Palio Weekend Hakkında Fikri olan?

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Kullanan, Daha önce kullanan, yakınında olan varsa yorumları merak ediyorum :)

99-2000 Model Palio Weekend 1.6/1.4 Nasıl bir araçtır...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Amcamda var 1.6 2000'de sıfır almıştı hala kullanıyor ve kesinlikle satmam diyor.Geneldede herkes memnundur 1.6'larından ama 1.4'ler Weekend oldugu için biraz güçsüz kalıyor.1.6'lar gayet seri.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
İşe yaramaz ..:)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Aynen öyle onun gibi uyduruk araba görmedim hayatımda bir akrabanın var ondan biliyorum

lada al ondan daha iyi:D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Palio'lar ilgili fiyat aralığında iyi bir seçimdir. Lada'dan daha iyi olduğunu rahatça söyleyebilirim. O fiyatta araç alırken iç konfor kalite gibi şeylerden çok pazar genişliği, kronik sorunlar ve yedek parça fiyatlarına bakılır. lada alıp satamamaktansa palio alıp kolayca elden çıkarmak daha mantıklıdır.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Teşekkürler :) Arkadaşlar Bu araba benim gibi bir genç için keyf arabası olmayacak :) Emekliliği gelmiş bir kişi için... Özellikle bagaj konusu önemli... Aynı şekilde Fiat ın parça ve servis bolluğu, gibi kriterler var. Bunun için bir araştırma...

LADA mı :D Allah korusun... Hayatımın en büyük rezilliklerinden birini LADA ile yaşadım :) elki bilmediğim bir internet sitesinde komik video olarak görüntülerim vardır :D Adamın biri bizi kameraya alıyordu :D Son an fark ettik :D Biz fark ettik adam piyasa oldu kalabalığın arasında ama epey bir şey çekmiştir :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ladalar rus yapımıdır ve rusyadaki iklim şartlarına göre yapılmışdır soğuk havayı seven bir araçtır o yüzden türkiyede yazın hemen hemen 5 ladadan biri muhakkak sıcak havadan conta yakıyor ve çoğunda ise fana bağlı manuel düğme takılıyor. Bana soracak olursanız palio weekent ladaya nazaran daha sağlam ve dayanıklıdır kolay kolayda çürütemezsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadasşlar siz kafa yapıcı ne kullanıyonuz anlamadım kı lada ile 2000 m9odel palio mu karsılatryosunuz akıl işi degıl yaptıgınız saygılar

CyberShot

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sürücü kursunda eğitim alırken dizelini 6 saat kullanmıştım.Akülü araba gibiydi.Kullanımı rahattı.

Asabi6134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrhba arkadaşlar bende fiyat palio 1.6 16 valf weekend var beyin arazılandı program yüklemeyi kabul etmedi bu beyni nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz