Özhan Canaydın vefat etti!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
66f494.jpg

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
İnanılmaz... Allah Rahmet Eylesin.. Başımız Sağolsun

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sağlığındayken bende dahil pek çok galataraylı, onu "galatarasay'ın gelmiş geçmiş en kötü başkanı" ilan etmiştik. ancak kimse onun karakterine, kişiliğine ve fair playe olan inancına birşey söylemedi. "adam gibi adam" tabirinin vücuda gelmiş haliydi.

en büyük dileği büyük emek harcadığı aslantepenin açılışını görebilmekti. ömrü yetmedi. allah rahmet eylesin. allah tüm sevdiklerine ve galatasaraylılara sabır versin.

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Allah rahmet eylesin güzel bir insandı

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Çok üzüldüm, Allah Rahmet Eylesin..

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Allah Rahmet Eylesin.ÜZÜLDÜM.Yakınlarına Sabır Versin.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Allah Rahmet Eylesin.Fenerbahçeli olarak sayğı duyduğum bir insandı

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
futbolla çok alakam olmamasına rağmen 6-0 olayındaki tavrıyla bu adamın ADAM olduğunu anlamıştık. Allah rahmet eylesin inşallah

Onkolik

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
10000 Numara Bir İnsanı Kaybettik allah Rahmet Eylesin...........

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_6521_B_6510_B1703.jpg

spacer.gif

Cenaze Töreni Çarşamba Günü Yapılacak

Dün gece kaybettiğimiz eski Başkanımız Özhan Canaydın, vasiyet gereği büyük bir cenaze töreni istemediği için sade bir törenle toprağa verilecek.

Cenaze töreni 24 Mart Çarşamba günü Organize Sanayii Bölgesi Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrası Mudanya'daki aile kabristanına defnedilecek.

GS

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
iyi biriydi Allah rahmet eğlesin

champion

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray eski Başkanı Özhan Canaydın'ın dün ajanslara düşen ölmeden önceki 'ölüm' haberi sadece sarı kırmızılı camiada değil, tüm spor kamuoyunda üzüntüye neden oldu. Çünkü o hep centilmenliğiyle örnek olmuş bir başkandı.

Habertürk'ten Bülent Günal'ın haberine göre ezeli rakibi Fenerbahç ye, kendilerine gol attığında bile rakibini alkışlayacak kadar centilmendi. Dün, bir Fenerbahçe taraftarı internette şunları yazdı:

CİMBOM DERBİYİ KAZANSIN ŞAMPİYON OLSUN
"Biz senin değerini anlayamadık, 'Neden bana hiç küfür etmiyorlar, Aziz Bey düşünsün' dediğini fark etmedik... Hatta kızdık. Tüm olanlar için özür dilerim. Ama aslında Fenerbahçeliler olarak bile seni sevdik be Özhan Başkan. Allah'tan sana tüm kalbimle şifa diliyorum. Eğer senin iyi olmanı sağlayacaksa bu hafta derbiyi de kazansın Galatasaray. Şampiyon da olsun. Yeter ki sen iyileş..."

KAYNAK

Hep kaybettikten sonra anlarız değerini birilerinin,birşeylerin..Hepimiz böyleyiz...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm.:(

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Allah`tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dilerim

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
50 milyon dolar borçla aldığı söylendi o olsun dedi,bir hesap yaptılar söylenenin iki katı borç çıktı, 2000 yılı alınan kupa ile kazanılan 400 milyon doların hesaplarda neden yok olduğunu sordu,kayıtlarını sordu ondan öncekilere, toplantıdan çıkıp gittiler...

En zor günlerde geldi...Galatasaray'ın icralarla uğraştığı dönemde kendi imzasını kendi mal varlığını teminat gösterdi,stad etrafında marketlere 1.5 yıllık su borçlarını dahi ödemeyenlerin...Yılmadı gecesini gündüzüne kattı projeler için sağlığını hiçe sayarak çalıştı.Önüne hep engeller çıktı hep zorluklar...Ödemeleri geniş zamana yayarak harcamalarda tasarruf yapma yoluna gitti...

Şimdi ölümsüz bir eserle ayrılıyor aramızdan aslında bu eserle hep aramızda olacak...Kimseye nasip olmaz bir eserle dünyaya bir iz bırakmak...
Aslantepe projesinin tamamlandığını görse belki gözü arkada kalmayacaktı...

Umarım şeref tribünü veya bir TTARENA'nın bir kısmına adı verilerek stad onurlandırılacaktır...

Nur içinde yat başkan...:crying:

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Allah rahmet elyesin. Duyunca şok oldum

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar haberi bende bugün gazeteden öğrendim inanınki çok üzüldüm ya ALLAH rahmet eğlesin mekanı cennet olsun ailesine başsağlığı diliyorum tüm g.saray camiasının başı sağolsun.:ohmy::crying: