Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm arkadaşlar ben yeni sistem toplıcam da işlmecide takıldım P4 3,4 mü ? yoksa Çift çekirdek E2140 1,6 mı ? hangisini dah hızlı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Çift çekirdekli işlemciler tek çekirdeklilere göre daha kararlı davranıyor bence. Daha önce P4 3,0 ile ç.ç.1,8i Windows'ta film düzenleme ve oyunlarda deneyerek karşılaştırmıştım. Daha iyi sonuçlar verdiğini söyleyebilirim. Benchmark puanlarını bilmiyorum fakat tahminim E2140'ın daha iyi olacağından yana...
P4 3,40 ı tavsiye ederim hız bakımından.
Ayrıca yine üstteki arkadaşların dediği gibi teknolojiye ayak uydurayım, ileriye yönelik birşey alayım diyorsan da çift çekirdek 2.0, 2.20 gibi birşey al, üstüne 2 gb RAM i de çaktınmı kimse tutamaz seni ;D
Ben geçen sene nisan-mayıs aylarında bir akrabama bir pc topladım, P4 3,40 2 gb RAM li bir kasa yaptım, o zamandan beri arayıp sorduğu yok, çünkü sorunu yok :}
aslında para bol olacak 4 çekirdek 4gb ram falan işte ama para gerekiyo p4 3.4 çift çekiirdek için çift çekirdek derim çünkü ileriye dönük sistem.... niye tercihin çift çekirdek dersen p4 e oranlar daha performanslı 1.6 olsa bile
kardeş çift çekirdeği xp doğru düzgün çalıştıramıyor. vistanın durumu hakkında bilgim yok. ben matris inversleri almakla uğrasıyorum 10 bin lik matrisler bunlar. çift çekirdekte xp işletim sisteminde mahvetti beni. tek çekirdekler daha performanslı geldi.
bu seçim senin daha çok bilgisayarda hangi işlem yapacağınada bağlı..