Merhabalar ben 16 yaşındayım. Normalde derdimi kimseye anlatmam fakat içimi dökmeye çok ihtiyacım var. Öncelikle babam beni küçükken nerdeyse 3 günde bir dövüyordu küfür ediyordu. Yaşım küçükken herkesle düzgünce konuşuyordum fakat 10 yaşımdan sonra utanmaya başladım kızlarla konuşamiyorum çok utanıyorum. Hatta bir kız bana gözlerin çok güzel falan demişti yüzüm çok kızarmıştı.2 sene sonra üniversite sınavına giricem fakat babam bu mal bu amele olur falan diyor yaklaşik 10 yaşından bu zamana kadar hep böyle dedi. Çalışmak istiyorum fakat kendimi kötü hissediyorum ya yapamazsam ya başaramazsam diyorum. Bugün babamla gene kavga ettim. Bana 5 yıldır bilgisayar alıcak ve gene oyalıyor beni ben sizin için çalışıyorum siz sürünmeyin diye diyor fakat bana ev almak yerine beni düzgünce yetiştirseydi bunlar olmayacaktı. Başkalarının çocuklarıyla kıyasliyor fakat örnek gösterdiği çocukların hepsinin özgüveni tavan yapmış. Babamla düzgünce konuştum baba bende özgüven eksikligi var dedim. Sende özgüven eksikliği falan yok boş işlerle uğraşma tembellik var sende dedi. Arkadaşlar artık özgüvenimin iyi olmasını istiyorum nolur tavsiye verin yoksa bu iş intihara kadar gider.