seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
seni seviyorum canımTroy dedi ki:seçiL dedi ki:Aşk diyorum ben. Mal da mülk de gözüm yok benim .. Önemli olan gönüller bir olsun...:-*
Beni seviyo musun?![]()
seni seviyorum canımTroy dedi ki:seçiL dedi ki:Aşk diyorum ben. Mal da mülk de gözüm yok benim .. Önemli olan gönüller bir olsun...:-*
Beni seviyo musun?![]()
seçiL dedi ki:seni seviyorum canımTroy dedi ki:seçiL dedi ki:Aşk diyorum ben. Mal da mülk de gözüm yok benim .. Önemli olan gönüller bir olsun...:-*
Beni seviyo musun?![]()
![]()
STORMZ dedi ki:aklayarar neredesin
bak ilan-ı aşk oluyo burada
sen hiç yapmıyon![]()
aşkım çok seviyorum seni hayatıma anlam katan :-*STORMZ dedi ki:yok yok öldürmüyo
aklayararın aklı ona yaramıyo bu aralar ondan yapmıyo böyle ilan-ı aşklar falan![]()
![]()
aklayarar dedi ki:evlilik güzel birşey darısı evlenmeyelim diyen ve ahh ahh çekenlerin basına
evlilik güzeldir karşılıklı oturup konustuktan sonra sorunda kalmıyo
tek kötü yanı eşiniz güzel yemekler yaparsa göbek çıkabiliyo bende oldugu gibi![]()
ölüceği varsa aşkın zaten ölür öldürmez sevdiğin insanla daha çok paylaşım olanağı sağlar senle uyumak senle uyanmak aynı evi paylaşmak birlikte bir çok yeni şey öğrenmek hayatı yeniden keşfetmek belki de... bunlar neden öldürsünki aşkı. bir de ikimizden bir parçanın dünyaya gelmesi bence aşkı yok etmez daha çok yaşatır. paylaşımlar çoğaldıkça aşk artar bence...zaten aşk bitecekse evlenmeden de bitebilir ... aşkı öldüren evlilik değil bence evlendikten sonra kişilerin sevdiklerinin nasılsa onlara ait olduğu düşüncesine kapılması ve kaybetme korkusu yaşamadan bencilce davranabilmeleri ki her evlilikte aşk biter gibi bişi denilemez bence aşkı yaşatmak kişilere bağlı evli olup olmamaya değil...Troy dedi ki:STORMZ dedi ki:aklayarar neredesin
bak ilan-ı aşk oluyo burada
sen hiç yapmıyon![]()
Seçil, ben diorum ki bir süre daha evlenmeyelim. Bak, evlilik aşkı öldürüo![]()
aklayarar dedi ki:Troy nasıl kaçıcak bu acıklamadan sonra merak ediyorum
![]()
![]()
UnuttunTroy dedi ki:aklayarar dedi ki:Troy nasıl kaçıcak bu acıklamadan sonra merak ediyorum
![]()
![]()
Ne kaçıcam
Aşkım ben aldım mesajı. En kısa zamanda tosun gibi bir erkek evlat
Geri kalanını telefonda söliycem sana![]()
seçiL dedi ki:UnuttunTroy dedi ki:aklayarar dedi ki:Troy nasıl kaçıcak bu acıklamadan sonra merak ediyorum
![]()
![]()
Ne kaçıcam
Kızımız olacaktı :-[ :-*
beyaz_golge dedi ki:seçiL dedi ki:UnuttunTroy dedi ki:aklayarar dedi ki:Troy nasıl kaçıcak bu acıklamadan sonra merak ediyorum
![]()
![]()
Ne kaçıcam
Bi oğlan bide kız yapın hatta sonra kesmezse bi oğlan bi kız daha yapın![]()
Eee Çini nasıl yakalayacaz, tembel olmayın![]()
![]()
![]()
pesimist dedi ki:Aşk bir sudur. İç iç kudur![]()
beyaz_golge dedi ki:seçiL dedi ki:UnuttunTroy dedi ki:aklayarar dedi ki:Troy nasıl kaçıcak bu acıklamadan sonra merak ediyorum
![]()
![]()
Ne kaçıcam
Bi oğlan bide kız yapın hatta sonra kesmezse bi oğlan bi kız daha yapın![]()
Eee Çini nasıl yakalayacaz, tembel olmayın![]()
![]()
![]()