Para kazandim sizlerde kazanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devils

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar bu mesaji parami aldiktan sonra sizlere yaziyorum.
Para kazanmak isteyen uye olabilir. Eger bu mesajima karsi olanlar cevap vermesin cunku parami almis bulunuyorum.

Öncelikle Bunları Buraya Neden Yazıyorum Cunku Sızlerın ve Aynı Zaman da Benım Kazanma mı Istedıgım Icın arkadaslar Ben Bu Sıtenın Giderlerini Bu yollarla Karsılıyor ve azda Olsa Bana da Para Kalıyor Extra Bısey Yapmıyorum zaten Vaktımın Cogunu İnternette Gecırdıgım ıcın Bu tur Sitelerden kazanabılır mıyım dıyordum ama zamanla Baktım kı azda Olsa Kazanıyorum.Ama Hıc Kazanmamaktan Iyıdır.Aglocoya Ilk Uye Oldugumda viewbarı daha cıkmamıstı.Sımdı viewbarı ındırdım ve sadece uye adımla gırıs yapıyorum o kadar o asagıda calısıyor ustelık reklamlara falan da Tıklamıyorum.Adbux'a gelince ona bır arkadasım sayesınde Uye Oldum bana Kendıne gelen Ceklerı ve paypal dan aldıgı ödemelerı gosterınce Bende Uye Oldum ve Suan Gayet Mutluyum Paypal da Gayet Guzel para Bırıkmeye basladı ama su sıralar baya bır uye oldugu ıcın odemeler 2-3 Gun Icerısınde Gelıyor.O kadar Olsun ARtık Sızlere Uye Olun Demıyorum ama Denemekten Bısey Kaybetsınız vaktınızın Cogunu zaten ınternette Gecıyorsunuz.Gunde Kac tane Lınke Tıklıyoruz 15 Lınke Tıklamak Zor gelmez herhalde.

Adbux ile kazanç elde edin
Sizlere 10 nisanda kurulan bir programı tanıtmak istiyorum. Adbux'a üye olduktan sonra "Surf Ads"bölümündeki reklamlara tıklıyoruz. Her tıklama sonucunda bir popup penceresi açılıyor ve sizden 30 saniye o sitede kalmanız bekleniyor. Tıklanan her reklam sonucunda Adbux size 1 cent ödeme yapıyor. Bu tarzda çok fazla program mevcut web üzerinde, Adbux'ın digerlerinden farkı üye yaptığınız kişilerin her reklam gösteriminden yine 1 cent kazanmanız. Alt üyenizin kazancının yüzde yüzünü alıyorsunuz.
Örnek verecek olursak bir gün içinde 30 reklama tıkladığınızı düşünelim 0.30 $
50 alt üyeniz varsa ve onlar da gün içinde 25 kere reklamlara tıkladıklarında kazancınıza günlük 12.5 $ daha eklenmiş oluyor.
Bu şekilde aylık kazancınız 364 $'a kadar çıkabiliyor. Alt üye sayınız arttığında kazancınız diğer programlara göre katlanarak ilerleyecek. Çünkü yazımın başında da söylediğim gibi alt üyelerinizin kazancının yüzde yüzünü alıyorsunuz.

Adbux'tan ödeme alabilmek için 10$'ı geçmeniz yeterli. An itibariyle 16000 üyeye ulaştı. Her geçen gün daha da büyüyor. Dikkate almanızı öneriyorum.

adpayzn8.jpg

http://adbux.org/?r=masterbg

http://adbux.org/?r=masterbg
(Buraya tıklayarak üye olmanız durumunda benim alt üyem olmuş olacaksınız. Bunun size herhangi bir dezavantajı bulunmuyor, sizlere de üye olduktan sonra başkalarını üye yapabilmeniz için bir link verilecek)
Örnek Çekler!
4utw0zo.jpg

AprilCheck.jpg

Hepimiz Internet'te dönen paranın ve bu paranın her geçen dakika birilerini daha da zengin ettiğinin farkındayız. İsim vermek gerekirse YouTube, Google, MySpace, eBay gibi firmalar...

Bizim gibi sıradan internet kullanıcılarının eline geçen ise bir hiç. İşte bu yüzden AGLOCO'ya katılmak çok akıllıca. Çünkü AGLOCO'nun tek amacı Internet kullanıcıları tarafından yaratılan bu maddi değerin tekrar onlara dönmesi.

Peki ama nasıl? İşin en güzel tarafı da bu. Hiçbir ekstra efor, gayret sarfetmeden aynı şekilde Internet'te surf yapmaya devam ederek..Tek yapmamız gereken Internet tarayımıcızın altına yerleşen bir viewbar (yani ufak reklamları gösteren küçük bir ekran) download etmek ve ayda yalnızca 5 saat çalıştırmak. Yalnızca 5 saat. Bu viewbar henüz download edilemiyor ancak beta aşamasında ve download için hazır hale gelene kadar üye toplamaya başlayabilirsiniz. Böylece hiç zaman kaybetmemiş olursunuz.

Özetlemek gerekirse AGLOCO, 1999'da kurulan ve 10 milyon üyeye ulaşan, kullanıcılarına 120 milyon dolar gibi bir meblağ ödemiş AllAdvantage adlı firmanın devamı niteliğinde ortaya çıkan bir firma. Ve bu firma bizlere yani Internet'in gerçek sahiplerine Internet pastasından birer dilim öneriyor. Tek yapmamız gereken AGLOCO'nun açılımında olduğu gibi "A Global Community" oluşturmak.

Kimbilir belki yeni Google karşımızda duruyor.Bu son derece yeni gelişmeden zamanında yararlanmak ve yeni üyeler kazandırmak için acele etmemiz gerekiyor. Üye olmak için tıklayın. Ama önce AGLOCO'nın sizlere önerdiği fırsat hakkında bilgi sahibi olmak için [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] tıklamanızı öneriyorum. Üye olduktan sonra aktivasyon e-maili alacaksınız. E-maildeki linke tıkladıktan sonra artık siz de AGLOCO dünyasındasınız ve hiç vakit kaybetmeden yeni üyeler kazandırmaya başlayabilirsiniz. Kazandırdığınız her üyenin Internet'te surf yapması size de para kazandıracak

Arkadaslar sizlerde benim gibi baslayin 10 $ sonra kazandiginizi anliyicaksiniz ben boyle basladim deneyeyim dedim. Su an sizler de bu yuzden diyorum.Ben kazandim sizler kazandiginiz andan itibaren benim gibi forumlarda paylasicaksiniz ancak bazi kisiler sizleri anlamicak reklam yapiyor dicekler [:D]

paypala gonderilen para

http://img134.imageshack.us/img134/9251/7252odemewd5.gif

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İyide Paypaldan Nakit alabilmek için amerikada hesabınızın olması gerekiyor. Onun İçin Türkiyede nakit çekim olması zor gözüküyor. Ancak İnternette Paypal İle alınabilecek hertürlü Şeyi Paypal İle alabilirsiniz. yani sanal şeyler. Örnek vercek olursak Rapidshare Premium Şifresi

Mesajı yazan arkadaş nasıl parayı tahsil ettiğini açıklayabilirmi? ayrıca nerde yaşıyorsun Ülke olarak?

Ayrıca Çekin Üstünde Ödeme adresinin olduğu kısımda canada yazıyor ?

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Hahaha, ecnebilerin deyişiyle "pwnt!". PcMaster, helâl :)

Kilitledim konuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...