P30 pro kamera sorunları

olcay.ypc

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar p30 pro da 10.0.0. 195 sürumundeyim bazen karanlık ta gece modu unda resim çekmek istiyorum ama saniye geriye sayıyor sonra uygulama dan atıyor direk kendine kendine yeniden açıyor resmi çekmiyor. Bir süre sonra düzeliyor ama . Özellikle karanlıkta yapıyor bunu ama normal resim çekiyor. Bir sebebi olabilir mi?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar p30 pro da 10.0.0. 195 sürumundeyim bazen karanlık ta gece modu unda resim çekmek istiyorum ama saniye geriye sayıyor sonra uygulama dan atıyor direk kendine kendine yeniden açıyor resmi çekmiyor. Bir süre sonra düzeliyor ama . Özellikle karanlıkta yapıyor bunu ama normal resim çekiyor. Bir sebebi olabilir mi?
Yazılımsal bir hata olabilir.Yedek alıp cihaza hard reset at.Sorun devam ederse servise gönder.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Yazılımsal bir problemdir. Güncellemeyi bekleyin eğer hala bir değişiklik olmazsa ilk önce bir resertleyin baktınız hala aynı en son olaral müşteri hizmetleri ile görüşün.

olcay.ypc

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler. Cihazı alalı çok yeni oldu 0 olarak aldım bir kaç kez başıma gelince ister istemez endişe ettim. Biraz sorgulama yapınca Facebook uygulaması kaynaklı bir durum olduğunu öğrendim bir çok kişide olmuş sanırım. İlk etapta kamera ayarlarını 0 lama ile başladım düzeldi gibi sonrasında Facebook için çözüm bulucam. Gelişmeleri bilgilendirme amaçlı yazicsm zaman içinde