Pak Panter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qKTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Gidenleriniz vardır belki yorumlarınızı merak ediyorum. Bugün izledim ve böyle lanet bir film görmedim. Basitliğinde basiti, hatta en önde flama taşıyanı. Zaten ilk bölüm nasıl bir anda geçiyor anlamıyorsunuz. Bir iki küfür dışında gülebileceğiniz bir şey yok. Gerisi dalavere.

images

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Komediyi de güzel yapamazlarsa hangi dalda güzel film yapacak bu yapımcılar?..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Mahsunun kıymetini bilelim, geçenlerde tv de denk geldiğim bir film eleştirmeni (adını bilmiyorum) nin sözleri bıçak gibiydi;

-Türk filmleri para kazansın, çoğalsın ve daha iyi yapımlar ortaya çıksın diye her filme gidiyorum, arkadaşlarımı teşvik ediyorum. Aynı gerekçelerden dolayı internet ortamında bile korsan siteler türk filmlerini pek yayınlamıyorlar. Ancak üzülerek söylüyorumki Türk yapımcılar üç kuruşa film çekiyorlar bizi fragmanlarla kandırıyorlar 10 katı gelir elde edip ortalardan kaybolup parayı keyifle harcıyorlar, sonra para bitince yine gelip üç kuruşla film çekiyorlar. Bu zihniyette yapımcılar varken Mahsunun heykelini dikmek gerek.

Keşke bu adamın adını öğrenebilseydim, on numara tespit yapmış, durum malesef acı ama gerçek.