. İnception'dan sonra ne izlememizi önerirsiniz. Yaş aralığımız 16 - 18 :)

riverdog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok, olmadı şimdi.. Paranormal Activity'den sonra Inception izlenmez, Paranormal Activty 2 izlenir :) Hatta aralarına da Paranormal Entity'i yapıştırın gitsin derim. Bu arada yaşlar küçük, etkilenmeyin filmden :) Etkilenebileceğinizi düşünüyorsanız da hiç bulaşmayın. Ciddi mevzular sonuçta :)
Altyazıya yardımcı olamayacağım çünkü hiç 2 cd'li olanına denk gelmedim. Bendeki altyazıların hepsi tek cd için.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Teşekkürler. O zaman önce inception'u izleriz. Başka önerebileceğiniz bu tarz filmler var mıdır? Uyuyabilelim gece ama korku olsun :D

Bir de filme nasıl altyazıyı gömebilirim? Program var mıdır? Dvd'de saklayacağm da :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Furkan p activity saçmalığını izlemede ne izlersen izle:D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Abi kuzen çok merak ediyo. Yoksa bende iyi şeyler okumadım hakkında :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Evil Dead 1 - 2 izle :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
İnception'u izledim. Makale hazırlayacağım :) Ama sonu hakkında fikrim yok :D.

Filmin devamı gelecek gibi. Sizce?

İnception tarzı film önerebilir misiniz? Altyazı gömme konusunu hala çözemedim.

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
hocam paranormal serisini hepsini izledim.16 18 yaş aralığı için bence giderde ama sonuçta izleyenlerin durumları önemli ama bana göre PA 1 kimi yerleri korkutuyordu PE oda iyiydi ama PA1 gibi değildi zaten PA 2 tamamen duygusal(!) kaygılarla hazırlanmış herhalinden belli ama eğer türü seviyorsanız izleyin derim birde bu tür The Tunnel filmi var avustralya yapımı 2011 bu da bu tür ama ben hiç beğenmedim.Şayet intikam içerikli filmleri seviyorsanız I Spit on Your Grave filmini unrated versiyonunu izlemenizi öneririm remake ama türünde bana göre güzel bir film ama film +18 kategorisinde belirtmek isterim

Altyazı gömme için Pocket divx encoder programını kullanıyorum ve çok memnunum kurulum yok direk çalıştırıyorsunuz bence bir deneyin ben altyazılı bütün filmlerimi avi formatında ise(zira bu program aviden başka bir türü desteklemiyor hem zaten genelde bütün filmlerde avi dir şayet siz başka bir formatta mkv,flv,mp4 vs indirmemişseniz )programı direk indirmek için tıklayınız

Program hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayınız veya burdanda bilgi edinebilirsiniz.Bu konuda bir şey kafanıza takılırsa sorarsınız kolay gelsin

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
@Amidi, Teşekkürler. Yok tarzı sevdiğimden değil. Kuzenim çok istiyor da izlemeyi :) Önerebileceğiz nasıl desem, sonunu merakla bekleyeceğimiz bir film var mıdır? Program için teşekkürler.

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
bir dakika arşivime bir bakayım :)

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
milenium üçlemesini izlemişmisiniz
Ejderha dövmeli kız
ateşle oynayan kız
eşşek arısı yuvasını tekmeleyen kız

bunlar güzel ama ben +15 derim

şayet biraz daha fantastik şeyler izlemek isterseniz

Narnia üçlemesini tavsiye edebilirim bunlar içinde ben +7 derim

Romantik filmlerden Aşka Yolculuk tavisye edebilirim

Flipped güzel sıcacık bir film

Dram dalında

Hüzünden Öte,Daisy (papatya) ve Verses of love(ayat ayat cinta) bu filmlerden ilk ikisi Güney Kore ikincisi Endonezya yapımı çok beğendiğim yapımlar arasında aslında şayet ne tür ve hangi yaş için film istediğini belirtsen daha detaylı bir liste gönderebilirim arşivimdeki filmlerden yaklaşık 500 film arasında illaki size göre bir kaç film bulunur dimi :) kolay gelsin

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Hocam yabancı film özellikle indirip izlemişliğim yok. Pek takip etmem. Ama hobi olacak gibi geliyor :) Özellikle altyazı ile izlemek daha zevkliymiş :D

Yaş aralığımız 16,18. Romantik olmasın da, ne tarz olursa olsun. Kuzenlerimden 1'i kız, bilmeniz gerekiyor sanırım. Sıkmayalım kızı :D. ( Kızlar vurdulu kırdılı film sevmez, bilirsiniz.)

Merakla bekliyorum önerilerinizi :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Banlieue 13 ve Banlieue 13 Ultimatum izlemediyseniz.

Tür:
Aksiyon, Bilim Kurgu, Casusluk, Macera, Polisiye, Suç

Oyuna sonradan katılan bir bayan izleyici için Alacakaranlık serisi:D

Tür:
Dram, Fantastik, Gençlik, Gerilim, Korku, Macera, Romantik

Milyoner
Slumdog Millionaire

Tür:
Aile, Casusluk, Dram, Romantik

Umudunu Kaybetme
The Pursuit of Happyness

Tür:
Aile, Biyografi, Dram, Komedi

Kalbini Dinle
August Rush

Tür:
Dram, Müzikal, Romantik

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
İzlemedim. Arkadaşlar, sizler için zor olmayacaksa konularından bahsetseniz?

