Su tankı
Doçent
Paradoksunu oluştur ve paradoks içinde kaybolalım
Benimki
Bir ailenin 3 çocuğu varsa en az 2'si aynı cinsiyettedir
Benimki
Doğru söyleyenin herhalde2 kişi var her biri bir kapıyı temsil ediyor. biri sadece yalanı biri sadece doğruyu söylüyor. Kapıların biri ölüme biri yaşama açılıyor. Her ikisi de yaşama açılan kapının kendisinin ki olduğunu söylüyor. Doğru kapı hangisi ?
Hiç görmemiştim sadece aklıma paradoks geldi paylaştım ve diğer insanları olayın içine katrım istersen kaldırayım konuyuParodoks oyununu benden bulmuş gibisin. ?
OvvvAlttaki cümle doğrudur.
Üstteki cümle yanlıştır.
SonsuzlukEğer zamanda geriye gidip ailenizi öldürürseniz sizde hiç doğmamış olursunuz ve hiç doğmadığınız için aileniz ölmez. aileniz ölmediği için siz doğarsınız ve sonsuz bir paradoks
Eroreğer pinokyo durduk yerde burnum uzayacak derse yalan söylemiş olur ve burnunun uzaması gerekir ama eğer burnu uzarsada doğru söylemiş olacağından uzamaması gerekir peki bu durumda pinokyoya ne olur? benim görüşüm:Ekli dosyayı görüntüle 118049
Beyin yandı ama çözdümEğer dedeni öldürürsen,dedeni öldürmemiş olursun.
Bu bir ara araştırılmıştı ve çıkan sonuç yumurtadan civciv çıktığı konusundaydı yani sayılmazTavuk ve Yumurta ? ?
Tavuk ve Yumurta ? ?
eğer pinokyo durduk yerde burnum uzayacak derse yalan söylemiş olur ve burnunun uzaması gerekir ama eğer burnu uzarsada doğru söylemiş olacağından uzamaması gerekir peki bu durumda pinokyoya ne olur? benim görüşüm:Ekli dosyayı görüntüle 118049
burada ayrıntılara tıklamak lazım yukarda çünkü ayrıntılara basarsan ne olacağı yazmıyoeğer pinokyo durduk yerde burnum uzayacak derse yalan söylemiş olur ve burnunun uzaması gerekir ama eğer burnu uzarsada doğru söylemiş olacağından uzamaması gerekir peki bu durumda pinokyoya ne olur? benim görüşüm:Ekli dosyayı görüntüle 118049
burada ayrıntılara tıklamak lazım yukarda çünkü ayrıntılara basarsan ne olacağı yazmıyoeğer pinokyo durduk yerde burnum uzayacak derse yalan söylemiş olur ve burnunun uzaması gerekir ama eğer burnu uzarsada doğru söylemiş olacağından uzamaması gerekir peki bu durumda pinokyoya ne olur? benim görüşüm:Ekli dosyayı görüntüle 118049
Tavuk nereden çıkar peki? hahhasghahaBu bir ara araştırılmıştı ve çıkan sonuç yumurtadan civciv çıktığı konusundaydı yani sayılmaz
Tavuk yumurtlar yumurtadan civciv çıkar
Beynim yanıyorTavuk nereden çıkar peki? hahhasghaha![]()
Hiç durmayan tren ve hiç devrilmeyen duvar çarpışması gibiBir Zenon paradoksu, İki karşı koyulamayan güç çarpışırsa ne olur?
Hiç durmayan tren ve hiç devrilmeyen duvar çarpışması gibi![]()
Muhteşem @defacerGLD olur ???Bir Zenon paradoksu, İki karşı koyulamayan güç çarpışırsa ne olur?
çok kolay tren sekip geri döner asdasdasdHiç durmayan tren ve hiç devrilmeyen duvar çarpışması gibi![]()
intihar edince katilinin katilinin katilinin katilinin katilinin katilinin katilinin katilinin katilinin katilinin katilini öldürüyorsunParadoksunu oluştur ve paradoks içinde kaybolalım
Benimki
ilk kimin gol attığına bağlıReal Madrid - Barcelona maçında uzatmalara girildiğinde durum 0-0, uzatmalarda iki takımda 2 dakikada bir gol atıyor, ve 2 dakika seviniyor, bu süre uzatmalara ekleniyor. Peki kim kazanır?