Özlüyor muyum?

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
4 yıl önce beraber anlaşarak ayrıldığım kız arkadaşımı neden bazen özlüyorum tamamen kafamda bitirsem de ? Ve bazen ilk nete girdiğimde hemen facebook resmine bakıyorum kısa bir süre ve sonra kapıyorum özlüyor muyum yoksa halen içimde bir şeyler var bilemiyorum ?

Oysaki şimdi ki kız arkadaşımı çok seviyorum ama onu da bazen özlüyorum ya ama daha istemiyorum sevgili olarak. Yoksa ben onda kaybettiklerimi mi özlüyorum işte muamma..!

Ve ayrılırken birbirimize aynı anda attığımız tesadüf şarkı.

[video=youtube;LhL33pmMRZ8]http://www.youtube.com/watch?v=LhL33pmMRZ8[/video]

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
özlemek değil bence sadece eski alışkanlıkların aklına geliyor arada bir yoklamak neler yaptığını görmek istiyorsun merak yani görüncede eski günleri hatırlıyorsun tuhaflaşıyorsun bu yani bence

ShekiLizmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dejavu'da yaşıyo olabilirsin. onla gezdigin oturdugun yerleri görmen bazen buna kafii olabiliyor. içinde bi his oluyo dimi dibe dem gibi çöken kız kulesinini karşısında oturupta ona bakamamak gibi uzanıpta tutamamak hala bi parçanın onda kaldıgını bilerek arkana bakmadan gitmek. duygusala baglatmayın beni birader. bizde sevdik zamanında ne öle dürtüp duruyosun yaralarımı oldumu şimdi :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Geriye hiç bakmamak lazım. Zor mu? belki de zor ama kesin çözüm. Hayat kısa. Seçimini yapacaksın, asla geriye bakmayacaksın.

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sonuçta 4 yıl geçirmişsin beraber, azımsanacak bir süre değil, kolay olmasa gerek birlikte yaşadıklarınızı, anılarınızı bir kenara bırakmak.. Her gün sesini duymaya alıştığı birinin sesini, her gün yüzünü görmeye alıştığı birinin yüzünü özler insan..Ama senin artık yeni bir kız arkadaşın olduğuna göre bütün bunları göze almışsın, hayatında herkesi olması gereken yere koymuşsun demektir.. Üstüme vazife değil belki ama hala onunla beraberken yaşadıklarını düşünürsen, yani hala bu şarkıyı dinlemeye devam edersen mesela.. bir an gelir hem sen üzülürsün hem de şuan birlikte olduğun insanı üzersin.. Geçmişte bıraktığın kötü an(ı)lar kara bir bulut olur gelir geleceğinin üstüne çöker..umarım düşüncelerinde net bir sonuca varırsın..Hakkında hayırlısı olsun..

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bir yerde okumuştum, şimdi nerede okuduğumu hatırlamıyorum, şöyle yazıyordu:

"İnsan, herhangi bir insanı özlemez, o insanın yanındayken ki kendisini (ya da kendi duygu durumunu) özler."

Çok da mantıksız gelmiyor bana.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Evet aslında düşününce özlem duyulan belki de anılardır, yaşanmışlıklardır. Yaşanan mutlu anılar ya da şu an sevdiğin insanda onda bulamadıklarımızdır. Onu sevdiğimde beni kızdırdığında sinirli olduğumda sesimi yükseltiğimde o hep susardı ve içimi boşaltmamı beklerdi asla karşılık vermezdi. Ama şu an sevdiğimle bazen beni kızdırdığında haksız olsa da bana hep karşılık vermesi ve susmaması gibi, en basit örneğinden.!

Evet biz aslında zamanında kaybettiğimiz ve alıştığımız değerleri özlüyoruz sanırım özlenen kişi bir perde aslında hayallerimizin.

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 10:59 ----------

Kilo almak istemiyorum :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
özlemek güzeldir dizginler insanı.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
unutamamışsın belli neden bıraktın ?
bu kadar mutluydun demek bi tane kötü şeyini yazmamışsın :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
unutamamışsın belli neden bıraktın ?
bu kadar mutluydun demek bi tane kötü şeyini yazmamışsın :)

öyle deme zoki, öyle şeyler oluyor ki zorunda kalıyorsun istemesen de, hatta onun için bile olabiliyor bu ayrılık.

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
özlüyorum, özlüyorsun, özlüyor; özlüyoruz, özlüyorsunuz özlüyorlar.. :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Özlemek diye bişey yok Baran:) Alışkanlık o ayrıca erkek adam özlermi :D

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bazen özlüyor dostum ya çok nadir olsa da. Bazen şeytan diyor duygularını söküp at, tek yaşa.

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
özlenmez mi, özler tabi.

ama duygularını sökemezsin, o ayrı :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Y. Erdoğan diyor ya, elinin tuttuğunu düşündüğün zaman tiksinmiyorsan, o geçmemiş arkadaşım. Unutmak zor, ama alışmak değil. :) Ne söz oldu ya :D.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Aklıma şu türküyü getirdin, klip de 10 numara olmuş. :)
[video=dailymotion;x9uohc]http://www.dailymotion.com/video/x9uohc_nurettin-rencber-eski-yara_music[/video]

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Küçüklüğünde oto sanayide tamirci çırağı olarak çalışmış gibi bi halin var :D
yok da küçüklüğümde yaklaşık bi altı yıl her hafta diş doktoruna gitmişliğim var. şimdi ne alakası var deme ortodonti tedavisi almayan bilemez :D

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kerpeten ve söküp atmak üzerine aklıma geldi yazayım dedim:
Mevlana demiş ki:
"Aşk, insanın topuğundaki nasır gibidir, ya canın acıya acıya adım atacaksın, ya da canını acıta acıta söküp atacaksın."
Bir de bunların ikisini de sırasıyla yaşayanlar oluyor tabi. Örnek ben :)