secret_girl
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
bir yandan haklısın ama burda da cnntürk yazıyor *** L.J.s LIVE Sport on Satellite TV. Live Soccer on TV. Live Football on Saetllite TV.Maçların karasal yayından da izlenmesi gerekli. CNNTÜRK henüz karasal yayına başlamadı. TNT her yerde çekiyor. Mutlaka yayınlatmak zorundalar.
Liveonsat'a her zaman güvenmeyeceksin.bir yandan haklısın ama burda da cnntürk yazıyor *** L.J.s LIVE Sport on Satellite TV. Live Soccer on TV. Live Football on Saetllite TV.
Fenerbahçe'nin maçı kesin olarak Euro Futbol'da.fenerbahçenin hangi türk knalı vereceği yazmıyor hd smart dışında, içtimai var türk kanalı yok
artık onuda içtimai tv izlerizFenerbahçe'nin maçı kesin olarak Euro Futbol'da.
Eyvallah.Çok fazla bilgi kirliliği var. Alia ne diyorsa doğrudur![]()
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın deplasmanda Panathinaikos ile oynayacağı maç hangi kanalda?
Bu karşılaşma 17 Eylül Perşembe saat 20:00'da TNT'den canlı olarak yayınlanacak.
AliA
TNT’yi; normal anten, uydu anteni (Türksat 2A-42 Doğu 11.804 MHz,dikey,24.444 Msym/s,5/6), kablolu yayın S31 ve D-Smart 21. kanal’dan izleyebilirsiniz.
KAYNAK
Evet şu an yazmıyorlar. Ama sen bana güven.TNT nin yayın akışında böyle bi program yok baktım :S
Güveniyorum sana !Evet şu an yazmıyorlar. Ama sen bana güven.
Bu arada galiba Digiturk'ü olanlar maçı izleyemeyecek.
Evet şu an yazmıyorlar. Ama sen bana güven.
Bu arada galiba Digiturk'ü olanlar maçı izleyemeyecek.
TNT Digiturk'te yokmuş galiba.Digiturk olan kişi nasıl izleyemiyor ??
6. sayfada belirttim.Normal anten takar izler olmaz mı ki
Alia kardeş bence sen bu haberi yanlış aldın
TnT yayın akışında da yazmıyor sitesinde lost var o saatte
Sen bu haberi nerden aldın ?
UEFA maçlar ulusal kanalda yayınlanmalı diyor. CNNTÜRK henüz karasal yayına geçmedi. Ulusal değil yani.Ok da bence yalan haber TnT de maç mı olur ya :/
Cnn verebilir belki..!
UEFA maçlar ulusal kanalda yayınlanmalı diyor. CNNTÜRK henüz karasal yayına geçmedi. Ulusal değil yani.
Niye hala çoğu kimsede yok peki?cnn turk karasalda var 1-2 haftadır
Sen bakma ona. Onlara kalırsa 1-2 gün öncesine kadar maçlar D-Smart'ta şifreliydi.
Senin dediğin o bilinmedik uydurma haber sitesinden daha çok kaynaklı buSen bakma ona. Onlara kalırsa 1-2 gün öncesine kadar maçlar D-Smart'ta şifreliydi.![]()
Niye hala çoğu kimsede yok peki?![]()