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
hımm bir bakalım sizin için nasıl bir liste hazırlayabilirim :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
@Amidi, Sizi de yoruyorum ama. Hakkınızı helal ediniz :)

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Hocam yabancı film özellikle indirip izlemişliğim yok. Pek takip etmem. Ama hobi olacak gibi geliyor :) Özellikle altyazı ile izlemek daha zevkliymiş :D

Öncelikle paranormal serisi şimdiye kadar izlediğim korku filmleri arasında en üst sıralara koyabilirim. Hem korku hem de bolca gerilim içeriyor. Yalnız, izledikten sonra psikolojiniz bozulmasın dikkat edin. Gece tuvalete gidemeyebilirsiniz :D

Üstteki alıntıya da şu yorumu yapayım: ben de 3-4 sene önce senin konumundaydım. başladım film izlemeye ancak 2 sene önce farkettim ki dizi izlemek çok daha güzel oluyor :) hem daha kısa olduğu için her türlü boş vakitte uygun oluyor hem de ne izleyeyim diye düşünmüyorsun, sıradan izliyorsun :)

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bende altyazılı izlemeyi seviyorum zira orjinal dil her zaman için iyi gider altyazıyı gömüp tv de izliyorum flash disk yardımıyla

3 Salak hint yapımı uzun ama kesinlikle bir izlemeye başlarsanız sonunu getirmeden kalkmayacaksınız emin olun

127 Saat gerçek bir hayat hikayesi tavsiye ederim

A moment to remember G Kore yapımı şayet bir kızla izleyecekseniz peçete mendil yanınızda hazır olsun çok can yakıcı bir film

200 Pounds Beauty G Kore yapımı

Agora tarihi ama mükemmel bir film

Aftershocks – Tangshan dadizhen 2010 Çin yapımı bir deprem filmi izlemenizi öneririm

Ah mary Vah mary 90 ların filmi güzel gider

Aman Tanrım ben verdiği mesajı pek beğenmem ama

Amish Grace Gerçek bir hikaye

Aşk Tesadüfleri Sever Romantik yerli

Av mevsimi yerli

Başımıza gelenler

Bir amerikan suçu bu güne kadar izlediğim ve canımı çok yhakan bir filmdir tamamen gerçek bir hayat hikayesi günlerce aklımdan çıkmadı

Bir Amerikan kızı

Black hint yapımı mükemmel bir film

Camino gerçek hayattan alınma

Çınar ağacı yerli

Cennetimden bakarken fantastik

Esaretin bedeli izlememişseniz mutlaka izleyin

Hayatım Yalan

Hırçın Sevgilim G kore yapımı 2001 abd yapımı değil kesinlikle

İncir Reçeli yerli

Kaplumbağalarda Uçar iran yapımı muhteşem bir film

Baran iran yapımı muhteşem bir film

Kimliksiz

Limit Yok

Kesinlikle Belki

Kız arkadaşım

Incendies 2011
yabancı dilde oscara adaydı muhteşem bir film

Kaçış Planı

Heavnen 2011 yabancı dilde oscarı aldı

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Teşekkürler. Saydıklarınızdan sanırım sadece av mevsimini izledim :D

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
belki farkettiniz biraz aykırı bir sinema izleyicisiyim aslında listeyi fazlasıyla bir uzatabilirdim zira arşivime tam bakmadım bunları şimdilik gözüme çarpanlar yukardaki filmler için izlemeden önce özellikle bir sinemalar.com da araştırın orda genelde izleyenlerin yorumlarıda var yada bana da sorabilirsiniz istediğiniz film hakkında size bilgi verebilirim yukardaki filmlerin genelini izledim kolay gelsin hayır ya yardımcı olabilirsem sevinirim

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Çok teşekkürler amidi. İnşaAllah hepsini izleyeceğim. Tekrar tekrar teşekkür ederim :D

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
estağfirullah şayet yardımcı olabilmişsem sevinirim dediğim gibi herhangi bir konuda bir şey sormak isterseniz çekinmeden sorabilirsiniz sinema benim şahsi hobim diyim iyi seyirler Hayırlı Geceler

_HaMza_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Adalet peşinde, başında ufak bir tecavüz sahnesi var ama, muazzam bir filmdir, şu kadar diyim adamda bir beyin var, gerisini sorma gitsin :D :D birde zindan adası da çok iyidir, sonunda insanı hiç beklemedik bir yerden vuruyor :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Hepinize teşekkür ederim dostlarım. Bu kadar film bu aşamada yeter sanırım :) Tekrar hayırlı geceler :)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Paranormal Activity'i arkadaşlarla izlemiştik bazısı korktu bazısına vız geldi ama yine de iyidir ;)

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
p activity filmi bayaa gerilim yaratmıştı italyada... İlk zamanlar film gidenler çıktıklarında da psikoloğa gidiyorlardı. O denli acayip korku filmi... bide ev olayları, Sonra evde yanlız kalamassınız demedi demeyin :D