p30 vs oneplus 7t

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
bu iki teleondan birini almayı düşünüyorum ne diyorsunuz. benim için performans, fotoğraf , ekran , video önemli ne diyorsunuz bu ikisinden hangisini almalıyım. Başka modellere açığım.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
bu iki teleondan birini almayı düşünüyorum ne diyorsunuz. benim için performans, fotoğraf , ekran , video önemli ne diyorsunuz bu ikisinden hangisini almalıyım. Başka modellere açığım.
Performans,ekran,video performansı, Hoparlör One plus7t; Tasarım, arka-ön kamera Fotoğraf performansı,batarya performansı,ikinci el,servis P30. İkisi arasında P30 almanı tavsiye ederim.Oneplus 7t aldın diyelim düşürdün anakart çatladı kime yaptıracaksın? Cihazdan sıkıldın.Kime satacaksın? Bunlar bazı kişiler için ufak detay olarak gözükse de aslında önemli detaylar.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
7T neredeyse her alanda üstün ama servis olayı kafa karıştırıcı. Ben her ne kadar da güzel bakarım cihaza desende de cihaz kronik sorunlu olabilir. O yüzden bu konuya dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bana kalırsa ben de 7T'yi tercih edin derim ama servis olayı problem.

M

Murat Burç

SDN Okuru
P30 pro ama oneplus alirsan kime tamir ettiricrksin muhattap olucagin kimse yok
Türkiye'de resmi disbirütör var? :D :D

Performans,ekran,video performansı, Hoparlör One plus7t; Tasarım, arka-ön kamera Fotoğraf performansı,batarya performansı,ikinci el,servis P30. İkisi arasında P30 almanı tavsiye ederim.Oneplus 7t aldın diyelim düşürdün anakart çatladı kime yaptıracaksın? Cihazdan sıkıldın.Kime satacaksın? Bunlar bazı kişiler için ufak detay olarak gözükse de aslında önemli detaylar.
Herkes bildiği konu hakkında yorum yapabilir mi lütfen?

Türkiye'de oneplus resmi disbiritörü var. Tamir olmama gibi bir durum olursa çatır çatır paranı alırsın kanunlarla Satan firma destek vermek zorunda.

OnePlus amiral gemisi piyasası Huawei'nin güncelleme garantisi olmayan, play store olmayan(P30'da var ama huaweinin geçici lisansı bitti ileride ne olacağı belirsiz).

Herkes bildiği konu hakkında yorum yapabilir mi lütfen? OnePlus konusunda en nefret ettiğim yorumlardan biri piyasasının yok denilmemesi.

OnePlus'un piyasası garantisizlerde bile Apple 1, OnePlus 2 diye gider.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
İkisi de alınır önceliklerin önemli

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
OnePlus 7T artıları:
Ekran
Performans
Hoparlör

P30 artıları:
Fotoğraf performansı
Batarya

Eğer batarya çok sorun olmazsa bu ikisi arasında OnePlus 7T almanı öneririm.
Bunların dışında ise S10 Lite alabilirsin.

Çağlar Ç.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Oneplus 7t panel 90hz, oxygenos arabirim, ekran muazzam, işlemci performansı (sd855). P30, batarya ve kamera daha ön planda. kendin için hangi kriter daha önemliyse otarafa yönelmelisin.