- Konuyu başlatan
Bıraktım valla çok şükür çok iyiyim normale dönmüş gibiyim belki de kısa bir süre bile olsa prozac beni tedavi etti. O dönemi atlatmış olabilirim. Yani haftada bir atak olsa razıyım ilaç almam onun için hergün. Şu an yok bakalım çok şükür ?Bu ilaçlar semptomatik tedavi uyguluyor. Yani bicaklandigini düşün. Doktor pansuman yapmak yerine ağrı kesici vurup seni yolluyor. Ağrı kesicinin etkisi yavaş yavaş geçiyor ve ağrıların artmaya başlıyor. Antidepresanlar da bu hesap. Kullanmayı bırakınca asıl hastalığı iyileştirmedigi için de hasta eski haline dönüyor. Bir de kullandıkça kullandıkça doz artırımı gerektiriyor. Doz artmazsa ilacı bırakmış gibi yan etkiler görürsünüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bıraktım valla çok şükür çok iyiyim normale dönmüş gibiyim belki de kısa bir süre bile olsa prozac beni tedavi etti. O dönemi atlatmış olabilirim. Yani haftada bir atak olsa razıyım ilaç almam onun için hergün. Şu an yok bakalım çok şükür ?Bu ilaçlar semptomatik tedavi uyguluyor. Yani bicaklandigini düşün. Doktor pansuman yapmak yerine ağrı kesici vurup seni yolluyor. Ağrı kesicinin etkisi yavaş yavaş geçiyor ve ağrıların artmaya başlıyor. Antidepresanlar da bu hesap. Kullanmayı bırakınca asıl hastalığı iyileştirmedigi için de hasta eski haline dönüyor. Bir de kullandıkça kullandıkça doz artırımı gerektiriyor. Doz artmazsa ilacı bırakmış gibi yan etkiler görürsünüz.
bende doktoruma bozuldum numarasını niye alamıyorum acil durumum meğer insan bir arar kızım bırakma der. Bırakmasın 4 ocakta gelsin çok sevgi dolu gelmedi bana. Umrunda dilim. İçemiyorum işte kardeşim kötüyüm bi ilgilen. Haklı muhattap olmak istemiyor olabilir kendince belki hastalarıyla. Ama ben ilaç alırsam uyuşup ölücem gibi hissettiğim için içemiyorum. Elimde değil resmen baygınlık geldi o birkaç gün.İlaçlara mesafeli olsamda o doktor yardımı kıymetli birşey. Bu imkandan faydalanmayıp böyle bir durumu, benzer duygularla senelerce çekip ruh gibi gezenler var. Bir zaman sonra yaşanan çoğu acı, azı tatlı olaylarla etkisi azalabiliyor. Dirayetli olmaya çalış, seni motive edebilecek alanlara yönel. Kabul etmek gerekir ki bazı kanunları kimse değiştiremez.